Cand dracu le-o dovedit si p-astea

55 3 0
                                    

Povestirea asta tot ca toate xreader care se petrec la conaculSakamaki, numai ca de data asta n-o sa fie 6 curve.O sa fie cu doi demonasi

BuHa(gopnik style)

si MIKi(Mikiduta style)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

si MIKi(Mikiduta style)

Dupa cum v-ati dat seama, in Japonia prezervativele nu sunt de cea mai inalta calitate

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa cum v-ati dat seama, in Japonia prezervativele nu sunt de cea mai inalta calitate. De aceea Reiji mai ai doi dracusori pe umar, cu dereglari mintale facute in Moldova. Dracusorii astia o sa ajunga pana atunci cand o sa i se termine autoarei ideeile.

Va e interesant cum dracu au aparut acesti dracusori?

S-a intamplat intr-o zi intr-un an intr-o luna, cand Karlheinz a fost provocat de tigani sa bea un butoi de vin rosu facut de bunelul Mihai.Dupa party-hard fugarit de tigani prin cimitir, Karl-ketchup(Costica), a intrat la Paraschiva(nici la noi in tara nu sunt prea bune).Si iata inca doi Sakamaki(+6 Sakamaki+4Mukami+1Kino+2Tsukinami la pachet).

Si iata ca peste 18 ani, i-o venit odraslele acasa si o spus ca cumatra Paraschiva s-o saturat sa le creasca, deoarece le-a ucis toate caprele pentru pacturi satanice ale strabunicii Victoria si le-o trimis la tata Costica(Karlheinz,lume,Karl).Cumatra Paraschiva e demonas si asta nu cel mai bun.

Fiindca nu e prima data,Costica le-a trimis la Sakamaki la conac(nimic nou). Cand fratii Sakamaki au aflat, l-au injurat pe Costica(mai ales Reiji).Shu ca tot timpul un nepasator ca dracu(nu ca noi).

Si uite asa a ajuns apocalipsa la conacul Sakamaki.

Diabolik Lovers :ApocalipsaWhere stories live. Discover now