🌸14

11.9K 404 97
                                    

Sabah uyuşuklukla uyanmış güzel bir kahvaltı hazırlamaya koyulmuştum.Uyandığımdan beri nedensiz gülümsemem eksik olmuyordu.Ah..kimi kandırıyorum ki!Tabiiki de nedensiz değildi.Chanyeol gecenin bir köründe yarın geleceğini haber vermek için aramıştı.

Neden bir anda böyle bir karar aldı bilemesemde sorgulamamayı seçtim.

Son kez hazırladığım krepleri tabaklara koyduğumda zil çaldı.Kalp atışlarım yine ve yine onun için atarken yavaşça kapıya gittim.Üzerimde köprücük kemiklerimi açığa çıkaran bol siyah bir tişört altımdaysa kısa sayılabilecek siyah bir şort vardı.Son kez boy aynasından bakıp kapıyı açtım.

"Chanyeol hoşgeldin~"Parmak uçlarımda yükselip boynuna sarıldım.Kokusu ciğerlerime dolarken kocaman gülümsedim.Elleri belimi bulup beni daha çok kendine çekerken ikimizde kahkahalar atıyorduk.

O şekilde kaç dakika durduğumuz hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Ondan ayrılıp yüzünü seyrettim.Ayaklarım ağrıdığında yere bastım.

"Biraz daha kısa olsaydın daha iyi olurdu..."kıkırdayıp içeri girdi.

"Bu şekilde olmak hoşuma gidiyor."Arkasından söyleniyordum.Hazırladığım masayla ağzı açık kalırken kıkırdadım.Sırtından ittim.

"Ağzını kapat da otur hadi."başını sallayıp masaya oturdu.

Sessizce kahvaltımızı ediyorken dünden beri aklımı kurcalayan soruyu sordum.

"Neden bir anda geldin?Babannen ne durumda?"yemeği kesip kollarını masaya koydu.Önce yüzümü sonrada boynumu inceledi.

"Geri gideceğim...sadece..bir şey kontrol etmeye geldim."Yavaşça yerinden kalkıp önüme geldi.Dizi üzerine çöktü.Parmağı önce yanağımda ardından boynumda gezindi.Baş parmağını boynuma sürtüyordu.Bir şey çıkarmaya çalışıyor gibiydi.

"Fondöten yok değil mi?Boynunda falan."belli belirsiz başımı salladığımda dudağındaki gülümsemenin anlamını çözmeye çalıştım.

"Lavaboya gidiyorum."Demin yaşadıklarımı oturtmaya çalışırken kafamı salladım.O gittikten yaklaşık 1 dakika sonra mesaj sesim yankılandı.Telefonun kilidini açtığımda karşıma çıkan mesajla gözlerimi irileştirdim.

Fuckboy:Yalan söylemenin kötü bir şey olduğunu sana öğreteceğim kedicik~!

Boya yapıyorduk bu yüzden 2 gündür yazamadım millet..Üzgünüm..Sizi seviyorum🌹🌸🌹

Friend..?Daddy..?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin