9-SCP-173

20 10 0
                                    

       Asta stiu ca a fost ultimul caz din anul 2009......La inceputul lui Decembrie,cu aproximativ zece zile inainte sa luam vacanta de Craciun.Giuly veni in fuga la gogoserie si ne spuse sa ne grabim la zona 51 deoarece cei de acolo cereau intariri.
       Ne urcam in masina si pornim.Cum Andrew conducea repede,am ajuns in cam o jumatate de ora.Am intrat usor,cu pistoalele in fata,si am plecat sa ne gasim colegii de acolo.
      Aly:Deci,ce s-a intamplat?
      U.C:SCP-173 a scapat.Daca iese de aici poate distruge planeta.Shhh!Vine!
    Ne punem toti la pamant,iar,ascunsi dupa niste semne de Wet Floor privim.Creatura cauta iesirea.Chestia nu era mai inalta ca mine,dar nici cu mult mai pitica.Cand SCP-173 a vrut sa o ia la stanga,politistii de acolo au iesit,apoi  si cei de pe culoarul din spate si din fata.Intr-un final iesim si noi,iar,cum  era inconjurata,creatura se dadu batuta.Niste persoane cu costume de protectie il iau si il baga in camera lui din nou.
     Pornim inapoi la sediu,dar,pe drum,o.....chestie ne iese in fata.Fara sa-si dea seama,Andrew da peste ea.De aproape i se vedea pielea alba ca varul.Avea o fata distrusa parca de foc.Era foarte schilod.S-a ridicat si a fugit in padure.......dar....in patru labe.Avea un mers ca de iepure....adica nu mergea sau alerga....mai degraba sarea.
     Ne continuam drumul,ajungand la sediu.Giuly tocmai se pregatea sa plece,dar,a mai ramas cu noi la gogoserie.Ne-am comandat impreuna 12 gogosi,3 de fiecare,si cate o cafea.
     Aly:Deci.....aveti planuri de Craciun?
    Andrew:Nu chiar....rudele mele sunt toate plecate...
   Giuly:Nici eu nu am....
Kira:Neah,nimic planificat.....
       Aly:Pai,ma gandeam sa veniti la mine.Stau cu BFF-ul meu si plus va veni si sora mea,ca parintii nostri pleaca intr-o vacanta cu ocazia cununiei lor de argint.
    Andrew:Suna interesant.
    Giuly:N-am mai fost la tine de cand faceam proiecte impreuna la facultate XD
    Andrew:Adevaraaat!
   Giuly:Dar in rest suna bine.Sunt de acord.
   Andrew:Si eu.
  Kira:Si eu sunt de acord.
  Aly:Perfect.O sa va trimit mesaj cu ce sa va luati la voi.

~Viata cu paranormalul~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum