T J U G O S E X - V Ä N N E R

1.5K 14 0
                                    

10 oktober 2018

Gillas av valterjanni, axeljiggy och 21 122 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av valterjanni, axeljiggy och 21 122 andra

dantelindhe jag kan inte vara hemma jag blir galen när jag tänker på dig

Visa alla 1 398 kommentarer

hov1.fp 😍❤️
grazonn hoppas du mår bra ❤️
ludwigkronstrand ❤️
mandymoore Dante 💞💞

Allting just nu kändes värdelöst. Jag saknade Dante så det gjorde ont, men jag var tvungen att ta lite tid ifrån honom. Istället försökte jag fokusera på skolan, och på Emma och Cornelia.

"Hörni, jag måste bara säga att jag är så glad över att ha er, ni betyder verkligen så mycket för mig" Emma och Cornelia kollade på mig och log.

"Men detsamma, hade aldrig klarat mig utan er"

"Verkligen. Älskar er tjejer"

Emma och Cornelia hade kommit över nästan varje dag sen allt med Dante hände, för att se till att jag mådde bra och att jag inte gjorde något dumt. Inte för att jag hade tänkt det, men dem var bara omtänksamma. Nu satt vi inne i vardagsrummet, drack vin och pratade. Jag undvek ämnet Dante så mycket jag kunde, och dem accepterade det. Jag kunde inte prata om honom utan att börja gråta, det gick liksom inte så därför var det bäst att inte prata alls om honom.

"Jag behöver mat. Är ni hungriga?"

"Jag kan absolut äta"

"Jag med"

"Okej, jag fixar någonting" Sa jag och gick ut till köket. Jag plockade ut lite olika saker och lyckades få ihop en plockbricka som jag bar ut till tjejerna.

"Gud vad gott"

"Verkligen" Jag satte mig ner bredvid dem i soffan och slog på tv:n. Vi började äta och det var faktiskt väldigt gott.

"Vad gör ni imorgon?"

"Jag har skola, sen ska jag hem till mamma och pappa och hälsa på"

"Okej, Emma du då?"

"Jag ska jobba"

"Fan då, då har jag ingenting att göra imorgon"

"Hahah, du hittar nog på något"

Vi åt upp maten och plockade undan. Emma och Cornelia åkte hem, dem hade egentligen kunnat stanna längre men jag hade skola dagen efter så jag var tvungen att gå och lägga mig rätt tidigt. Jag hade inget smink att tvätta bort idag så jag gick in till badrummet för att borsta tänderna och sen gick jag direkt och la mig. Jag saknade Dantes armar runt mig, jag kanske var tvungen att förlåta honom? Om jag skulle må såhär dåligt utan honom var det kanske inte värt det? Även fast det ända jag ville göra var att ta tillbaka honom, så behövde tiden gå lite.

———————————————
Kort del, men det är skönt ibland! Tror ni allting löser sig mellan Dante och Stella? We will see...
Kram <3

den vackraste tönten | D.LWhere stories live. Discover now