cap 34

63 16 0
                                    

Clay POV
Stau la masa cu tatăl, fratele și cu viitoarea mea nora, gândul asta îmi provoacă greață și un gol în stomac ce își face apariția pentru prima data în viata mea.
Ma enervează la culme faptul ca Kyra o sa fie soția fratelui meu, nu cred ca vrea sa ii fie alături toată viata, doar i-a ucis prietenii și a mai și ținut-o sechestrată, sigur o obliga, se vede pe fata ei, nu e fericita, nu are nici un gram de sclipire in ochii când se uita la el dacă nu aș fi băut cele doua pahare de whisky înainte sa vin aici as fi zis ca acea strălucire care ar fi trebuit sa ii fie destinata lui Argon, Kyra mi-o înmânează mie, ochii ei strălucesc ca doua sparalde în razele soarelui când ii întâlnesc pe ai mei dar probabil mi se pare din cauza alcoolului de care fac exces de când am mai văzut-o ultima data.

Și orb sa fi tot poți sa vezi ca nu le sta bine împreună, Argon e urat ca draku iar ea e frumoasă ca luna, ca stelele nici nu exista mijloc de comparație cu frumusețea ei orbitoare, când am văzut-o coborând scriele am rămas stana de piatra ca prostu', nu am mai văzut femei mai frumoasa ca ea în viata mea, e perfecta, Kyra e perfecta, nu îmi mai puteam lua ochii de la ea.
Ma uitam in ochii ei frumoși și simțeam renumiți fluturi în stomac și valul de electricitate ce îmi străbate știrea spinării, simțeam cum obrajii îmi luau foc când se uita la mine.
Nu îmi pot scoate din cap timbrul vocii ei, gustul buzelor ei ce m-au tentat de prima data când am văzut-o, ce naș da sa ii mai simt buzele ei dezmierdanu-le pe ale mele, vreau sa ii mai simt mirosul pieli ei ușor bronzate, vreau s-o am aproape de mine cât mai mult timp posibil. Vocea Kyrei ma aduce la realitate
-Clay, tu o sa aduci pe cineva? parca pronunțată întrebarea cu teama de răspunsul meu
-Ce? Scuze nu am auzit, poți repeta te rog.
-Ziceam ca puteți aduce pe cineva, tu o sa vi însoțit? teama încă e prezenta în glasul ei suav
-A, nu! O sa vin singur! Tata, tu o sa aduci pe cineva?
-Da! O sa vin cu Lia!
-Lia e iubita tatei! spune Argon
-Cred ca este o femei încântătoare, abia aștept sa o cunosc! spune Kyra arătându-i tatei cât de bine poate sa imite un zâmbet ce de obicei îl au oamenii cu adevărat fericiți
-Asa și este! Sunt sigur ca și ea e nerăbdătoare sa te cunoască!
După o pauza de câteva câteva secunde în care iau o inghititura din vinul rose îl întreab pe Argon
-Câți invitați o sa fie?
-Pai nu foarte mulți! Voi, iubita tatei și câțiva prieteni apropiați.
-Dar părinți tai Kyra, nu vin?
Kyra se îneacă cu mâncarea după care spune
-Nu, nu vin! Sunt plecați în Europa și nu pot ajunge la timp.
- Nu mai sunt patru zile pana la cununie? Se găsesc avioane care sa aiba zboruri pana în New York .
-Mama are niște probleme de sănătate și tata n-o poate lasa singura.
-Ah, îmi pare rău! spun eu in timp ce ma înjur în gând ca am întrebat

-Iubito,o sa ma asigur ca nu le duci lipsa .Iti promit!(ii spune Argon luandu-i mana sarutand-o ,o iau razna ,imi aud sangele cum fierbe ,nu mai rezist mult ,o sa explodez,mai bine ma retrag.Nu apuc sa scot vreun cuvant ca inervine tata.

-Si copii,cati nepoti imi veti oferi?kyra se ineaca cu mancarea iar Argon zambeste ,pentru mine a fost de ajuns.

Am dat cu piciorul in masa si m-am ridicat in picioare ,vinul din pahare acum este e varsat pe masa iar cateva dintre pahare sunt sparte ,Kyra scoate un tipat si sare in picioare ,argon si tata se dau in spate cu scaunele in timp ce tipa amandoi la unison catre mine.

-Ce drk ai Clay?

-Ati auzit si voi?(mint eu cu nerusinare incercand sa ma scot din situatia asta de rahat....cum i-as putea spune ...Nnorocitu' drk care esti ai facut-o sa treaca prin atatea draci si acum o obligi sa se marite cu tin???se vede de la o posta ca nu e fericita cu tine si ca nu te iubeste ,o ti langa tine cu forta cand ar putea fi c u MINE de buna voie .I-as spune ca am sentimente pentru Kyra si stiu sigur ca si ea are pentru mine ,pana sa coboare acele scarii si sa ramana blocata in fata mea privindu-ma in ochii as fi avut ceva dubi in legatura cu sentimentele ei fata de mine dar acum imi e clar ,am vazut in ochii ei ,ma doreste,stiu asta si ma face sa o iau razna ca nu pot sa ma apropii de ea, sunt sigur ca amandoi simtim atractia care cred ca deja e ceva mai mult .

Cum e posibil sa capeti sentimente fata de o persoana pe care abia cunosti.La mine au fost de ajuns trei zile pentru a ma indragosti de ea.

Vreau sa o strang in brate ,vreau sa o sarut ,vreau sa ii spun cat de frumoasa e , ca nu am mai putut sa mi-o scot din cap de cand am intalnit-o pentru prima data ,in seara in care am plecat din camera ei lasand-o singura mi sa frant inima, nu vroiam sa mai plec de langa ea mai ales ca stiam ca o voi vedea pentru ultima data ,la naiba !mi-ar fi de ajuns sa traiesc cu ea inchis intr-o camera fara mancare si fara apa ,mi-as potoli nevoia de a ma hrani doar simtind-o in bratele mele ce tanjesc dupa atingera ei.

Daca nu plecam atunci din camera numarul sarutarilor s-ar fi amplificat si nu stiu cat de mult mas mai fi putut abtine sa nu o fac a mea in acel moment,doar eu mai ramasesem singurul constient de cea ce urma sa se intample ,Kyra mai avea putin si ma incaleca cea ce nu ar suna deloc rau dar era Argon la mijloc asa ca m-am multumit doar imaginandu-mi continuarea acelor saruturi.

Tata ma scoate din transa intrebandu-ma cu un ton grav

-Clay mai esti cu noi??Ce sa auzim?? tata si Argon sunt rosi ca racul la fata de furie ,ambi si-au scos armel incarcate gata sa le foloseasca iar printesa mea continua sa se uita la mine cu ingrijorare ,doar nu s-a prins ca de fapt nu am auzit nimic doar incercam sa nu dau de banuit ca sunt gelos ,da ,chiar sunt gelos ca ce are fratele meu neorocit ar trebui sa fie al meu .Toti se uita la mine asteptandu-mi raspunsul.

-..................

Renașterea -Eterna ură -Where stories live. Discover now