Pro Heroes

18 2 0
                                    

Η White βρισκόταν σε ένα τρένο γεμάτο ανθρώπους όλα κυλουσαν ήρεμα όταν άρχισε να ακούει άλλους ανθρώπους που συζητούσαν για αυτήν.

-Έμαθα ότι η κόρη των Gempo ζει, λένε ότι έχει λευκά μαλλιά και περίεργα μάτια

-Μα ποιος θα την βρει αυτές της μέρες;

-Θα επιστρέψει, το ξέρω.
Η γυναίκα που το είπε αυτό φάνηκε πολύ σίγουρη σαν να το ήξερε, γεγονός που έκανε την White να ανατριχιάσει σε όλο της το σώμα και να κοιτάξει αλλού.

Ακαδημία Ηρώων // 3 Μήνες Πριν.
Μιας που οι μαθητές είχαν πλέων φτάσει εκατοστά μακριά από το να γίνουν επαγγελματίες ήρωες, οι καθηγητές τους έδιναν μαθήματα ζωής αλλά και μερικά πολύ χρήσιμα κόλπα, ένα από αυτά ήταν το σύστημα ασφαλείας που κατείχε ο καθένας με τα προσωπικά του δεδομένα και δεν μπορούσε να παραβιαστεί από κανέναν.
Μετά από αυτό ήταν τα ατομικά βραχιόλια, όπου θα γινόταν η χρήση τους μόνο σε περίπτωση που δέχεται επίθεση η πόλη ή κάτι άλλο, από κακούς ή κάποια άλλη μορφή κινδύνου.

Από την στιγμή που η White επέστρεψε τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Από εκεί που φαινόταν ότι άρχιζε να ξεπερνά την ντροπαλοτητα της εκείνη πήγαινε όλο και πιο βαθιά μέσα σε αυτήν όπου ένα απόγευμα κάποιος χτύπησε την πόρτα, η White άνοιξε αργά την πόρτα ήταν ο Christian με ένα μεγάλο χαμόγελο και της φόρμες της σχολής. Όταν είδε την White μπροστά του την κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω αρκετές φορές μέχρι να σταματήσει και μετά ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του.

Πριν λίγες εβδομάδες είχε τα γενέθλια της και ο Christian της πήρε ένα γκρίζο φούτερ όπου και λάτρεψε διότι το φορούσε κάθε μέρα και ένιωθε περισσότερο ασφαλείς όταν το είχε μαζί της.

Christian- Γειά! Ελπίζω να μην σε διέκοψα από κάτι

White- Όχι, θα έφευγα με πρόλαβες

Christian- Είσαι καλά, συμβαίνει μήπως κάτι;

White- Όχι, θέλω να δω κάτι

Christian- Εντάξει, συγνώμη που σε κρατάω

Και όταν πήγε να φύγει τον σταμάτησε κρατώντας τον από του ώμους.

Heroes Academy #WCC Where stories live. Discover now