➳ on dört

4.6K 317 1K
                                    

Sömestırın bitmesine moral olması amacıyla erkenden paylaşalım bu bölümü istedik. Ben zaten dünyanın en sabırsız insanı olduğum için. 🤷🏻‍♀️

Diğer bölüm 10 Mart'ta gelecek. Kesin tarihtir efenim, kendimi tutacağım o zamana kadar!

Neyse, iyi okumalar o zaman. 💗

Rowena'nın gözlerini açar açmaz beynine üşüşen ilk şeylerin yine tamamen Tom ve Nagini'yi kapsıyor olması kaçınılmazdı.

İki gün önce zindanlarda yaşadıkları o tuhaf ve saçma andan beri ne Tom'la ne de Nagini'yle bir daha görüşmemişti.

Tom ondan; o Nagini'den kaçmıştı.

Tom'u ne zaman yalnız yakalayıp yanına gitse çocuk bir daha dinlemeden direkt orayı terk ediyor ve gün içinde bir daha da görünmüyordu.

O kadar ki Ravenclaw ve Slytherin ortak derslerinde bile yoktu. Nagini her zaman onunla oturduğu sırasında yalnız oturuyor, arada sıradaysa başkasının yanına geçiyordu. Gözlerini daima kendi üzerinde hissediyordu ama ona bakmamak, onunla yalnız kalmamak için Tom'un gösterdiği çabaların aynılarını sergiliyordu.

Kendini tutamayıp en sonunda geçirdiği ağlama krizi sırasında ona sığınmış olması hâlâ içinde anlamını bildiği ama bunu kabullenmek istemediği bir duygunun şahlanmasına neden oluyordu. Aynı zamanda çok da çekiniyordu, onunla gerçekten arkadaş olduklarını fark etmemişti fakat o orada ağlarken hiçbir şey söylemeden sadece saçlarını okşamış ve özürler dilemişti.

Evet, Nagini ondan özür dilemişti ama Rowena kendine gelip ayağa kalktığı ve ona ters ters baktığı anda tüm o özürleri unutmuş gibi davranarak gülümsemiş, ardından "Aslında çok güzel bir ikili olurduk." demişti.

Rowena bir daha kendisine bakmadan zindanları terk etmiş ve o günün pazar olmasından faydalanarak kendinisini yatakhaneye kapatmıştı.

Akşama doğru Aida yanına gelip şu Gryffindor'lu çocuğun kendisini sorduğunu ve onun yalnız olup olmadığını sormuştu. Bu Rowena'yı biraz eğlendirmişti. Aida'yı Godric'le flörtleşirken hayal etmek nedense kendisine fazlasıyla komik gelmişti.

Düşünceleri birbirine girmiş bir şekilde yatakhaneden çıkıp kahvaltıya indi. Büyük Salon'a adımı atar atmaz gözlerini direkt Slytherin masasına çevirdi. Tom ve Nagini'nin uzak oturmuş olduklarını fark ettiğinde kaşlarını çattı. İkisini önceki gün de yan yana çok görmediğini o anda hatırladı ve bu içindeki merak duygusunun deli gibi büyümesine neden oldu.

salazar // dramioneWhere stories live. Discover now