pe primul om

213 43 2
                                    

Hei, jurnal.

Zi. Foarte. Obositoare.

Inca ma mir ca am gasit energie sa mai scriu si in tine. Oricum, azi am dat test la chimie si, din nou, am reusit sa copiez de la Kara. Fata asta e chiar foarte aeriana! Am aflat, de asemeni, ca ea e cea care s-a ciocnit pe hol ieri de Dyson si a fugit. L-am intrebat pe Dy ce crede despre ea si a spus ca i se pare draguta, dar nu are de gand sa faca vreo miscare inspre a-i vorbi sau ceva. Mi se pare stupid sa astepti sa faca celalalt primul pas. Dar ma rog, nu imi place sa ma implic in vietile altora.

Azi am aflat ca Ronnie Jaari, colega mea indianca a incercat sa ii puna lui Klaus un bilet in banca. Ce penibil! E atat de timida si deja e ridicol. Klaus a aflat si a intrebat-o daca e adevarat, iar ea s-a panicat si l-a plesnit spunandu-i ca nu. A fost amuzant pentru ca e o karatista destul de buna, insa lui Klaus nu i s-a parut la fel de comic. Nu presimt un viitor prea bun in relatia lor! Haha, ce tot spun, imi e usor sa vorbesc, eu si Klaus suntem buni prieteni si lucrurile devin usor-usor serioase intre noi.

Dupa faza de ieri, am decis ca azi sa aflu unde dispare Zack dupa scoala in autobuzul ala murdar. La ce te gandeai, jurnal? Credeai ca o sa ma urc eu in rabla aia dezgustatoare? 

Azi, directorul ne-a chemat pe toti de a noua in amfiteatrul scolii sa ne spuna niste chestii depsre nu stiu ce regulament, in fine, chestii neinteresante. Mi-am amintit atunci ca Dyson ia autobuzul in drum spre casa, asa ca dupa ce am plecat din amfiteatru, m-am dus dupa el. Se intorcea spre clasa alaturi de Josie, asa ca m-am bagat si eu repede intre ei ca sa imi exprim ideea, asa ca am reusit sa il conving pe Dy sa il urmareasca intr-o zi pe Zack si sa ia acelasi autobuz cu el, daca tot merge in aceeasi directie. Initial, ideea i s-a parut stupida, insa am reusit sa ma plang indeajuns incat sa spuna "Bine, fie!", haha! Maine la scoala, Dyson o sa imi spuna unde se duce Zack cu cutia metalica ruginita pe roti.

Josie mi-a spus ca planul meu e disperat, de stalker si cam fara sens, dar nu mi se pare. Cum adica DISPERAT?! Tot ce vreau sa aflu e unde se duce dupa scoala cu antichitatea aia cu motor. De STALKER?! Frate, nu e nimic stalkaresc in ce vreau eu sa fac, stalkarit s-ar chema daca l-as urmari pentru ca imi place, nu pentru ca mi se pare un ciudat cu un secret. Si, FARA SENS?! Oh pe bune. Planul asta nu e deloc fara sens, trebuie sa aflu de ce e singurul ciudat care ia autobuzul ala straniu dupa scoala.

Apropo, azi am mai avut o conversatie "interesanta". In pauza mare, eu incercam sa intru in clasa in timp ce el iesea, si ca un nesimtit ce e, a ignorat faptul ca eu eram cu ochii in telefon si m-a lovit cu umarul. Eu m-am uitat la el indignata si i-am spus "Ai grija de cine te atingi, ciudatule!" si am incercat sa il evit, insa s-a uitat plictisit in ochii mei si a ras pufnit spunand "Sigur nu de amenzi in autobuz." apoi a iesit din clasa lasandu-ma arzand de nervi. Cum a indraznit sa faca asa o gluma proasta? Doar i-am platit datoria. A fost prima data cand cineva a incercat sa imi dea o replica si sa ma lase fara un raspuns.

In fine, jurnalule, imi e foarte somn acum,

maine iti povestesc ce o sa imi zica Dyson despre Zack si caruta lui de metal.

pa pa, jurnal,

posesoarea ta,

Davina .

autobuzul || Continuarea la "ne-am ciocnit pe hol"Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang