ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇᴀꜱᴛ-ɴᴀᴍᴊɪɴ

185 29 112
                                    

Namjin smut warning διαβάστε με δική σας ευθύνη ❤
Now let the story begin....

Namjin smut warning διαβάστε με δική σας ευθύνη ❤Now let the story begin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ζούσε ένα όμορφος πρίγκιπας σε ένα παραμυθένιο κάστρο. Αν και είχε όλα όσα ήθελε,ο πρίγκιπας ήταν κακομαθημένος,εγωιστής, και αγενής. Με μια λέξη ψωνάρα.Οι δύο υπηρέτες του, ο Μεσιέ Jungkook και ο υπερκινητικός Hoseok, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν τον αφέντη τους Namjoon.Αυτό,όμως, που ευχαριστούσε περισσότερο τον πρίγκιπα ήταν να θαυμάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Μια μέρα, κατά την διάρκεια μιας άγριας καταιγίδας, ένας φτωχός γέρος ζητιάνος έφτασε στο κάστρο ζητώντας καταφύγιο.Πρόσφερε στον πρίγκιπα ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο ως αντάλλαγμα.Ο πρίγκιπας κοίταξε με απέχθεια τον άσχημη γέρο λες και ειχε χολέρα και του γύρισε την πλάτη γελώντας περιφρονητικά."Μην σε ξεγελά η εμφάνιση κάποιου κουκουνάφκα,"τον προειδοποίησε, τότε, αυτός."Η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας!"

Ο γέρος όμως που έμοιαζε με πορνόγερο,ήταν στην πραγματικότητα ένας γαμάτος γάμος που σε έστελνε στο Hong Kong με το Tongue Technology του,που με το τέχνασμα του αυτό, κατάλαβε ότι ο πρίγκιπας δεν είχε αγάπη στην καρδιά του.Ως τιμωρία, τον μεταμόρφωσε σε ένα τρομαχτικό κακάσχημο πλάσμα και έκανε μάγια σε όλο το κάστρο.

Επειτα,του έδωσε ένα μαγικό καθρέφτη,για να βλέπει τι γίνεται στον έξω κόσμο,καθώς και το τριαντάφυλλο που του είχε προσφέρει νωρίτερα.Το τριαντάφυλλο αυτό  ήταν μαγικό και θα άνθιζε μέχρι ο πρίγκιπας να συμπληρώσει το εικοστό πρώτο έτος της ηλικίας του. Εάν μάθαινε να αγαπάει και να τον αγαπάνε προτού πέσει και το τελευταίο πέταλο,το ξόρκι θα λυνόταν.Εάν δεν τα κατάφερνε,θα παρέμενε για παντα τέρας.

Πολλά χρόνια αργότερα, σε ένα κοντινό χωριό, ζούσε ένα πανέμορφο αγόρι, που λεγόταν Jin και αγαπούσε πολύ το διάβασμα αλλά όχι τόσο όσο το φαγητό.Καθώς διέσχιζε την πλατεία του χωριού δεν είδε τον όμορφο και σούπερ φαντασμένο Taehyung.Ο Taehyung,όμως την πρόσεξε."Αυτό το τσικάκι θέλω να το παντρευτώ!"είπε.

𝓑𝓪𝓷𝓰𝓽𝓪𝓷 𝓕𝓪𝓲𝓻𝔂𝓽𝓪𝓵𝓮𝓼 Where stories live. Discover now