18

1K 93 73
                                    

"Što se događa?" Dejan je upitao, nervozno se osmjehujući. Pogledao je u Antu koji je stajao naslonjen na zid, a zatim je pogled prebacio na mene. Bio je zbunjen i nervozan. Ne znam zašto nervozan… možda već naslućuje što će se dogoditi.

"Reci mu, Ana" Ante se oglasio. Nimalo se nije trudio biti prijateljski nastrojen prema Dejanu. Bože, a bili su prijatelji na početku prvenstva. I onda se dogodilo nešto što se nije smjelo dogoditi.

"Što da mi kaže?" Dejan je upitao. Uzdahnula sam i pogledala u Antu koji je gledao u Dejana. "Ana? Što se događa?"

"Dejane… žao mi je" tiho sam rekla i pogledala kroz prozor, a zatim opet u njega. "Ali ovo između nas… ne funkcionira više…"

"Jesi ti na drogama?" Dejan je upitao, a zatim prasnuo u smijeh. Ante je zakolutao očima i počešao se po vratu. "Ljudi, malo ste fulali šalu. Nije travanj da me možete tako zajebavati" rekao je kad se smirio. Uzdahnula sam i pogledala u zaručnički prsten. Lagano sam ga skinula s prsta i dala ga Dejanu koji me gledao kao da sam ubila njegovu cijelu obitelj.

"Žao mi je…" tiho sam rekla još jednom gledajući u njegove smeđe oči koje su sada pune suzama. "Ali, ovako je bolje"

"Za koga?" tiho je upitao. "Za tebe i njega? Možda. Ali za mene? Ti ne shvaćaš što radiš!" ljuto je govorio i razbjesnio Antu koji me povukao do sebe dok je Dejana ubijao pogledom.

Koga voliš? / A. Rebić ❤ ft. D. Lovren ❤Where stories live. Discover now