Mededeling

270 32 14
                                    

Hallo iedereen,

Ik ben benieuwd of mensen dit nog lezen. :) maar wees welkom!

Ik wilde graag wat kwijt.

En nee. Het ligt niet aan jullie. Maar aan mij.

JOKE!

Okay okay, even serieus pizzameid.

Hier komt het:
Ik kan me steeds minder verplaatsen in Aiden en hierdoor is mijn gevoel in schrijven weg. Niet alleen in Aiden kan ik me minder verplaatsen, ook heb ik niet meer het plezier in schrijven in tegenstelling tot wat ik eerder wel had. Bij jongensdroom was ik blij met wat ik schreef en had ik veel lol. Dat lukt me nu niet meer.

Ik merk dat de humor stroever los komt en het allemaal maar "gespeeld" voelt. Bij jongensdroom kwam het allemaal op het moment. Schrijven kwam vanzelf. Nu maal ik over alles. Het spontane gevoel is weg.

Steeds meer hoofdstukken schrap ik. Ik ben geïrriteerd en het lukt maar niet om mijn ideeën op papier te krijgen. Ik schrijf altijd met liefde en sta achter wat ik schrijf. Ik plan geen standaard dag ik waarop ik schrijf, ik wacht tot het gevoel aanslaat en dan typ ik. Dat gevoel heb ik al zeker een jaar (of langer) niet gehad..

En gedwongen schrijven? Dat is niet wat ik wil. En dat is niet wat jullie willen lezen, want het zal nooit goed zijj vanaf mijn kant weg.

Op dit moment merk ik ook dat serieuse onderwerpen me makkelijker lukt te schrijven. Ik weet alleen niet of mensen hier belang bij hebben.

Ongetwijfeld probeer ik ongezout verder te schrijven. Maar ik voel ergens dat als er niet veel veranderd, dit het laatste hoofdstuk zou kunnen zijn..

En ja.. Daar baal ik erg van.. :c

Veel liefs.. X

jongensdroom EXTRAWhere stories live. Discover now