~Mitt liv som Keela~

83 2 0
                                    

~Kapitel 1~

Jag hörde hur mamma,pappa och Jakob kom gåendes ute i hallen och sjöng, och jag är sjukt glad att ingen annan är här för det känns ju bara lite konstigt att man sjunger födelsedags sång när någon fyller 16. Men,men. Nu var dom nästan framme 3..2..1.

-Grattis Keela! Mamma och pappa sprang fram och kramade mig och gav mig ett stort paket och ett lite mindre.

Sen kom min storebror Jakob (som bara är ett år äldre)fram med ett mjukt paket och viskade i mitt öra.

-Jag försökte säga till dom att inte sjunga.

Jag bara skrattade och kramade honom.

Jag började öppna det lilla paketet från mamma och pappa, där i låg det en parfym från Victoria's Secret "bombshell'' och i det stora låg det ett par höga mörkbruna Johnny bulls.

-Tack tack tack tack. Sa jag och kramade om dom, jag blev så sjukt glad.

Tillslut öppnade jag Jakobs paket och där i låg det en jätte fin ljus rosa odd molly blus.

-Aw, tack så jätte mycket Jakob! Sa jag och slängde mig över honom.

Efter att vi hade varit nere och ätit frukost och tårta gick jag upp på mitt rum och precis då ringde min mobil. Bilden på mig och min pojkvän Oscar kom fram. Ja, Oscar Enestad.

Oscar: Hej min fina Keela

Keela: Hej min fina Oscar, hah.

Oscar: Hur mår min fina 16 åring på sin födelsedag?

Keela: Bra tror ja, förutom att jag saknar min otroligt fina pojkvän.

Oscar: Jaha, det lät ju tråkigt, men vill du följa med till espresso house och ta en fika med din fiiiiiiina pojkvän då?

Keela: Ja det är klart att jag vill.

Oscar: Bra då ses vi där klockan 15:00

Keela: Okej, puss älskar dig. Hejdå

Oscar: Älskar dig mer, hejdå.

Sen la jag på.

Klockan tre, då hade jag ungefär två timmar på mig. Jag hoppade in i duschen och när jag var klar blåste jag mitt långa bruna hår torrt och plattade det. Jag tog lite mascara, concealer, och fixade mina ögonbryn innan jag tog på mig ett par tighta svarta jeans, en vit Hollister t-shirt och en lite halvlång kofta.

Jag gick ner och tog på mig mina Johnny bulls och min skinnjacka och började gå mot tunnelbanan.

När jag kom fram ringde jag till Oscar och berättade vart jag var men samtalet avslutades och jag kände att han kramade om mig bakifrån.

-Grattis min fina, sa han precis intill mitt öra och jag vände mig om och kysste honom. Han besvarade kyssen och där stod vi blad allt folk som rörde sig hela tiden och kysstes.

När vi kom fram beställde vi två latte och två hallon Pajer. Vi satte oss vid ett bord intill fönstret och pratade om allt möjligt. Oscar är med i pojkbandet "The Fooo" och vi har varit tillsammans i snart två år. Vi har känt varandra sen vi var ungefär tio år och vi flyttade hit till Stockholm från Småland. Jag och de andra killarna i bandet är väldigt bra vänner också, vi brukar säga att vi är som en liten familj.

-Vill du följa med mig hem nu eller vill du komma lite senare? Frågade Oscar

-Jag åker nog hem först och är lite med familjen först, men kan jag komma till dig runt 19? Svarade jag. Och så blev det så vi tog varandra i hand och gick mot tunnelbanan. Vi kysstes läänge och kramade varandra innan vi åkte åt två olika håll.

Jag kan inte beskriva hur underbar min pojkvän är men jag älskar honom något sjukt mycket och han betyder allt för mig. Att han är känd spelar ingen roll, det är inte därför vi är tillsammans. Men självklart kan det ju bli lite jobbigt när man går på stan och massa tjejer vill krama och ta kort med honom men jag respekterar det och dom respekterar att vi är tillsammans så det är helt okej.

Tiden gick fort och klockan hann bli nästan 18. Jag hade bara myst lite med familjen innan så jag hade på mig ett par mjukis shorts och ett linne. Jag skämma inte över att ha på mig typ mjukiskläder och sånt men jag gillar att ha lite finare kläder, även när jag är med Oscar.

Så jag tog på mig samma svarta jeans som innan med en vit odd molly blus. Jag satte upp håret i en toffs och bättrade på mascaran lite. Sen gick jag ner och tog på mig mina låga ljusbruna uggs, det var ju ändå höstlov såå. Till uggsen tog jag min skinnjacka. Sen gick jag in och sa hejdå till pappa o Jakob, mamma jobbade natt på sjukhuset.

Jag tog moppen och började köra mot Oscars hus. Det tog ungefär 15 minuter och jag fixade till håret när jag hade tagit av mig hjälmen sedan gick jag och ringde på.

-Hej Keela, vad fin du är och grattis!

Det var Oscars mamma som öppnade, jag kramade om henne och tackade.

-Är Oscar hemma? Frågade jag, även fast jag visste att han var det.

-Ja, han är uppe.

-Okej tack. Sa jag och gick in och tog av mig skorna och jackan.

Jag gick upp för trappan om öppnade dörren till hans rum, och där satt han i sin soffa. Världens finaste människa. Han höll på med mobilen men direkt när jag kom in la han ifrån sig den och sprang fram och kramade mig. Jag drog in hans underbara doft och backade lite och kysste honom.

-Jag älskar dig. Sa jag.

-Jag älskar dig med Keela. Sätt dig här sa han och pekade på soffan.

-Okej svarade jag och satte mig lydigt där han pekade.

-Lova att du blundar nu så kommer jag snart, sa han och gick ut genom dörren.

Han kom snart tillbaka och bad mig att öppna ögonen, och framför mig stod han. Min prins, med en bukett rosor och en paket.

-Du behövde verkligen int....

Jag hann inte hinna prata klart innan han svarade.

-Jo det behövde jag Keela, för jag ville och du betyder allt för mig.

Jag rodnade lite men tog imot paketen och i låg en ask. Jag öppnade asken och såg att det låg ett Thomas Sabo armband där i med två berlocker. Den ena var ett hjärta och den andra var en där det stod Oscar & Keela på ena sidan och O<3K på andra sidan. Det var så sjukt vackert så jag slängde mig på honom och kramade honom jätte länge och sa inget annat än hur tacksam jag var.

-Jag älskar dig så jävla mycket. fick jag fram tillslut och han kysste mig som svar. Sen låg vi där i hans säng och bara myste. Klockan var runt 21 så vi gick ner och åt lite innan vi satte oss i soffan därnere och kollade på film. Det blev en komedi. Men när filmen var slut var jag så sjukt trött så jag ringde till pappa och sa att jag stannade och sov här.

Vi gick upp och jag tog på mig en av Oscars stora t-shirtar och kröp ner bredvid honom. Jag pussade honom och sen somnade vi båda två jätte fort.

~Mitt liv som Keela~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon