4.BÖLÜM

3.3K 164 21
                                    

Emir'in 'O doğru kişi olmak için her şeyi yapacağım' demesinin ve benim suyu Tuğçe'nin üstüne püskürtmemin ardından 2 gün geçti. Kamp çok eğlenceli,güzel geçiyor diyemem. Ama elimden geldiğince güzelleştirmeye çalışıyorum.

Emir ile çok iyi anlaşıyoruz,arkadaş anlamında. Yani eğlenceli birisi. Onu seviyorum,ama arkadaş olarak.

"Cemree hadi artık disko çoktan açılmıştır biz hala hazırlanmadık!!" diye salondan seslendi Tuğçe. Bugün Tuğçe ve ben eğlenmek için kamptaki diskoya gidecektik. Baya heyecanlıyım.

"Tamam ben hazırlanıyorum şimdii!" diye aynı şekilde bağırarak karşılık verdim. Bugüne özel elbise giyecektim ama öyle süslü olan şeyleri sevmem. Sade ve hoş bir elbise giyerim. Bavulumu karıştırıp neler olduğuna göz atarken gözüme mavi bir elbise çarptı. Çok güzel ve sadeydi. Üstelik mavi en sevdiğim renk! Bu elbiseyi bavuluma ben koymamıştım,annem koymuş olmalıydı. Elbiseyi giyip ayağıma mavi vanslarımı geçirdim,saçlarımı açık bıraktım ve düzleştirdim,eyeliner sürdüğümde tamamen hazırdım.

Odadan çıktığımda Tuğçe'nin de hazırlanmış olduğunu gördüm. Onun bavulu salondaydı. Dağınık işte. Yine dikkatleri üzeni çekecek derecede bir elbise giymişti ama çok güzel görünüyordu.

"Çok güzel görünüyorsun." dedim.

"Sen de öyle, ee kimin kankasısın? Sen pek eyeliner sürmezdin ne oldu da sürdün,şaşırdım doğrusu." dedi.

"Diskoda yakışıklı erkekler vardır,kısmet arıyorum." dedim kıkırdayarak.

"Senin sahibin var lan,Emir'i boynuzlayamazsın!" Dedi alayla.

"Tuğçe sinirimi bozma! Biz sadece arkadaşız. AR-KA-DAŞ." Dedim.

"Hıı ok." dedi. Cidden bazen sinirlerimi çok fazla bozuyor bu kız! Her neyse bugün tadımı kaçırmasına izin vermeyecek ve eğlenecektim.

Cemre'nin elbisesi: http://www.3kmoda.com/elbise/gunluk-elbise/gunluk-elbise-modelleri-2013/attachment/gunluk-elbise-2013-27

Tuğçe'nin elbisesi: http://www.giyimkoleksiyonu.com/pembe-elbise-kombinleri.html

(Arkadaşlar resimde sadece giysilere dikkat edin,resimdeki kızlar karakterler
değildir. Karakter resimleri paylaşmayacağım. Siz hayal ettiğiniz gibi devam ettirin.)

Evden çıkıp diskoya doğru yürümeye başladık. Artık kampı daha iyi tanımıştk. Aradığımız yerleri kolayca buluyorduk. Diskoya geldiğimizde bir köşede ayakta dikildik ilk önce. Şarkıları çok iyi seçmişlerdi. Müzik çok yüksek sesteydi buna zar zor alışmıştım. İnsanı havaya sokuyordu iyi yandan.

Yanımıza 2 erkek geldi.Tanıştık,birinin adı Alper,diğeri ise Ayaz'mış. Kötü niyeti olmayan iyi çocuklara benziyorlardı. Diskoda birden Selena Gomez-Undercover şarkısı çalmaya başlayınca Tuğçe ile birbirimize bakıp sırıttık.Ardından Tuğçe Alper'i kaldırıp onunla dans etmeye başladı. Ben de Ayaz ile dans etmeye başladım.Şarkının ilk başlarını Tuğçe ile bağıra bağıra söyledik,nakarat kısmı geldiğinde ise zıplamaya başladık ve kafalarımızı sağa sola sallayıp saçlarımızı savurduk. Ayaz ile dans etsem de Tuğçe ile bağları koparmayıp,arada birbirimizi kontrol ediyorduk. Ben dans ederken Ayaz ile sohbet de ediyordum ara sıra. Onun söylediği bir espiriye gülerken birden diskonun girişinin yanında durup bizi izleyen Emir ve Barış'ı gördüm. Barış Tuğçe'nin Alper ile dans etmesini kıskanmamışa benziyordu.Emir ise kelimenin tam anlamıyla öldürücü bakışlarını Ayaz'a yolluyordu.

"Tuğçe,Barış ve Emir buradalar. Emir seni kıskanmamış gibi." dedim.

"Onun haberi var burda olduğumuzdan ve Alper ile dans ettiğimden. Ben sevgilimden habersiz hiçbir şey yapmam tamamm mığğ?" dedi ağzını yaya yaya.

YAZ KAMPI.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin