Four yers together ! Happy brithday my boys !!

845 36 2
                                    


Heyy , capitolul acesta sigur va va aduce cateva lacrimi pe fete ! Eate ceva mai neobisnuit dar am vrut din toata inima sa il scriu , asa am simtit! Ziua ceasta pentru mine imseamna enorm  si ma bucur ca sunt intr-o familie atat de iubitoare ca voi ! Tot ce am scris aici mi se intampla mie si sper sa va regasiti si voi in aceste randuri scrise ! Eu sincer plang nu vreau sa credeti ca mint dar aceste cuvinte inseama enorm pentru mine !

La Multi ani baieti , de necrezut dar au trecut4 ani ! Va iubesc din tot sufletul si sper sa ramaneti o familie unita ca noi pentru tot deauna ! Si pe voi directionerilor va iubeac din toata inima ! HAPPY BRITHDAY MY LITTLES BOYS !


Stim cu toti ce zii este azi , este ziua de unde a inceput totul , o zii obisnuita pentru unii,  dar

pentru noi directinerii o zii speciala ! Stiti nu stiu voi dar mie mi s-a schimat radical viata de cand sut directionera ! Adica sigur intr-o zii peste cativa  ani vom avea familii si copii nu vom mai fii adolescenti , nu ne vom mai trezii si primul lucru pe care il facem o sa fie sa deschidem facebook-ul pentru a vedea ce mai este nou pe grup , nu o sa mai punem melodiile baietiior de 10 ori  pe zii , nu o sa ne mai gandim in fiecare minut "Oare ce fac ei acum ?" , nu ne vom mai inebunii parintii ca daca nu ne duc la concert 1D ne vindem un rinichi , nu ii vom mai arata poze memei zicandui ca el e viitorul ginere , nu vom mai staa vara toata ziua sa vorbim cu fetele din grup , nu o sa ne mai inebuniim prietenii cu ei , nu ,toate astea nu le vom mai face ! Vom avea un servici , copii , un sot care te iubeste enorm , poate ca pe copii tai ii va chema Harry , Liam , Zayn , Niall s-au Louis si de cate ori vei pronunta aceste cuvinte vei zambii involuntar si iti vei aduce aminte de zilele adolescentei tale , sigur poate ca ,copii tai o sa te intrebe de ce leai pus numele asta iar tu le vei spune de acesti 5 baieti speciali din viata ta pe care i-ai iubit enorm , care au insemnat ceva pentru tine ! Intr-o zii iti vei aduce amite si de acest site "wattpad " iti vei amintii toate cartiile la care ai plans pentru ca personajele se desparteau s-au pentru ca  unul dinre ele a murit , iti vei aduce aminte cand radeai de fazele  amuzante din povesti ! Si de preferatul tau din trupa indiferent ca era Harry , Zayn , Liam ,Louis s-au Niall ! Mai stii cand spuneai la toata lumea ca te vei marita cu el ? Ca veti avea copii ? Sigurr vei lacrima si vei deschide un cufar in inima ta pe care scrie "AMINTIRILE ADOLESCENTEI " iti vei aduce  aminte toate aceste lucuri si iti vei dorii sa fii din nou adolescenta si sa visezi la toate aceste lucruri ! Ei   bineinteles vor avea sotii si copii pe care cu siguranta ii  iubesc enorm dar cu siguranta isi vor aduce aminte de directionerele lor nebunee care stateau in fiecare an pe 22 iulie si asteptau cu sufletul la gura ora 2 ca sa fie fix si in Londra si sa  le trimita mesaje pe twitter ,instagram , trumbrl si facebook  o sa le lipseasca cadourile ciudate pe care le primeau de ziua lor s-au de fiecare data la fiecare concert  aruncau cu lucruri in ei ! Le vor lipsii cu siguranta dar si ei la randul lor o le povesreasca copiilor lor de cariera pe care au avut-o si de directinerele pe care le-au avut , o sa le zica ca ele sunt speciale pentru ei si ca fara ele ei nu erau nimic !

You changed my life !! Facts ONE DIRECTIONWhere stories live. Discover now