Κεφάλαιο 27

3.8K 137 16
                                    

Το ανοίγω και παρατηρώ ενα κόκκινο κουτάκι.Δεν νομιζω να μου κανει προταση γαμου απο τετοια ηλικία. Ας μην ειναι δαχτυλίδι.

"Μην φοβασαι παρτο στα χερια σου"μου λεει γελωντας αφου εχω μεινει απλα και το κοιταω.Το παιρνω στα χερια μου αλλα μεταφέρω το βλεμμα μου πανω του και τον κοιταζω.

"Μην φοβασαι δεν θα σου κανω πρόταση γαμου απο τωρα μικρη"λεει και ετσι με ενθαρρύνει να το ανοίξω το κουτι. Το ανοίγω και βλέπω 2 δαχτυλίδια Βέρες.

"Τι ειναι αυτα;"ρωταω αμεσως τρομαγμένη και γελαει με την αντίδραση μου. Ναι μου ειπε οχι γαμο αλλα δεν μου ειπε οχι και αρραβώνα. Ειναι ομως πολυ νωρίς.

"Δεν θα αρραβωνιαστουμε θελω απλός να εχουμε μια ενδειξη οτι ανήκουμε ο ενας στον άλλον."λεει και χαμογελάω."πεινας"ρωταει και γνεφω αρνητικά.

"Ετσι και αλλιώς δεν εχω πολυ όρεξη οποτε να με ρωτας για να φυγουμε ας φυγουμε"απανταω μετα απο κάποια δευτερα και αφου σηκωθεί μου απλώνει το χέρι του. Το πιανω και αμεσως βγαινουμε απο το μαγαζί.

Μπαινουμε στο αμαξι και με καθοδηγεί απο ενα δρομο που καταλαβαινω πως σίγουρα δεν ειναι ο δρομος της επιστροφής. Δεν θελω ομως να τον ρωτήσω κάτι. Αισθάνομαι οτι θα θελει να προχωρήσουμε.

Για καποιον λογο και εγω νιωθω πως το θελω πολυ. Σταματαμε μπροστά απο ενα τεράστιο ξενοδοχείο που εχει θεα την θάλασσα. Τωρα ξερω σίγουρα οτι θελει να προχωρήσουμε.

Αφου ζητησει το κλειδί με καθοδηγεί σε ενα δωματιο χωρις να μιλαει. Ανοίγει την πορτα και μπαινουμε μεσα. Στα αριστερά υπάρχει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

Στα δεξια υπάρχει ενα τραπεζι οπου κατευθύνεται εκεινος. Ακουω να κανει κατι και εχω αρχισει να αγχώνομαι παρα πολυ. Πλησιαζει προς το μερος μου με δυο ποτήρια.

"Σαμπάνια"δηλωνει δίνοντας μου το ποτήρι."Ας πιουμε στο οτι επιτέλους ολα μας πανε καλα"λεει και τσουγκραμε τα ποτήρια. Πινω μια γουλια οπως και εκεινος.

Εκεινος αφηνει το ποτήρι στο τραπέζι και με πλησιαζει.Μονος του ανοίγει τα κουμπιά του πουκαμίσου του και αφήνει σε θεα τους μύες του κορμιού του.

Με σπρώχνει πισω στον τοίχο και πιανει τα μπρατσα μου και μετακινεί τα χερια μου ψηλά. Το ποτήρι με την σαμπάνια πέφτει απο τα χερια μου οταν νιωθω την ανάσα του να γαργαλαει τον λαιμο μου.

"Απλα πες μου οτι δεν θα με σταματήσεις"καθως μου αφηνει φιλια στον λαιμο. Εγω παιρνω μια βαθια ανασα.

Him and I Where stories live. Discover now