39. Klid před bouří ✅

2.4K 99 11
                                    

TONY'S POV.

Zrovna jsme připravovali oslavu pro Bell v Party Patře, když se Zayn skácel k zemi. Já, Chace a Wanda jsme se k němu rozeběhli. "Wando, můžeš se mu kouknout do hlavy?,, zeptal se ji Chace. "Jistě,, odpověděla a k Zaynově hlavě se linuli červené nitky Wandiny magie. "Nepustí mě tam,, řekla a zoufale se podívala na Chace. V tu chvíli se Zayn vyhoupl do sedu.

"Co se stalo?,, zeptal jsem se. "Viděl jsem do budoucnosti,, řekl. "To taky umíš?,, zeptala se překvapeně Wanda. Jen přikývl. "Bella bude v nebezpečí, musíme být ostražití, válka se blíží a jeden z nás dokonce padne,, řekl. "Předejdeme tomu,, řekla Wanda odhodlaně. "A na Bellu dáme pozor,, dodal jsem.

Pomohli jsme Zaynovi se postavit a poté jsme pokračovali v přípravách.

BELLA'S POV.

Po závodě, který jsem vyhrála já, jsme se vydali do muzea. Bucky se Stevem si nasadili kšiltovky a vešli jsme dovnitř.

Prošli jsme až k sekci Kapitána Ameriky a Druhé světové války. Začala jsem si pročítat něco o Buckym, když jsem uslyšela holčičí pískot. Ihned jsem se otočila a hledala jsem nepřítele. "Holky, to je Bella Starková,, uslyšela jsem. A sakra. Zaklela jsem v duchu a uviděla jsem jak se kluci chechtají.

Chtěla jsem utéct, ale už bylo pozdě. Děvčata ke mně doběhla. "Můžeme se s vámi vyfotit, jste náš velkej vzor,, řekla nějaká zrzka. "Jasně,, odsouhlasila jsem. Podala mi mobil a Já se nima párkrát vyfotila. Poděkovali a už chtěli odejít, ale Já jsem je ještě zastavila. "Holky, vidíte tamhle ty dva chlapíky?,, zeptala jsem se a ukázala jsem na kluky. "Jo,, řekla teď nějaká brunetka. "Víte kdo to je?,, zeptala jsem se. Jen záporně zakroutili hlavami. "Kapitán Amerika a Winter Solider,, zašeptala jsem a viděla jsem, jak se ty holky rozběhli za nima.

Mezitím co se kluci zaměstnávali, tak jsem si stačila přečíst něco o Vlčím Komadu.

Uslyšela jsem za sebou kluky, jak se o něčem bavili. Otočila jsem se na ně s úšklebkem. "Tak co, jaká byla autogramiáda?,, zeptala jsem se. "ani se neptej,, povzdechl si Bucky.

***

Prošli jsme zbytek muzea a pak jsme šli do kavárny. Sedli jsme si ke stolu pro tři. Stevovi začal zvonit mobil.

"Ano?.., Hned jsem tam..,, řekl a típl to. "No nic, budu muset do...S.H.I.E.L.D.u,, řekl a zvedl se. "Uvidíme se pak,, řekl a odešel.

Byli jsme s Buckym mezi nějakým zamilovaným párem a nějakýma dvěma holkama.

Přišla blonďatá servírka, která Buckyho zřejmě úplně žrala. "Copak by jste si dali?,, zeptala se přešlazeně. "Já bych si dal espresso a čokoládový muffin,, řekl Bucky svou objednávku. "Já to samé,, řekla jsem.

Když servírka odcházela, nezapomněla zakroutit tím svým tlustým zadkem. "Bože,, vydechl Bucky. "Na to si musíš zvyknout,, smála jsem se mu. "Měla by zajít do fitka,, řekl. Jen jsem se usmála a přesunula jsem se blíž k němu. Objal mě okolo pasu a vtiskl mi pusu na tvář.

Odtáhli jsme se zrovna, když servírka přišla. Na Buckyho kávě bylo srdíčko a na kelímku telefoní číslo. Na mém nebylo nic. Servírka odešla a my jsme se pustily do jídla.

Dojedli jsme a zaplatili, teda Bucky zaplatil, protože je to slušňák. Zrovna, když jsme odcházeli, všimla jsem si, jak se ta servírka koukala na Buckyho zadek. Poklepala jsem Buckymu na rameno, aby se podíval. Když si toho taky všiml přitisknul své rty na mé.

Servírka mě jen propichovala pohledem. Bucky mě objal okolo pasu, objetí jsem mu oplatila. Vyšli jsme z kavárny a přes výlohu jsem viděla servírky nasupěný výraz.

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Where stories live. Discover now