•4•

335 42 14
                                    

Sabahın ilk ışıklarıyla gözlerimi açtım.Zaten tüm gece baş ağrısından doğru düzgün uyuyamamıştım.Şimdi de erkenden kalkmış baş ağrımı ikiye katlamıştım.

Ne kadar da mükemmel..

İç sesimi susturup yatağımdan kalktım ve odamın balkonuna doğru ilerledim.

Dışarı çıktığım anda yüzüme vuran rüzgar sayesinde gülümsedim.Dışarısı ne çok sıcak ne de çok soğuktu.Güneş ufukta ışıl ışıl parlıyordu.Başımın ağrısı ise bu güzel hava sayesinde çoktaan uçup gitmişti.

Bugün keyfimi hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermeyecektim.

Biraz daha balkonda durduktan sonra içeri geçtim.Saate baktığımda sekize geliyordu,zaman çok hızlı geçmişti.Koşa koşa banyoya gidip duşa girdim.

•••

Duştan çıktıktan sonra üstümü giyinmiş,hâlâ uyumakta olan koca bebek için kahvaltı hazırlıyordum.

Saat dokuza geliyordu ve bugün kafeyi beraber açacaktık,artık uyanması gerekiyordu.Aklıma gelen sinsi düşüncelerle üst kata doğru çıkmaya başladım.Momo'nun odasına sessizce girip yavaşça yatağın kenarına oturdum.Aslında aklımda onu korkutarak uyandırmak vardı ama uyurken o kadar tatlı gözüküyordu ki.
Tam bir bebek gibiydi.

Salak.

Saçını okşadıktan sonra kalkıp odanın camını açtım.İçerisi çok havasızdı.

Momo: "Sensin salak."

Duyduğum sesle arkamı dönüp ona doğru bakmaya başladım.

Dahyun: "Ahh yine mi sesli düşündüm ya? "

Gülümseyip onaylarmışcasına kafasını salladı.

Momo: "Salak diyerek seven tek insan sensin dubu."

•••

Kafeyi açar açmaz insanlar gelmeye başlamıştı.Momo arka tarafta tatlıları hazırlarken ben kasaya bakıp bir yandan da siparişleri masalara götürüyordum.

Şu sıralar Momo'nun yaptığı frambuazlı cheesecake çok ünlüydü.İnsanlar resmen onun yaptığı tatlıları yiyebilmek için çook uzak yerlerden geliyorlardı.

Bu kız nasıl oluyorsa yaptığı her şeyde başarılıydı.Çocukluğumuzdan beri böyleydi.Tüm zamanını mesleğine harcayıp çok çalıştığını biliyordum,bu yüzden yanında olmayı ve ona yardım etmeyi çok seviyordum.

Siparişleri masalara götürürken birden telefonum çalmaya başladı.
Hattımı alıp evdeki eski telefonlarımdan birine takmıştım.
Tatlıları masaya bıraktıktan sonra konuşmak için dışarı doğru ilerledim.Arayan numarayı tanımıyordum ama herhalde açmaktan bir zarar gelmezdi.

Dahyun:"Merhaba? Kiminle görüşüyorum?"

X: "Merhaba Dahyun Hanım.Şirketimiz ile yaptığınız görüşme olumlu değerlendirilmiştir.Yarın gelip gerekli bilgileri almanızı rica ediyoruz.İyi günler."

Ben daha olayın şokunu bile atlatamadan telefon aniden yüzüme kapatıldı.

Clumsy | SaidaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin