Çığlık

181 26 38
                                    

~Barıştan~

Yatağıma uzanmış bir şekilde müzik dinliyordum. Kulaklık olmasına rağmen kulağımda yankılanan çığlık sesiyle uzandığım yerde doğruldum. O çığlığın şarkıdan gelmediğine emindim. Nerden geldiğine bakmak için doğrulduğum yataktan kalkarak balkona doğru ilerledim. Saat bayağı geçti bu saate hırsızlardan başka kimse dışarda olmazdı.
Pencereden dışarı baktığımda sokak lambalarının aydınlattığı yerlerden başka hiç bir yer gözükmüyordu. Sokak lambalarının ışığı kasvetli ve korkunçtu.
Bişey olduğuna emindim son zamanlarda iyi şeyler olmuyordu sebebi açıklanmayan ölümler, ısırılmış insanlar, parçalanmış kıyafetler gibi bir sürü şüpheli olaylar oluyordu. Haber bültenleri ormandan gelen bir ayı sürüsü tarafından saldırıya uğramış ve öldürülmüş olduklarını söylüyorlardı ama hala insanlar otopsi sonuçlarını bekliyrodu. Bu bir cinayet olabilirdi yada seri katil vakası.
Olayı anlamak için dışarı çıkıp çıkmamakta kararsız olsam da bu saatte o çığlığın sahibine olan bana da olabilir diyerek odama geçip yorganımla kulağımı kapattım ses duymacakmışçasına.

Alarm sesiyle kendimi kaptırmış olduğum uykudan uyandım. Erken saatte dersim olduğu için hızlıca hazırlanarak evden çıktım. Her zaman ki gibi güneş doğmamıştı belki de böylesi daha iyiydi. Yol boyunca insanlara ne olup bittiğini anlamak için olayları birleştirmeye çalıştım ama herşey vahşi bir hayvan tarafından öldürülmüş kanaatine vardırıyor yada cinayet.
Uzun sürmeden okula yetiştim. Düşüncelere kendimi o kadar çok kaptırmışım ki okula yarım saat erken gelmiştim. Dersim başlayana kadar kantine birşeyler atıştırmak için indim.

~Elçinden~

Gece içtiğim kan karnımı doyurmamış olmalı ki karnım daha fazla uyumama izin vermedi. Kapımın çalınmasıyla yatağımda doğruldum. "Elçin uyandın mı?" diye seslenen babamın kapıyı açıp girmesini bekledim. Uyuduğumu sanıyor olmalı ki kapıya bir kere daha tıkladı. "Girebilirsin baba" dememle girmesi uzun sürmedi.
Babamın bana anlattığı kadarıyla normal insanlar gibi okula gitmem lazımmış. 20 yaşında bir genç kız neden okumuyor diye araştırma yapılabilir ve bizi deşifre edebilirlermiş. Hem zaten alışkınım lise hayatıma kadar bende yarı normal bir insandım.
Orman'a çıkıp bir hayvan avladım karnımı doyurduğum kanaatine vararak okula hazirlanmak için eve gittim. Hazırlanmam uzun sürmemişti bir pantolon bir t-sihrt ve spor ayakkabı. Kırmızı gözlerimi saklamak için de bir lens.
Okul ormanın dış tarafında olduğu için arabayla gidecektim bu da yarım saatlik bir yol süresiydi. Uçarak yada koşarak gitmem daha hızlı varmama neden olacaktı ama bir günlük normal bir insan olmam gerekiyordu yada okul hayatım boyunca.
Okula yetişmeme az bir mesafe kaldığında babamdan inmek için izin alıp biraz yürümek istediğimi söyledim. Onaylar bir şekilde başını sallayarak arabadan inmemi bekledi. Arabadan indiğimde babamın verdiği öğütleri tekrardan aklımdan geçirdim.
Çok dikkat etmeliymişim, kimseyi öldürmeyecekmişim. Düşünsenize okulda vampir vakası; vampir kız ögtermeninin kanını içerek öldürdü yada vampirlere inanmayanlar için yapılan bir haberde genç öğrenci öğretmeninden sinirlenince onu ısırarak öldürdü. Daldığım düşüncelerden çıkarak okula yetiştiğimi fark ettim. İnsanlar bana garip bakmıyordu nasılsa onlar gibi olmak için güneşe çıkmamam lens takmam ve dişlerimi saklamam lazım. Şimdilik herşey tamam. Çokta görkemli olmayan bahçesinde çardakların olduğu ve çimlerin üstünde minderlerden olduğu bir beton yapıydı.
Babam taşındığımız gün okul işlemlerimi halletmiş herşeyi ayarlamıştı. O yüzden okulu bulmamda ve okuyacağım bölümü bulmamda zorlanmadım. Üniversite 1. Sınıf öğrencisiymişim pek ezikleştirici bir hitap.
Sınıfıma girdiğim zaman kimseyle konuşmayacağıma söz vermiştim buralar taze kan kokuyordu ve kendimi tutamamaktan korkuyordum. Ama konuşturmak isteyenleri de geri çevirmek saygısızlık olurdu.
Çok şanslıydım ki yanımda kimse oturmuyordu. Tek olduğum masada bir deftere çizim yapıyordum. Defterin üstüne uzananan bir el ile tüm dikkatimi o elin sahibine verdim. "Merhaba" dedi gülümseyerek. Kendime verdiğim sözü tutmayacağımı anladığım zaman bende elini sıkarak "merhaba" dedim.

~~~
Eveeettt herkese merhaba 😊🌹 ilk bölüm olduğu için biraz karışık ve sıkıcı olabilir o yüzden özür dilerim 😏 ama emin olun ki sizi çok eglenceli ve çok güzel bölümler bekliyor olacak. 💕🙈

Size bir sorum olacak. Sizce Elçin ve Barış tanışması nasıl olsun?
Nasıl karşılaşsınlar?

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum ve tabiki de isteklerinizi ve önerilerinizi de. Şimdilik hoşçakalın. 👋🏿🌹💙

Vampir Sevgilim (ElBar Hikayesi) Where stories live. Discover now