Suga

2.6K 58 11
                                    

Специално за andonovaniki

Дядо ми ме изпрати да взема
документите от кабинета му. Той беше професор по физика и химия. Тъкмо намерих документите, когато вратата се затвори.
-Мога да ти покажа колко съм добър по физика и химия. - Аз се стреснах и разбрах, че това е Шуга.
-К-к-какво правиш? - попитах докато заеквах.
-Сериозно ли питаш виж само как си се облякла и после ми кажи как да не съм възбуден.

-Сериозно ли питаш виж само как си се облякла и после ми кажи как да не съм възбуден

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Г. Т. Неутрал
Шуга те бутна към бюрото и те постави да седнеш. Той разби устните ви и започна една дълга груба целувка. Хапеше устната му, а той се бореше с езика ти. Въздуха ви свърши и се отделихте от целувката. Той премахна потника ти и те постави да легнеш. Смъкна дънките заедно с прашките ти. Ти го дръпна за колана и започна да го разкопчаваш.
-Ех момичето ми е много възбудено. Не се тревожи ще се погрижа за това. - каза с перверзен тон. Ти премахна колана и смъкна дънките му.Той отново те бутна да легнеш и започна да поставя смучки. Не се сдържа, когато видя издутината му и го хвана. Стонът му се измъкна измежду устните му и врата ти. Усети как ръцете му откопчаха сутиена ти. Той свали боксерките си и го вкара в теб,започна да забързва със всеки твой стон. Стенания испълваха стаята. Започна да масажира и гърдите ти. След няколко минути на забивания ти истена:
-Аз... Май....
-Добре Т/И-той искара мъжеството си и застана на нивото на котето ти. Започна с бавни движения с езика си и след това забърза. Стенеше ли, стнеше и ти свърши в устата му. Той глътна соковете ти(Гаси тока, Пий ми сока... Извинете ме пак се разпях. )
-Много си вкусна-каза перверзно като облиза устните си. Тъй като той още не беше свършил ти коленичи и започна да го поемаш. Беше ти трудно и за това го правеше бавно, но той те хвана за косата и започна да те забива по-бързо. Ти го поемаше и слушаше стоновете му, когато той свърши в устата ти. Ти отвори уста, за да му покажеш че си глътнала. Шуга те хвана за ръцете и те исправи. Целунате нежно по устните и започнахте да се обличате. Вие взехте документите и ги дадохте на дядо ти. След вас по бюрото беше доста разхвърляно, но какво да се прави.

Дано да ви е харесала.
Извинявам се за грешките.
Лека нощ и,, сладки" сънища😈😘❤️🔞

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BTS smutsWhere stories live. Discover now