minecraft

8.6K 186 110
                                    

Arkadaşlarla minecraft dünyasında geziyorduk.Akşam olmadan 8 tane 64lük odun topladık.Bu arada 3 kişiydik:Kevın,Jhon ve ben Patric.

Kevın koyunların yünlerini kesti,John inek ve tavuk kesip yememız için pişirdi.Bende madendeydim.İlk maden günümde kömür ve demir buldum.

John inekleri keserken derilerinide almış ve bize deri set yapmış.Bizde hemen giydik.Bende madende topladığım kömürlerden meşale ve demirlerden kılıç yaptım.Lazım olursa diye kazmada yaptım.Kevın topladığı yünlerden yatak yapıp hepimize verdi.John evi yapmaya başladı.Bizde Kevın la John a yardım ettik.akşam oluyordu ve bu saatlerde dışarı çıkmak çok tehlikeliydi.Çünkü bu zamanlarda zombiler,endermanlar,iskeletler,örümcekler ve cripırlar dolaşıyor.Bunların hepsinin bir özelliği var;

Mesela enderman ın gözüne bakarsanız size saldırır ve ışınlanabilir.İskelet ok atar,örümcek duvara tırmanabilir,cripır ın içinde tnt vardır ve patlayabilir.Zombiler ise normal zombi.Ama sabahları yanarlar.Bir tek cripır ve örümcek yanmaz.

Neyse şimdi önünde 2 seçenek vardı:ya dışarıya çıkıp savaşacağız ya da uyuyup sabahı beklemek.Ama tabiki biz savaşacağız.

minecraftWhere stories live. Discover now