Bela!

9.2K 308 31
                                    

2K OLDUK BICIRIKLAR HEPİNİZİ SEVİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ! ☺

YENİ BAŞLADIĞIM 'İLK AŞK' ADLI KİTABIMA DA BAKARSANIZ SEVİNİRİM <3 :)

Güzeller bu bölümün geç geldiğini biliyorum.  Ama Acile kaldırıldığım için bir takım sorunlar olduğu için hali ile pcye geçemedim. Sürekli hastane ye git gel orada kal. Neyse işte bu nedenlke pcye oturamadım. Bu bölümün uzun güzel ve aksiyonlu olmasını istediğim için bide bu yüzden geç kaldı. Keyifli okumalar ☺ 

MEDYA: Bölüm Resmi Ve Açelya'nın ağlarken ki hali

(AÇELYA'dan)

Yanımdaydı, ben omzundaydım. Kokusu burnumda kendisi kollarımın altında. Ama yapamazdım her ne kadar üvey kardeşimi sevmesemde onu aldatmasına izin veremezdim. Onu ellerimle yavaşça ittim. Bunu istemeyerek yaptım için uzun sürmüştü. Ama beni daha çok sıktı. 

"Olmaz, Arda Yapamam!!" Beni kendisinden uzaklaştırıp yüzümü avucunun içine aldı. 

"Neyi yapamazsın meleğim" Meleğimmi? Ama seni ben yerim ya. Onasıl güzel söz öyle hem melek diyo hemde kendisinin olduğunu söylüyo. YERİM YA Yüzümde istemsiz gülücük oluşurken baş parmağı ile göz yaşlarımı siliyordu. Ve Konuşamaya başlayınca daha çok ağladım.

"2 buçuk sene Arda 2 buçuk sene. Dile kolay. Yapamam ben seni sevsemde. . . Kimseye ihanet etmem" yüzüme şaşkın ve gülerek baktı

"Bir dakika Sen beni sevdiğinimi söyledin" Cidden bunu benmi söyledim. YUH BANA YUH Çocuğun boynuna atlasaydım bakarak

"Hayır! ben 2 buçuk sene dedim sen nasıl duymak istiyorsan öyle duymussun" şaşkın şaşkın yüzüme bakarak

"Ufaklık geldiğimden beri 2 buçuk sene deyip durdun ne 2 buçuk senesi bu?"

"tabi erkek olduğunuz için bilmemeniz normal."

"Neyi ya?!?"

"Hale ile 2 buçuk sene olmuş geri zekalı" dedim ellerimi yüzüme kapattım ağlamaya başlarken kahkaha seslerini duyunca. Üzüntüm sinire dönüştü. Ellerimi açtığımda. Arda gülüyordu. Komik olan ne ben ağlıyorum. Ve onun sevgilisi var ne diye gülüo

"Komik olan ne"

"O benim sevgilim değil ki ufaklık" YUH YALANA BAK NASIL DEĞİL LAN TANIŞMAYA EBEMMİ GELDİ

"Bari şu durumda yalan söyleme. Önce Ceylan sonra Hale bana yakınlaşmaların-"

"Ufaklık inandınmı buna? Aferim sana. Ben yalancımıyım lan, ben şerefsizmiyim bi kaç kızı aynı anda idare edeyim. Neye inanırsan inan. Eğer bana bi gün GERÇEK anlamda inanmak istersen gel. O zaman öğrenirsin!!" dedi bi sinirle ayağa kalkıp dışarı çıktı. Ne oldu şimdi Haklı olan gene benim. Sevgilisi var ve sevgili değiliz diyor. 

Yavaşça ayağa kalkıp üstümü silkeledim. 'Sevmiyor işte daha ne zorluyorsun bak gitti. HALEYE onun kolalrına' Kapa çeneni iç ses. Gözlerimden yaşlar daha çok akınca tekrar lavaboya girdim ve yüzümü yıkadım. Bu kez makyaj yapmak yerine hiç bişey yapmadan çıktım. MAsaya ilerlediğimde. Annem ve  Hale gülüyorlardı. Arda ise sessizce tabağındakileri yiyordu. Masaya oturduğumda. Hale yüzünü bana çevirdi.

"Makyajına ne oldu senin?" Arda ile göz göze gelmemiz kaçınılmazdı. Kafamı önüme cevrip

"Büyük bi yıkım sonucu. . . " deyip sustum. Arda ben konuşurken bana bakıyordu. Hale ise Ardaya. Masadaki iğrenç hava ben geldiğimde daha çok oldu. Kendimi sersemlemiş. Hissediyordum. Ve berbat hissediyordum. Üvey kardeşimin 2 buçuk senelik sevgilisini seviyor ve eskiden yakınlaşmıştık. Kendimi bi çöp gibi hissetmeye başlamıştım.

UFAKLIKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora