56.Fejezet

2.3K 213 66
                                    

Mark:

      "Kivel fogod tölteni a karácsonyt, Jacksonnal vagy a családoddal?" Kérdezte JinYoung miközben itta a kávéját. Ez volt az utolsó nap a suliból karácsony előtt s nem bírtam várni h vége legyen.

"Nem tudom. Felfogom hívni anyut hogy egyáltalán megvagyok-e hívva. Szeretném látni a testvéreimet." Mondtam, miután elgondolkodtam kérdésén.

Nem igazán tudom hol kéne a karácsonyt töltenem, még mindig terveznem kell. Talán egy napot a családommal töltök, a másikat pedig Jacksonnal és a szüleivel.

Már mindenkinek vettem ajándékot, még Jacksonnak is. Az elején fogalmam sem volt mit is szerezzek a fiatalabbnak. Valami olyasmit szerettem volna, amire szüksége van és kedvelné is.

Beletelt néhány napba mire kitaláltam mit veszek neki, de megérte, hiszen tökéletes ajándékot találtam. Úszó szemüveget. Persze tudom hogy már van neki, de ez különleges.

Feketék, ezüst fénnyel és a neve bele van gravírozva. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki. Sokat jelent nekem, hogy tudok Jacksonnak adni valamit. Ezzel köszönök meg neki mindent.

Az elején nem volt kedves velem és sok könnyet okozott ezzel, de most már nagyon közeli barátok lettünk, még a végén család is lehetünk, persze csak akkor ha Jackson szeretné.

Ő csak egy férfi aki élvezi a szabadságát, én pedig nem akarom nyaggatni. A fiatalabbnak idő kell, hogy kitalálja mit akar s talán lehetséges hogy együtt leszünk..

Bár eléggé hihetetlen, hogy egy olyan ember, mint Jackson Wang pont belém szeretne. Nem vagyok a típus és mindig lányokkal randizott, pedig igazából biszexuális. Azért reménykedtem.

Hiszen a szerelem nem a nemtől avagy jellegzetes haj ergo szemszíntől függ. A szív azt választ akit akar, és ha én és Jackson még közelebb kerülünk esetleg az ő szíve engem fog választani.

S ha még is másba szeret bele, nem leszek mérges és nem fogom utálni. Ilyen az élet, és senki sem tudja megváltoztatni ha mi nem egymásnak vagyunk teremtve. A barátságunk nem változik.

Annyit adok neki, ami elég lesz arra, hogy rájöjjön mit is szeretne. Elmondta hogy mostanában random lányokkal megy el randira, de én tudtam, hogy az összes semmitmondó.

Jackson most nem keres semmi komolyat, most inkább csak szórakozik. Igazából örülök, hogy nem velem játszadozik, inkább a lányokkal a suliból.

"Kétlem, hogy a szüleid ne akarnának ott. Még mindig a fiúk vagy és talán mindent átgondoltak, te pedig visszaköltözhetnél." Ébresztett fel az álomvilágból.

"Talán. Ám nem hiszem, hogy visszamennék. Jól érzem magam Jackson házában és jobb kettőnknek az együtt élés a baba miatt." Magyaráztam, mire a fiatalabb mélyen felsóhajtott.

"De Jacksonnal élni? Tényleg azt hiszed ez jó ötlet? Még mindig a zaklatód, ki a fene tudja, hogy tényleg foglalkozik a kislánnyal... Csak aggódom." Nézett rám komoly szemekkel.

Tudom hogy csak aggódik attól, hogy Jackson újra gonosz lesz. JinYoung nem bízott benne, de néha elfogott az érzés miszerint Jackson se bízik JinYoungban.

Ez a kettő néha túl komplikált, féltek, hogy a jövőben ez nem lesz jobb. Többet kéne egymást látniuk, mert a legjobb barátom valószínűleg sokat látogatna meg engem és babát.

Megígérte segít nekem ahhoz képest, hogy Jackson is pont ezt akarja tenni. Nos.. JinYoung nem hitt a szőke fiúban és inkább szeretne segíteni.

Jacksonban még mindig a rossz embert látja és ez nem esik jól. Persze, bevallom én sem bíztam benne meg oly' gyorsan az elején, de pár hónap elmúltával megmutatta ha kimutatom a bizalmam akkor nem megy kárba.

Igazából egy jó fej srác, aki felelősséget vállal és harcol az álmaiért amiket elakart érni. Még a gyerekes oldala sem felesleges, mindenkit gyorsan meg tud nevettetni.

Össze dolgozunk ami elég jó megy. Jackson hangos, derűs, vicces és bizakodó. Nyugodt voltam mellette, komoly és megértő. Mások vagyunk, de tökéletesen kiegészítjük egymást.

"Tudom, hogy aggódj, de nem kell. Jackson sokat változott s mindenét beleadja. Adj neki egy esélyt." Pislogtam, kezemet vállára helyezve.

Beharapta az alsó ajkát és lassan bólintott. "Nem lesz egyszerű ez nekem, de megpróbálom." Motyogta, amire boldogan öleltem meg. Hálás vagyok neki.

Nem mint ha szükséges lenne JinYoung bizalmas Jackson felé, viszont azt szeretném ha ők is jobban ki jönnének ahogy csak lehetséges és most jó úton haladunk. Legjobb barátom megpróbálkozik.

A hollófekete-hajú fiú alig bízott meg valakiben amióta a pasija elhagyta őt valaki másért. Tudja, hogy tetszik nekem Jackson, és megakar védeni, mert Jackson csak játszadozik a kapcsolataival.

Ám biztos vagyok abban, hogy betudom bizonyítani JinYoungnak, hogy a szőke jó apa fog lenni, és bízni fog benne félelem nélkül.

És ha Jackson tudni fogja hogy a túlságosan is védő barátom elfogadta őt teljesen, akkor még közelebb engedi magához, talán még barátokká is válhatnak előbb vagy utóbb.

Nem sietek sehová, türelmesen várok, lassan megmutatva hogy vannak érzéseim felé.. És ki tudja.. talán a végén boldogan egymásra találunk.

Positive?! ||FORDÍTÁS!||Where stories live. Discover now