Bölüm 6. 🌟 Uzaktan seviyorum seni.. 🌟

321 39 3
                                    

Saygınerlerin Selim'in evine gelişinden yarım saat geçmişti. Birlikte oturmuş yemek yiyorlardı. Savaş'sa hala kapı aralığından hayran hayran Leylayı izliyordu. Bir an bile ayırımıyordu gözünü üzerinden. Sanki ayırırsa kaçacakmış gibi, yeniden kaybedecekmiş gibi hissediyordu. Gözlerini alamıyordu kadından. Öyle zarif, öyle narin ve öylesine güzeldi ki Leyla.. Savaş sanki ilk defa tanık oluyordu bu güzelliğe. Gözleri öyle güzel bakıyordu ki büyülüyordu insanı. O an ondan başka kimse görmesin istiyordu o gözleri. kimse bakmasın ona, kimse sesini duymasın, kokusunu bilmesin.

Sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor

Savaş bu gözleri ağlattığı için kendi kendine sövdü içinden. Aslında o hakk etmiyordu Leylayı görmeyi..
Leyla'nın yüzünde kaybolurken bu zamana kadar nerede olduğu geldi aklına. Leylayı gördüğü andan beri sanki dünyayla ilişkisini kesmiş, onun için böylesine önemli bir şeyi bile unutmuştu nerdeyse. Hemen zaman kaybetmeden Selim'e mesaj çekti.

"Leylaya bu zamana kadar nerde olduğunu sor"

Selim Mertle iş konuşuyordu deminden beri. Leyla hiç konuşmuyor, sakince yemeğini yiyor ve onları dinliyordu. Selim mesajı görünce duraksadı biran. Öyle pat diye soramazdı Leyla'ya bu zamana kadar neredeydin diye. Arandığını anlardı Leyla. O yüzden nasıl soracağını düşündü biraz ve aklına bir şeyler gelince sormaya karar verdi hemen.

"Leyla hanım, Merti ve Tarık beyi tanıyordum uzaktan. Davetlerde filan görmüştüm kendilerini. Fakat sizi hiç görmedim. Açıkçası Mert'in bir kardeşi olduğundan bile habersizdim. Burada değil miydiniz acaba?"

Selim bardakta ki suyunu yudumladı cümlesini bitirir bitirmez. Şüphelenmediler diye umud ediyordu.
Leyla soruyu duyunca düşündü biraz. Ne diyeceğini bilemiyordu. Ne diye bilirdi ki? "Sevgilim beni terk ettikten sonra trafik kazası geçirdim. Ardından tedavi için Almanya'ya gittim ama iyileşdikten sonra eski sevgilimi unutmak için orada kaldım" diyemezdi..
Mert Leylanın sustuğunu görünce kendi cevap vermek kararı aldı. Zaten Savaş da çıldırıyordu deminden beri.

M -" Kardeşim uzun süredir yurtdışındaydı. O yüzden görememişsindir"

Duyduğu cevap Selim'i tatmin etmemişti. Aslında onu pek ilgilendirmezdi. Ama Savaş için konunun üzerine gitmek zorundaydı.

"Peki ne yapıyordunuz yurt dışında. Beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece. Yani burda şirketiniz varken neden yurtdışına gittiniz?"

Leyla fazla beklemeden cevapladı hemen.

"Ben şirket işlerimi yurtdışından yürütüyordum zaten. Yani burda olmama gerek yoktu. Buraya da iki hafta olmadı döneli. Babam hasta olduğu için ve şirketin durumu kötü olduğu için dönmek zorunda kaldım"

Selim Leyla'nın açık açık konuştuğunu görünce sevindi. Şimdi daha özel konulara gire bilirdi.

"Mm anladım Leyla hanım"
Leyla gülümsedi buna.
"Hanım demenize gerek yok. Leyla demeniz yeterli"

Leyla yine bir şeylerden şüphe duymuştu. Aslında ortada şüphe duyulacak bir şey yoktu. Selim'in sorduğu sorular gayet normal sorulardı. Fakat Leyla hissleri'ne güveniyordu. O yüzden adamı daha çabuk çözmek için samimiyeti ilerletmek istemişti.

"Peki Leyla" diyerek yanıtladı Selim gülümseyerek.
Savaş konuşmaları kapı aralığından dikkatle dinliyordu. Demek bu zamana kadar Almanyaday'dı Leyla. Ama Savaş Almanya'ya tüm tanıdıklarına haber yollamış, ayrıca kendisi de iki defa gitmiş, Leyla'nın tanıdıkları'yla görüşmüş ve gidebileceği bir kaç yere bakmıştı. Fakat bulamamıştı. 'Tabi, Tarık Saygıner bu. İsterse sakladığını kendi bile bulamaz' diye geçirdi içinden..
Selim bu arada sorularına devam ediyordu.

👑 Vazgeçilmezim 👑   [Tamamlandı]Where stories live. Discover now