12.

38 5 2
                                    

Nije mi dugo trebalo da shvatim da me vodi u svoju sobu.Stali smo ispred crnih vrata dok je on tražio ključ.Kada je otključao vrata ušli smo unutra a ja sam sjela na njegov krevet.Čitava soba mu je bila tamna...i ličilo je to na njega nekako.
D:Opet razmišljaš o meni?
O ne...
A:Ja...ja mislim...NE!!!
Počeo se smijati i krenuo je prema meni.Imao je pogled od kojeg sam se ježila.

Imao je pogled od kojeg sam se ježila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okej,ovo nije dobro.Alexaa razmišljaj,za šta ti taj mozak služi.U sljedećem trenutku,već se nalazio blizu mene.Jednu nogu je savio i stavio na krevet pored moje,i polako mi se približavao.Ja sam odmah počela da se odmičem,međutim moja leđa su me izdala i došla u dodir sa krevetom.Bio mi je skroz blizu,već sam mislila da će me poljubiti i iskreno jedva sam čekala.Ali uradio je nešto što nisam očekivala.Ustao je s mene i držao majcu u ruci.
Kada je vidio moju facu već je umirao od smijeha.
D:Nisi valjda mislila da ću te poljubiti?Samo sam uzeo majcu koja je bila iza tebe.
Ne znam zašto,ali sam se naljutila i brzim koracima otišla do svoje sobe.Taj kreten sebi previše dopušta.Ustvari ne.Ja sam mu previše dopustila.Bacila sam pogled na sat i shvatila da je vrijeme da se spremam za onu prokletu zabavu.Dugo sam tražila i skoro počela plakati jer nemam šta da obučem iako mi je ormar pun.Ustvari to je glavna ženska rečenica "Nemam šta da obučem".

Nakon dugo razmišljanja,odlučila sam se za nešto jednostavno.Ono što sam odmah i planirala da obučem.

Suknjica je bila stvarno kratka,ali nije me bilo briga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suknjica je bila stvarno kratka,ali nije me bilo briga.Ipak je zabava zar ne?
U jednom trenutku u sobu je ušla Zafree.Odmjerila me je od glave do pete.
Z:Djevojko,izgledaš savršeno.
J:Hvala...
Malo smo još pričale,komentarisale ono što se desilo danas.I što se desilo između mene i Daniela.Nakon toga smo se uputile prema sali koju su imali u kući gdje su odrzavali zabave.Mada vise je ličila na ogromnu dnevnu sobu.Ušla sam u prostoriju i pogledom tražila svoje prijatelje.Međutim nešto me je omelo.Osjetila sam nekakav zrak kod svojih nogu,da nogu.Pogledala sam i suknjica mi se podigla,kao da je vjetar puhao.Podigla sam glavu gore,i naravno vidjela kretena koji mirno sjedi na sofi drzi ruku u zraku te ima ozbiljnu facu .Shvatila sam da je to njegovih ruku djelo.On svoju magiju koristi da mene sramoti i podigne mi suknjicu.Kreten!Pogledala sam u njega.

Bio je tako zgodan,nosio je odijelo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bio je tako zgodan,nosio je odijelo.Imao je i neko prstenje.Bio je takoo zgodan...okej to sam već rekla.Ovaj lik me izluđuje.
"Umireš malena...umireš kada me vidiš"
Toliko me je iznervirao da više nisam čekala ni sekunde.Zaputila sam se prema njemu,i čim sam došla uhvatila sam ga za kragnu košulje.
A:Kretenu
Ali onda je uradio nešto što sam najmanje očekivala.Uhvatio me je za dupe i gurnuo prema sebi.Pala sam na njega.Gledala sam ga u čudu kao i svi ostali.Međutim on se izgleda naljutio.
D:Aloo,glupani gledajte svoja posla šta svi buljite.
To je rekao drsko i arogantno da su se svi okrenuli i nisu više obraćali pažnju na nas.Nisu smjeli.Izdahnula sam.
A:Zašto si ovo uradio kretenu?
Smireno sam ga pitala.
D:To je moj nadimak je li malena?
A:Jeste kretenu,a sada mi odgovori na pitanje.
D:Pa znaš,sagela si se da me uhvatiš za kragnu pa ti se suknjica previše podignula.Sreća niko nije vidjeo jer sam brzo reagovao.
Namignuo mi je i tek sam onda shvatila da se još uvijek nalazim na njemu.Brzo sam ustala i okrenula se opet prema njemu.
A:Mrš
Nakon toga sam krenula da tražim svoje prijatelje,ali mi je zasmetao Danielov smijeh,jer sam stvarno retardirano izgledala maloprije.

Konačno sam ih našla.Pričamo već petnaest minuta.Njima se ništa posebno nije dešavalo ovih par dana osim što su jeli palačinke stalno.Malo sam se zadubila u svoje misli ali je to prekinuo Alexov smijeh.Bio je toliko zarazan.Pričao je sa Zafreenom,kao da su se zaljubili na prvi pogled.Toliko bi mi bilo drago zbog njih dvoje.Ova zabava je polako postajala smor,sati su prolazili a gosti su polako odlazili.Tako su otišli i moji prijatelji.Dogovorili smo se da izađemo za par dana ali da ide i Zafree sa nama.Nakon što mi je dojadilo zaputila sam se prema svojoj sobi i vidjela nešto što stvarno nisam očekivala.Neka plavuša je bila naslonjena na zid i Daniel se ljubio s njom.Pa i jeste kreten.Kretenčina.Srce me je jednostavno zaboljelo ni sama ne znam zašto.Trčećim korakom sam otišla u svoju sobu i bacila se na krevet.Plakala sam kao neka luđakinja.Izgleda da mi je toliko ljubavi potrebno u životu,da sam trenutno ljubomorna na onu plavušu.Da,ljubomorna si Alexa odlično je to.Ponovno si se zaljubila u kretena za veoma kratko vrijeme i opet ćeš ostati povrijeđena.Glupačo.Još jače sam počela da plačem.Grcala sam u suzama,ni sama ne znam zašto.Onda se začulo škripanje mojih vrata i u sobu je ušla osoba koju isto tako mrzim.Samo mi je i ovo sada trebalo...
Xx:Alexa,jesi okej?

Eto nastavak,nadam se da vam se sviđa ❤

Animal I have becomeWhere stories live. Discover now