#welcome

23 0 0
                                    




Ahoj lidi.

V určité fázi vašeho života se začnete zajímat o mnoho různých témat a postupem času si na ně vytvoříte vlastní názor. Nebudu se tajit tím, že já se v takové fázi potácím už asi rok. Jenže se nemám s kým o to podělit, proto jsem si řekla, že by nebylo špatné napsat tenhle, řekněme "blog".

Blogů jsem zatím na Wattpadu moc nenašla(nebo je to tím, že jsem líná pořádně hledat). Nejprve jsem si řekla, že bych to asi psát neměla, ale moje vnitřní já mě stále víc popohánělo k tomu být originální.

Abych řekla pravdu, moc blogů jsem zatím nečetla. A když už, postrádala jsem tam něco, co je pro mě v dnešní době docela důležité. Špetka humoru. A jak jste na tom vy? Jste také ti, kteří si potrpí na legraci?

A nebyla bych to já, kdybych jsem si ten svůj takzvaný "blog" nevylepšila. Určitě všichni znáte slovní spojení stand-up comedy. Pokud ne, nic si z toho nedělejte. Stand-up comedy je umělecká forma komedie, kdy stand-up komik účinkuje ve stoje před publikem a mluví přímo na něj. Komik nejčastěji vypráví příběhy nebo monology, na které navazují krátké vtipy. V některých případech se může vyskytnout i trochu drsnější humor. Z češtinářského hlediska jde o fejeton převyprávěný před publikem. Já osobně jsem na stand-up narazila, když mi bylo třináct let a i dnes mám k této formě humoru blízko. Pokud by jste se chtěli se stand-upem seznámit, mohu vám doporučit show Comedy club.

Proto jsem se rozhodla psát něco,co se bude podobat blogu a stand-upu zároveň.

Dále bych chtěla podotknout, že tento "blog" není jen o mně. Je i o vás. Pište mi do komentářů nebo konverzací vaše názory nebo i zkušenosti. Nemusíte se ničeho bát, protože jak už jsem jednou napsala - neznáte mě a ani já neznám vás. Každý tady na Wattpadu má svou skrytou identitu.

Doufám, že se u tohoto "blogu" alespoň trochu pobavíte, protože......


" Člověk bez smíchu je jako strom bez květů."

Osho

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Neznáme se?Where stories live. Discover now