❤ŞÜHEDA 10.BÖLÜM 💐

215 13 2
                                    

İzinli olduğumuz için bu sabah namazımı eda ettikten sonra geri uyumuştum. Saat dokuz civarı telefonumun sesine uyandım. Kaan arıyordu. Neden acaba dedim uyku sersemi sonra dün bana "yarın izinliyim seninle evimizin alışverişini yapalım" dediği geldi aklıma. Aklıma gelmesiyle yataktan bir kalkış kaçtım kafamı üst ranzaya vurmamla geri yatağa elim başımda düştüm. Akılsız Şüheda azıcık sakin olsana gelen padişah değil ya dedi 2. iç sesim. Buna karşılık iç sesim 1 cevap verdi gelen padişah değil mi o gönlümün efendisi elbet hızlı olacağım.

İç seslerin bile kavgalı ben nasıl hayattayım merak ediyorum diye mırıldanıp yavaşça yerimden doğruldum. Telefonum susmuştu tekrar çalmaya başladığında elime alıp aramaya cevap verdim.

Alo dedikten sonra Kaan'ın her seferinde duyupta kalp ritmimin bozulmasına sebeb olan sesini duydum. Başka ne duymayı bekliyordun diye az önce kavga eden onlar değilmiş gibi birlik olup benimle dalga geçmeye başlasada iç seslerim umursamadım.

Hazırlanıp aşağıya gelmemi istediğini dile getirip telefonu SENİ SEVİYORUM diyerek kapattı.

Bende ilk iş bir hızla bir duş alıp üstümü giydikten sonra.
Hacer annemin aldığı saç kurutma makinesi ile saçımı kurutmaya başladım. Islak kalınca bonenin içinde başıma şiddetli ağrı yapıyor. Bunun olmasını istemezdim hemde bugün. O yüzden saçlarımı kurutup topuz yaptım ve ne giyeceğime karar verdim. Mavi vaz geçilmezim iken yine saks mavisi elbiseme elim gitti. Odamız da tek olduğum için rahat takılıyordum. Önü nakışlı robalı elbisemi giyip içine hemen astarımı giymiştim. Ona uygun eşarbımıda bağlayıp kol çantamı kontrol ettim. Eksik olan ihtiyacım olabileceğini düşündüğüm bir kaç eşyayı da koyduktan sonra hazırdım telefonumu da aldıktan sonra feracemi de giyip çıkışa yöneldim.

 Eksik olan ihtiyacım olabileceğini düşündüğüm bir kaç eşyayı da koyduktan sonra hazırdım telefonumu da aldıktan sonra feracemi de giyip çıkışa yöneldim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşağıya indiğimde beni beklemekten sıkılmamış bir adet neşeli, sevecen Kaan gördüm. Ne çabuk özledim bilmiyorum. Başını kaldırıp beni görmesi ile kalbim duracaktı sanki dudağının kenarındaki yara da neyin nesiydi öyle. Hızlı adımlar ile karşı caddeye geçip Kaan'ın yanına geldim.

"Güzelim" demesi ile beni kucaklayıp boynuma kafasını gömmesi bir oldu.
Benim ise elim dudağının kenarında dilim ise bunu yapanın ellerinin kırılması için dua etmekteydi. Benden ayrılıp elimi tutup beni önce yolcu tarafına bindirip, kendisi de ön taraftan dolanıp şöför koltuğuna geçmişti.

Arabaya bindikten sonra gözlerim ile dudağındaki yarayı işaret ettim sanki ikimizde ahrazız da göz ile anlaşıyoruz. Sonra anlatırım diyince tartışmak istemediğim için sessiz kalmayı tercih ettim. Arabayı çalıştırdıktan sonra elimi tutup öptü artık helali idim böyle anı hareketlerine sessiz ama hayran ve aşık bakışlar atıyordum. Seviyordum onu hemde öyle böyle değil yüreğim sanki yıllardır kapalı bir kutu içinde kalmıştı o gelip beni azat etmiş gibi.

Ben onu hayran hayran izlerken araba durdu durmasıyla kafamı kaldırıp nereye geldik diye bakındım bir gelinlikçinin önündeydik vitrine hayran hayran bakarken omzuma dokunup kafasıyla haydi der gibi gelinlikçiye girmemizi ima etti.

YENİDEN DİRİLİŞ ŞÜHEDA Where stories live. Discover now