İLK GÜN

39 5 19
                                    

Annie's POV :
Hayır tamam anlıyorum annemin işi yüzünden sürekli bir yerlere gitmek zorundayım ama tam alıştım derken farklı bir yere gidip oraya alışmak gerçekten artık beni çok zorlamaya başladı hem Froy'la benim aramda ne fark var ki 18 yaşında diye burada yalnız başına kalıyor ama 11 yaşında gibi davranıyor ben 16 yaşındayım, 22 yaşında gibi davranıyorum peki ben neden burada kalamıyorum? 

"Annieee kalk artık okula geç kalacaksın ayrıca hepsini duydum hem hiç mi heyecanlı değilsin sonuçta bugün okulun ilk günü ?" 

"Anne artık okulun ilk günlerine çok alıştım"

"Ama bugün herkes için okulun ilk günü hayatım"

"Aa evet bu yeni neyse ben giyinmeye başlıyım geç kalacağım"

Madem herkes için okulun ilk günü olduğuna göre daha iyi bir izlenim oluşturmak için biraz daha özen göstermeliyim. Gidip dolabımdan geçen ay Cordoba'dan (Arjantin'den) aldığım kazağı giyip altına da bir kot pantolon geçirdim.

 Gidip dolabımdan geçen ay Cordoba'dan (Arjantin'den) aldığım kazağı giyip altına da bir kot pantolon geçirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşağıya indiğimde Froy ve Asher beni bekliyorlardı. Asher beni görür görmez göz devirerek
"Sonunda" dedi. Froy da Asher'ı görmezden gelip "Hadi arabaya kavgacı ikizler" göz devirdim ve sırıtarak arabaya bindim.
Önünde durduğumuz okul beklediğimden güzeldi "vay be" diyip arabadan indim. Okula girer girmez herkes bize bakmaya başladı bile acaba neden böyle bakıyorlar ahh durun tahmin ettim bile çünkü yanımızda FROY var. O okulun pis, salak, beyinsiz , gerizekalı, mal, çıkarcı, umursamaz yani ailemizin yüz karası ama kızların gönül sevdası haa bu arada abimi ne kadar çok sevdiğimi söylemiş miydim ?

 Asher'ın benim taklidimi yaparak "Ahh Froy bu okulda da zorbalık yapıyosun" demesiyle kendime geldim Asher ve Froy kahkaha atmaya başladı artık daha fazla katlanamazdım gözümü devirip gördüğüm ilk sağa döndüm.

Müdürün odasını bulmaya çalışırken omzumda bir el hissettim ve arkamı dönmemle "Hey tatlım bir şey mi oldu kaybolmuş gözüküyosun da" demesi bir oldu.

 "I-mm şey evet müdürün odasını arıyorum"dedim

 "Gel ben seni götüreyim bu arada ben İndiana, İndiana Mendes 3. Sınıfa gidiyorum" dediğinde ben de kendimi tanıttım bana"Aaa demek Froy'un kardeşisin ama onun erkek kardeşi yok muydu?"

"Aslında var şöyle ki..." derken müdürün odasına vardığımızı anladım müdürün odasına girdiğimizde Froy , Asher ve müdür oturuyorlardı. 

Müdür, İndiana'ya ve bana dönüp "Hoş geldin İndiana , galiba sen de Annie olmalısın tanıştığıma sevindim" ben de deyip oturdum ve İndiana'ya baktığım da Froy'a flörtöz bir şekilde bakıp odadan çıktı. İşte şimdi anlamıştım onun amacını ben de saf gibi hemen kandığıma inanamıyorum.

Nihayet müdürün dört saatlik yalakalığından sonra odasından çıkmıştık Gigi Hadid ve Zayn Malik'in çocukları olduğumuz için her yerde bunları yaşıyorduk. Tam sınıfımı bulmak için sola sapıcakken Froy kolumdan tutup beni durdurdu

BodWell High SchoolWhere stories live. Discover now