Περί κιλών

26 12 7
                                    

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχολεί τους εφήβους σήμερα πιστεύω είναι το βάρος τους.
Ήθελα να γράψω γι'αυτό το θέμα πολύ καιρό τώρα Αλλά δεν τα καταφέρνα Γιατί έχω και εγώ θέμα με το βάρος μου. Οπόταν τι θα σας έλεγα για τα Κόμπλεξ μου ή  να μη σας νοιάζει το βάρος σας η ψυχή μετράει. Ναι φυσικά και μετράει η ψυχή περισσότερο  από την εμφάνιση Έτσι κι αλλιώς όταν μεγαλώσουμε όλοι ίδιοι είμαστε μόνο το μέσα μας διαφέρει αλλά με το τώρα τι γίνεται; Λοιπόν πρέπει να ξέρεις πως η γνώμη των άλλων για το πως πρέπει να είσαι δεν μετράει η μόνη γνώμη που μετράει είναι η δική σου. Αν εσύ αγαπάς το σώμα σου έτσι όπως Είναι δεν χρειάζεται να χάσεις κιλά είναι να βάλεις επειδή σου είπε κάποιος ότι είσαι χοντρή η πολύ λεπτή. Η άλλη δεν είναι εσύ δεν κουβαλούν το σώμα σου εσύ πρέπει να είσαι όπως θέλεις να είσαι. Πρέπει να είσαι ιδανική για σένα οπόταν αν θες να χάσεις η  να βάλεις κιλά κάντο αλλά κάντο για σένα και όχι για τον κόσμο κάντο για να αγαπήσεις τον εαυτό σου Για να νιώθεις άνετα. Μην αφήσεις κανέναν να σε κρίνει. Όσοι συγκρινούν τους άλλους είναι όσοι δεν έχουν ζωή δική τους. Ζουν μέσα από τη ζωή των άλλων. Πρώτα απ' όλα πρέπει να αποδεχτείς το  Σχήμα του σώματος σου αυτό σου έδωσε ο θεός δεν έχεις άλλο γι' αυτό Πρέπει να το αποδεχτείς και Να το διαμόρφωσης όσο πιο καλά μπορείς για τα δικά σου γούστα. Τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου προβλήματα για να δείτε πως δεν είστε μόνοι. Όλες οι φίλες μου είναι αρκετά Αδυνατες ενώ εγώ είμαι λίγο παχουλη και αυτό δε μου αρέσει νιώθω άσχημα πέρσι στο σχολείο φορούσα φαρδιά ρούχα για να Κρύβουν τα μπούτια μου προς το τέλος της χρονιάς έχασα κάποια κιλά αλλά τώρα νομίζω πως τα ξαναέβαλα πίσω τώρα προσπαθώ να τα ξανα χάσω Αλλά ματεα γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλικά. Αλλά δεν θα τα βάλω κάτω θα Το παλέψω γιατί θέλω επιτέλους να μου αρέσω και να νιώθω αρκετή για μενα. Δεν πτοούμαι πιστεύω σε μενα θα τα καταφέρω. Κι εσείς πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην απογοητεύεστε ακόμα και να απογοητευτείτε χρησιμοποιήστε την απογοήτευση σας Ός γνώση για τα λάθη που κάνετε για να μην τα ξανά κάνετε στο μέλλον.
Είναι σημαντικό η ψυχολογία σας να είναι θετική να ξυπνήσετε το πρωί και να πείτε μπορώ και να προσπαθήσετε. Και αν δεν τα καταφέρετε πείτε δεν πειράζει θα ξανά προσπαθήσω γιατί πιστεύω σε μένα και θα τα καταφέρω. Ποτέ μην αλλάξετε τους στόχους σας Γιατί δεν μπορείτε να τους φτάσετε αλλάξετε το σχέδιο με το οποίο προσπαθείτε να τους κατακτήσετε... Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ με αυτό.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Όλα αυτά που σας είπα προσπαθώ να το εφαρμόσω και εγώ. Προσπαθώ να μην πτοούμαι μετά από κάθε "ηττα". Κι εσείς γενικά έτσι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας αν θέλετε να πάτε μπροστά. Σας φιλώ σταυρωτά μέχρι την επόμενη φορά..
Τρεεεεεελλλλλλεεεεεε μου
-neraida15
Kalo 15avgoysto

Your thoughtsWhere stories live. Discover now