Hoofdstuk 24

2.5K 81 10
                                    


'MANDY!!!,'

———————————————————————-

(POV Charlotte)

"Geloof me! Ik heb het zelf gehoord" Mandy kijkt me bezorgd aan. "Geloof me Charlotte! Waarom zou ik erover liegen,"

"Ja! Ik geloof je" zucht ik. Ik zit op mijn bed en denk na. "Ons plan kan alleen in het hotel worden gedaan" mompel ik.

"Iedereen is nu in het hotel, maar hoe gaan we Hannah apart kunnen houden van Zach, Leonie en Jason?" Mandy kijkt me vragend aan. Ik haal mijn schouders op, "het was jou plan" zeg ik dan.

Ik zie dat Mandy na denkt terwijl ze haar telefoon erbij pakt. Ze typt weer iets in en niet veel later staan er 3 jongens uit onze klas voor onze deur. "En wat komen hun hier doen?" Mandy doet de deur open en laat ze naar binnen. "Ze komen ons helpen met ons plannetje" lacht ze gemeen.

"Hebben jullie alchohol gekocht?" Ik kijk de jongens aan, het zijn Giovanni, Thomas en Tyler. Gelukkig heeft Mandy hun uitgekozen, ze zijn best wel sterk dus ze moeten Hannah met z'n drieën wel tegen kunnen houden.

"Ehm ja.." Thomas haalt een paar flessen uit zijn tas en laat ze zien. Ik knik gemeen mijn hoofd als goedkeuring.

"Ik weet niet of ik dit wel wil doen" zucht Tyler.
"Hannah heeft ons niks misdaan en dan moeten we haar-.." geïrriteerd wenk ik mijn blik naar Tyler. "Wil je geld of niet!" Zacht knikt hij zijn hoofd. "Dan doe je wat ik zeg"

Mandy legt het plan uit, zodra de jongens weten wat ze moeten doen, blijven ze nog even in de kamer wachten tot wij aangeven dat ze kunnen beginnen. "Oké, wij gaan nu naar Zach toe om iedereen van Hannah vandaan te houden."

Samen met Mandy loop ik naar de kamer van Zach. We kloppen aan en al snel wordt er open gedaan. "Jullie moeten echt meekomen!" zeg ik zo enthousiast mogelijk tegen Jason die de deur open heeft gedaan. "Leonie en Zach kom!" roep ik naar binnen. Ik pak Jason's arm en trek hem mee. Verbaasd volgen Leonie en Zach ons. Ik pak snel mijn telefoon en verstuur een berichtje naar Thomas "show time"

(POV Hannah)

"Nou..ik mag niet mee zo te horen" ik kijk Zach aan die opstaat om mee te gaan met Charlotte en Mandy. "Geen zorgen, er gaat niks gebeuren dat beloof ik je" hij loopt snel naar me toe en geeft me een knuffel. "Naja..maakt niet uit, ik wilde sowieso al niet mee met haar" zeg ik lachend. Snel loopt Zach naar de deur en volgt Charlotte. Nu heb ik tenminste de kamer even voor mezelf. Ik loop naar een stoel en ga erop zitten om in mijn boekje te schrijven:

Ik weet niet wat ik voel, ben ik verliefd?
Of wil ik me verliefd voelen?

Vind ik Zach leuk?
Of wil ik dat hij mij leuk vind?

Natuurlijk vind ik Zach leuk, maar op welke manier vind ik hem leuk?
Ik krijg kriebels in mijn buik als hij naar me kijkt of iets liefs zegt, ik word zenuwachtig als hij naast me zit of staat. Ik kan hem niet aan kijken zonder te blozen.

Ik...

Ik wil verder schrijven maar op dat moment wordt er op de deur gebonkt. Ik loop naar de deur met de gedachte dat iemand iets heeft laten liggen. Ik open de deur en nog voordat ik kan opkijken wie er voor de deur staat krijg ik wild een blinddoek om mijn ogen heen gedaan. Ik word vast gepakt bij mijn armen en er zit een hand voor mijn mond geduwd. Ik word op een stoel neergegooid en hard handig vastgehouden. Ik probeer te gillen en mezelf los te trekken maar niets werkt. Ik word aan mijn haren getrokken zodat mijn hoofd naar achteren valt. Mijn neus word dicht geknepen zodat ik door mijn mond moet ademen. Nog steeds probeer ik tegen te stribbelen maar het werkt gewoon niet. Ik ruik een vieze geur zodra ik iets hoor opengaan.

Een vieze smaak doordringt mijn mond en keel, ik stik half als er teveel in mijn keel wordt gegooid. Het stopt even en rustig slik ik door wat in mijn keel zit. Waarom slik ik door? Ben ik gek geworden! Spuug het gewoon uit! Weer wordt de vieze smaak in mijn keel gegooid. Ze stoppen even zodat ik weer kan slikken, ik probeer het uit te spugen maar doordat ik in een rare houding lig lukt het niet. Gek genoeg hoor ik geen stemmen. Ik probeer uit 't niets me weer los te trekken, blijkbaar hadden ze het niet door want ik was los gekomen, maar al snel hadden ze me weer stevig vast en in de stoel gedrukt. Nu stoppen ze niet meer, ze blijven me vol gooien met vies spul, ik kan niet meer na denken en heb geen idee wat me overkomt. Waar is Zach! Waar is Leonie! Waar is Jason! Ik schop met mijn voeten in de hoop dat ik iemand raak maar ik krijg een klap tegen me gezicht.

(POV Thomas)

Ik maak een blik naar Giovanni en Tyler dat ze Hannah goed moeten vast houden. Ik giet alleen maar alchohol in haar keel, zodra de eerste fles op is pak ik een nieuwe en ga weer verder. Om zoiets te doen moet je gewoon je emotie's uitzetten en niet na denken wat je doet.

Zodra de laatste fles ook op is, stop ik alle lege flessen snel weer in mijn tas. Ik knik naar Giovanni en Tyler en tegelijk laten ze Hannah los. "Moeten we nog iets doen?" Fluister Tyler naar ons. Ik haal mijn schouders op en loop richting de deur. Hannah beweegt niet en zit nog steeds hetzelfde hoe ze de hele tijd zat, half uitgezakt en met haar hoofd naar achter. Snel open ik de deur en we rennen terug naar onze eigen kamer. Ik app Charlotte snel:

"Done"

She Changed HimWhere stories live. Discover now