1. 🌊

358 29 0
                                    

Taehyung szemszöge

A szekrényem között kutatva kerestem a kedvenc ingemet, amit még az egyik nyaraláson vettem tök olcsón.
- Áááhh!- vettem ki vigyorogva a kedvenc ingemet, majd be is tettem azt a bőröndbe, amit össze is cipzároztam. Kezembe vettem még pár holmit és a kocsihoz kisétálva betettem ezeket a csomagtartóba. Elégedett mosollyal figyeltem a cuccainkat a kocsiban, amit én rendeztem el és pakoltam ki. Besétáltam a házba, majd a szerelmemet kezdtem el keresgélni.
- Nyuszkóm, merre vagy?- kiabálok de sikertelenül mert nem válaszol. Sóhajtva vettem az irányt a közös szobánkba és nem tévedtem, édesem ott ült az ágyon egyik könyvét lapozgatva. Nagyon nagy hajtás van nála most az egyetemen, ami miatt szinte mindennap tanult mint egy őrült mert minnél jobb eredményt akar elérni.
- Jungkookie, elég lesz már..tedd el azt a könyvet- veszem ki óvatosan a kezéből, majd lassan leülök mellé, ő meg nyüszörögve dől a vállamnak.
- De Tae tanulno--
- Nem! Picim azért szerveztük meg ezt a nyaralást, hogy pihenjünk, kikapcsolódjunk. Nem, hogy ott is tanulj. Nem akarok egy könyvet se látni a kezedbe értetted? Velem alig foglalkozool- néztem rá lebiggyesztett ajakkal.
- Tudom és sajnálom- fogta keze közé arcomat és lágy csókot nyomott párnácskáimra- Igazad van, nem viszek semmiféle könyvet. A tiéd leszek daddy- nyomott újabb csókot számra, de ez szenvedélyes volt amit imádok. Hajába túrva viszonoztam csókját, és nyelvemet is belevontam a játékba. Kookiem keze bekúszott pólóm alá, mire lassan elváltam tőle.
- Indúlnunk kell, majd ott kapni fogsz cica- csaptam seggére majd nevetve kisiettem a szobából, mielött megcsapkod. Az odafeleút csendben telt, néha váltottunk pár szót de leginkább egymást simogattunk, de előfordult az is, hogy hangosan énekeltük a zenéket, amiket a rádióban játszottak le. Nagyon sokat vezettem, körübelül 16 órát, mit ne mondjak eléggé elfáradtam a végére de megérte. Gyönyörű helyen voltunk, az óceánra látott az erkélyünk és a szállás is pont jó volt. Mivel életem nem volt álmos ezért lementünk egyet a parta fürdeni, ami ahhoz képest, hogy nem volt annyira jó idő a víz jó hőmérsékletű volt.
- Drágám éhes vagy? Mert akkor elmehetünk kajálni- néztem rá miközben elfeküdtem a törülközőn.
- Nem vagyok, de nyuszimuszim nyugodtan aludj. Én is fáradt vagyok- feküdt rám egész testével, arcával pedig a nyakamba bújt. Igen, ő mindig rajtam alszik szóval már megszoktam ha random rámfekszik. Egyik kezemre tettem az arcomat majd lassacskán ugyan, de lehunytam a szememet és szinte pár másodperc alatt be is aludtam.
E csodálatos alvásomat egy labda szakította félbe, ami jól fejentalált. Sziszegve nyitottam ki a szememet és a fejemet fogva néztem a labdára, de mire nyúltam volna érte, hogy eldobjam jó messzire úgy, hogy még a gazdája se találjon rá, egy srác gugolt le hozzám, aki aggódva méregetett.
- Nagyon sajnálom! Nem akartalak felébreszteni, csak pont nem figyeltem amikor nekem dobták- nevetett fel zavartan.
- Semmi baj- motyogtam kómás, mély hangomon. Feltáplászkodtam és Kookot kezdtem el keresgélni.
- A nyuszifiút keresed? Az előbb játszott velünk, most asszem kaját vesz
- Ö..ismerlek?- néztem rá furán.
- Jajj bocsii!! A nevem Park Jimin! De csak Jiminie. A tesómmal meg a legjobb barátommal vagyok itt. Jung Hoseok és Kim Seok Jin. Ne aggódj nem rontottuk meg a pasid- kuncogott fel. Morogva felálltam, majd a hajamat igazítva sétáltam Jiminnel, hogy bemutasson a tesójának meg a barátjának. Amúgy nagyon nem érdekelnek csak meg akarom lesni, hogy kikkel lógott az én idióta barmom.
- Hobi!! Hányszor mondjam el, hogy kend be magad? Ne! Te csak ne feleselj itt nekem! Hazamegyünk én nem fogom az égett pofádat gyógyítgatni! Na, ülj le kisfiam.
- De nem keeell!
- Ne feleselj!!
- Khm Khm!- vonta magára Jimin a figyelmet és mindkét srác ránkkapta a fejét.- Gyerekek ő itt a nyuszifiú pasija
- Huhuuu. Jót fogott ki a kis nyuszi- mért végig asszem Hoseok.
- Bocsi a bátyámért, ő ilyen hülye. Na igen ők miatt nincs életem- nevetett fel. Rájukmosolyogtam, majd kezet is fogtam velük. Hirtelen egy kart éreztem meg oldalamon ami végigsimított bőrömön.
- Bocsi, hogy eltűnteeem. Csak éhes voltaam- ölelgetett meg Kook mire nevetve csókot nyomtam hajába.
- Kérsz? Persze, hogy kérsz!- kezdett etetni én meg vigyorogva hagytam, hogy megetessen. Ezek után még Jiminékkel ismerkettünk és úgy este 8 kor mentünk vissza a szállásra. Amíg Kookiem fürdőtt, addig én a telómon néztem az időjárást. Hála istennek végig jó időnk lesz, csak egy napra mond vihart. Ha jól emlékszek aznap megyünk búvárkodni ilyen csoporttal, de a vihart estefelére mondja szóval nem esik útba.
- Mit csinálsz?- feküdt mellém boxerben Kook miközben szorosan hozzámbújt.
- Megnéztem csak az időjárást, egynapra mond rossz időt, de csak estére- csókoltam homlokára és csupasz hátát kezdtem el simizni, amire egy halk sóhajjal reagált. Lehunytam szemeimet és sütimhez bújva próbáltam elaludni. Már majdnem sikerült, amikor Jungkook megszólalt:
- Taehyung..-suttogta.
- Igen?
- Szeretlek- nyomott apró puszit nyakamba. Halvány mosoly terült arcomra és szorosabban kezdtem őt ölelni.
- Én is téged Jungkookie- suttogtam majd magamba hozzátettem. Örökre. De sajnos semelyikünk se tudta, hogy ez az "örökre" szó hamar megtörik köztünk. Nálunk nem vált be az, hogy örökre.

Na!! Meg is hoztam az új könyvem első részét👏👏👏  Remélem tetszeni fog nektek és ez egy igen eseménydús könyv lesz, meg szerintem izgalmas is szóval gyerekek ez egy jó kezdés 4 hónap kihagyás után😂 Na majd jövök a kövi résszel,
Puszi❤

Otthagyva [TAEKOOK]Where stories live. Discover now