Capitolul 1.

15 0 0
                                    

Ma ridic din pat lenesa iar cand dau cearsaful de-o parte realitatea ma loveste. Eram aproape goala,  in micul apartament al mamei din Chicago . Merg la bucatarie si sunt intampinata de un brunet inalt, plin de tatuaje, grotesc imi spun in gand.
"Tu cine se presupune ca esti?"Intreb iritata si oarecum speriata, aveam un strain in casa, ce Doamne iarta-ma facusem aseara?

Se intoarce la mine zambind, "Ne-am cunoscut aseara, Matt? Mai stii?"
"Am facut..?" Intreb ezitand, nu voiam sa stiu raspunsul, chiar nu-mi doream sa aflu ca mi-am pierdut virginitatea la majoratul celei mai bune prietene a mea si mai ales cu un tip al carui nume nici nu mi-l aminteam.
Matt incepe sa rada, vizibil foarte amuzat de nestiinta mea si cu cat radea mai mult cu atat imi venea sa il pocnesc mai tare. Ce dracu cauta la mine in casa, oricum. Ma uit la el cu o spranceana ridicata asteptand un raspuns.
Ranjetul lui se diminueaza si devine serios
"Tu chiar nu-ti amintesti nimic?" Intreaba curios. Iar intrebarea lui chiar ma pune pe ganduri relatand in capul meu tot ce imi aminteam de seara trecuta dar niciun pasaj cu el.
"Nu imi amintesc nimic de tine" ii spun simplu asezandu-ma pe scaun. Isi muta privirea de pe mine si incepe insfarsit sa imi spuna ce dracu cauta la mine in casa.
"Ti s-a facut rau pe la 4 te-ai dus la Liv si ai rugat-o sa te duca acasa dar ea bause asa ca m-a rugat pe mine sa te duc. Si asta am si facut. Doamne sa te fii vazut aseara erai ca o lipitoare, am stat imbratisati o ora la tine in pat pentru ca nu ai vrut sa dormi singura." Spune râzând. Ma uit la el confuza pentru ca nu imi aminteam absolut nimic. "Ok si de ce nu pleci?" Spun trecand la subiect, il voiam afara, ok? Am lucruri mai importante de facut decat sa stau la "cafea" cu el.
"Asteptam sa te trezesti, sa vad ca esti ok si ca nu-ti vomiti matele pe unde iti vine." Spune vizibil nervos apucandu-si geaca de piele si indreptandu-se spre usa. "Daca nu i-o datoram Oliviei, sa am grija de tine, nu m-as fi uitat in veci la tine" sunt ultimele lui vorbe inainte sa plece si sa ma lase singura, in dezastrul meu. Ma las in jos pe podea in hol dupa ce inchid usa, ce favor ii facuse Liv si cum adica nu s-ar fi uitat niciodata la mine? Nu e ca si cum as fi un 5 sunt minim un 7 si nici el nu e vreun 10. Ma ridic si ma uit la reflexia mea in oglinda, fiind imediat dezgustata de ceea ce vad, alerg spre baie simtiind un lichid amar ce imi inunda gura apoi vomit, tot ce consumasem in ultimele 24 de ore se varsa acum in toaleta, ma ridic ametita si imi clatesc rapid gura si fata apoi ma indrept spre dormitor apucandu-mi telefonul 7 apeluri ratate de la Olivia si 20 de mesaje necitite. Formez numarul ei desi, sa vorbesc cu o Liv proaspat trezita din somn e ultimul lucru pe lista mea de obiective de azi.
-"Oh Doamneee, neata, esti bine? Ma bucur atat de mult ca esti bine!" Sunt surprinsa de asa o binedispusa Liv, nu ai parte de asa ceva prea des.
-"neata" ii spun sec apoi se lasa o tacere stânjenitoare intre noi timp de 20 de secunde
-"Liv" spun vrând sa ma asigur ca inca ma asculta.
-"Da?" Confirma increzatoare
-"Unde l-ai cunoscut pe Matt?" Intreb regretand imediat, o aud cum ofteaza si evita sa raspunda.
-"Te astept in port, vorbim acolo." Spune incet apoi inchide.
Ma imbrac rapid si merg in parcare in port, scanez parcarea in drumul meu spre margine marii unde am vazut masina lui Liv un audi a6 alb chiar la granita dintre mare si bordura. Urc in dreapta si incep sa ii studiez trasaturile, ea nu arata deloc ca si cum ar fii mahmura sau nedormita, niciodata e mereu asa de ordonata si hotarata. Se intoarce la mine privindu-ma. Parea ingrijorata, ochii ei albastrii aratau mai reci ca deobicei iar parul ei negru statea mai drept ca niciodata, era atat de rigida si tot odata atat de frumoasa, nu ma puteam abtine sa nu fiu geloasa, e absolut superba si mereu s-a vazut in toate aspectele vietii ei, oamenii o respecta, ii vorbesc frumos, toti vor sa vorbeasa cu ea, si intr-o camera plina toti se uita la ea, a fost prima fata din clasa a sasea care a avut un iubit, prima din clasa a saptea care a sarutat un baiat, si prima din grupul nostru care si-a pus-o. Mereu obtine tot ce vrea fara prea mult efort si asta invidiez cel mai mult la ea.
"Pamantul catre Kerliana, bunaa,  Kerl esti atenta?" Spune batand din palme in fata mea astfel iesind din transa.
"Da, da.." spun trecandu-mi o mana prin par
"Revenind la intrebarea mea" spun, uitandu-ma intens la ea.
"Unde l-ai cunoscut pe Matt? Si ce favor i-ai facut?"
"Astea sunt doaua intrebari kerl" spune cu o privire atotstiutoare.
"Raspunde" tip iar ea se uita la mine surprinsa
"Bine, bine, calmeaza-te ok?" Spune tragand vizibil de timp incercand sa inventeze un scenariu suficient de credbil pentru mine, a naibii liv cu jocurile si minciunile tale.
"E fostul iubit al Alishei, cand i-a dat papucii a trecut printr-o perioada foarte grea, se apucase de droguri si era beat aproape non-stop. Sa zicem doar ca l-am ajutat sa treaca peste" spune ranjind si imi dau seama imediat ce fel de "ajutor" a primit Matt din partea Liviei.
"Are un prieten dragut spune si imi face cu ochiul, nu stiu daca l-ai observat, au fost amandoi aseara." Spune cu un zambet siret pe fata
"A da si merg si la aceasi facultate ca si noi dar incep cursurile cu o saptamana mai tarziu" adauga incantata
"Ca tot venii vorba de facultate, ti-ai facut bagajele?" O nu, nu, nu ,nu uitasem complet maine incepe cursurile la NYAU apartamentul meu era un dezastru.
"Nu, Liv m-ai trimis acasa cu un strain care apropo a stat cu mine pana acum o ora" spun uitandu-ma iritata la ceas
"ce fel de om normal face asta? Nu putea pur si simplu sa ma lase in fata apartamentului si sa plece?" Spun razand nervos
"Eu l-am rugat sa aiba grija de tine Lia, ai putea fi recunoscatoare ca nu te-am lasat sa adormi intr-o baie a clubului cu capul intr-un WC." Spune apoi introduce cheia in contact si porneste motorul.
"Ai trei ore sa te pregatesti." Spune lasandu-ma in fata apartamentului.
"Mersi mult Liv." Spun recunoscatoare si pe buna dreptate, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii facultatea fara Liv si stiu ca vine la NYAU de dragum meu, visul ei era sa mearga la WMU dar dupa 2 ani de insistenta am reusit sa o conving ca New York avea sa fie orasul nostru.

____________
Fresh start🥂
Aveti o poza cu Liv sus.
Kisses

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 21, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Good girlsWhere stories live. Discover now