Litera A

131 3 2
                                    

-inseamna daca visezi Aligator
Daca in visele tale va aparea un aligator, inseamna ca ai unele instincte foarte bine ascunse. Poate fi un semn pentru tine ca ar trebuie sa ai noi perspective in legatura cu o anumita situatie. 

-Ce inseamna daca visezi Animale
Animalele care apar in visele tale reprezinta psihicul tau, dorintele tale, natura ta sexuala - depinde de calitatile fiecarui animal visat. Animalul simbolizeaza unele aspecte ale comportamentului tau. Deci, a visa ca te lupti cu un animal inseamna ca o parte a eului tau o doresti a fi foarte bine ascunsa. 

-Sa visezi ca animalele pot vorbi, reprezinta cunostinte superioare. Acest mesaj este de obicei o forma de intelepciune. Sau mai bine spus un animal care vorbeste denota potentialul tau - ceea ce poti fi de fapt. 

-A visa ca salvezi un animal sugereaza ca-ti cunosti foarte bine emotiile si ceea ce te caracterizeaza, de multe ori acestea fiind asemanatoare cu cele ale animalului visat. Visul mai poate sa scoate la iveala si sentimentul de neputinta de care te simti coplesita. 

-Sa visezi un laborator plin cu animale sugereaza ca iti reprimi unele sentimente. Simti ca nu iti poti exprima asa cum vrei dorintele si emotiile. Inseamna ca trebuie sa-ti intelelegi temerile, posibilitatile si dorintele. Incearca sa nu te limitezi. 

-Ce inseamna daca visezi Antilopa
O antilopa in visele tale simbolizeaza ca ambitiile cele mai mari ale tale vor fi indeplinite cu mari eforturi. Se vor produce ceva schimbari in bine si pe plan financiar in viata ta, si asta destul de repede. Daca visezi o antilopa care pica, atunci se pare ca ai ceva probleme in relatie
 
Acatist-se spune că unele vise sunt premonitorii, că ne previn și ne anunță în legătură cu lucrurile care urmează să apară în viața noastră. Psihologii interpretează însă visele prin prisma emoțiilor, a sentimentelor și a evenimentelor din viața noastră. Iată care este semnificația apariției în vis a unui acatist.

Apa – semnificația în vis, în diverse variante

Apa este un simbol străvechi care oglindeşte viaţa sufletească din conştient şi din subconştient. Apa limpede reprezintă o stare de armonie şi anunţă succese, fericire şi dragoste. Apa tulbure şi murdară aduce evenimente sufleteşti nefericite iscate de nesiguranţă, principii de viaţă materialiste, slabă cunoaştere a propriei personalităţi sau de gânduri refulate.

Dacă îţi visezi propria imagine în apă, ai grijă la autoamă giri, la iluzii şi la dezamăgiri din partea celorlalţi. Că bei apă rece are o semnificaţie pozitivă – trăieşti în acord cu corpul tău şi ai grijă de propria sănătate. Din contră, dacă apa este caldă, acesta poate fi semn pentru boli sau un trai neechilibrat.

Dacă visezi că eşti într-o barcă pe apă este semn de nehotărâre şi implicare emoţională redusă în relaţiile cu cei din jur.

Ce înseamnă dacă visezi că te îneci

Înecul arată că ceva nu este în regulă în viaţa ta. Ai probleme mari, probabil prea multe griji care îţi dau senzaţia că te îneci în ele. Dacă eşti salvată de la înec înseamnă că ai suficiente forţe încât să ieşi la liman.

Ce înseamnă dacă visezi marea

Marea înseamnă energie pozitivă. Dacă te visezi pe malul mării este semn bun. Treci printr-o perioadă extraordinară, eşti în formă şi poţi depăşi orice eventuală problemă. Dacă în visul tău înoţi fără griji prin apa cristalină a mării este semn că urmează pentru tine o perioadă fericită. Dacă marea este agitată înseamnă că eşti neliniştită şi tulburată de gânduri negre. Dacă visezi valuri mai poate însemna că, în viaţa de zi cu zi, eşti o persoană introvertită, care îşi reprimă emoţiile.

Ce înseamnă dacă visezi valuri

Valul uriaş este un element des întâlnit în vise, chiar şi la oamenii care nu văzut niciodată unul sau chiar la cei care nu au văzut marea vreodată. Apa este un simbol al emoţiilor, iar valurile uriaşe care se ridică deasupra ta în vise îţi arată că nu poţi face faţă valului de emoţii care te copleşeşte.

Abandon - semnificația în vis

Trebuie să laşi în urmă sentimentele şi emoţiile trecutului, care te împiedică să te dezvolţi ca individ. Probabil că trăieşti cu teama de a fi părăsită sau poate că ai pierdut recent pe cineva drag, iar teama de abandon care îţi apare în vise este doar o parte a procesului de vindecare. Acelaşi tip de vis poate sugera că te simţi neglijată, că cineva nu ţine seama de sentimentele tale sau, cel puţin, nu aşa cum ai vrea tu. Când visezi că tu îi părăseşti pe alţii, asta poate însemna că eşti copleşită de problemele vieţii şi că este timpul să renunţi la unele responsabilităţi.


Avort - semnificația în vis

Acest vis este o avertizare privind activităţile în care eşti implicată. Rezultatul lor îţi poate provoca remuşcări şi nefericire. Nu ai încredere ăn activităţile pe care le desfăşori, iar subconştientul îţi spune că este timpul să renunţi la ele până nu e prea târziu.

Abuz-Greşelile din trecut încep să-şi arate repercursiunile. Regreţi şi ai remuşcări faţă de o acţiune pe care nu ai gândit-o foarte bine la momentul respectiv. Simţi că cineva profită de tine, dar nu poţi să faci nimic ca să te aperi.

Accident - Ai făcut o greşeală mare şi porţi în suflet o vină pentru care te pedepseşti singură, poate la nivel subconştient. Trebuie să cauţi iertare la persoana căreia i-ai greşit sau să faci ceva pentru a îndrepta lucrurile

Abis - semnificația în vis

Ai de trecut un obstacol care te sperie şi pe care nu eşti sigură că îl poţi depaşi fără ajutor. Trebuie să găseşti o modalitate de a trece peste această problemă, ca să-ţi poţi continua activităţile normale.

Dictionar de viseWhere stories live. Discover now