Del 4 ♡

241 8 0
                                    

Joshua följde hennes steg med blicken och hon bet sig i läppen innan hon ställde sig framför honom och började dansa rytmiskt med hela kroppen, hennes rumpa skakade i hans huvud och han tittade spänt på hela hon. Hon skakade med benen och rumpan samtidigt som hon lutade sig fram så Joshua fick hennes röv upp i fejset. Han flinade och hon vände sig om innan hon gled ner så hon satt halvt på knä och både gned och dansade nära honom och gungade lite fram och tillbaka på han. Tyler visslade och jag skrek samtidigt som jag skratta.

Hon satte sig över honom och tryckte sina läppar mot hans och särade på läpparna och tryckte fram tungan. Deras tungor rullade intensivt mot varandras och det smackade varje gång deras läppar slets från varandra. Han la sina händer på hennes rumpa och hon klev tillslut ur hans grepp.

Hon snurrade ivrigt på flaskan och flaskan kom på Joshua. "Sanning eller konsekvens?" sa hon och Joshua svarade kort "Sanning." Hon skrattade och sa "Oskuld eller inte?" Joshua skrattade och svarade "De lär man ju inte va länge till om detta fortsätter, nejmen nä jag är inte oskuld." Evelynns ansiktsuttryck blev ivrigt och jag märkte de på henne för hon ville inte tappa sin med någon som själv var oskuld. Joshua snurrade på flaskan och den kom på mig.

Han tittade spänt på Tyler som tittade ivrigt på han tillbaka. "Sanning eller konsekvens?" Sa han och jag svarade "Sanning." Evelynn skrattade och skrek "Jävla fegis Taylor vafan." Tyler sa "Du va ju inte såhär feg imorse." Samtidigt som han skratta. Jag suckade och sa "Fine okej jag tar konsekvens." Josh sa högt "Yes." Och jag kände hur jävla nervös jag blev. "Du ska utan kläder, endast i underkläder sätta dig på Tyler och låta honom klämma hur han vill samtidigt som ni hånglar. Jag bet mig hårt som fan i läppen och blängde på han. "Är du fucking serriös?" Han nickade samtidigt som dom alla tre skrattade.

Motvilligt och tungt reste jag mig upp. Jag kände hur jag blev riktigt svettig och nervös och det kändes som att bröstkorgen skulle explodera. Hur i helvete skulle detta sluta? Jag fick ju fan min första kyss för bara ett par timmar sen. Jag tittade stelt ner på Tyler som tittade upp på mig.

Jag drog av mig mitt tunna sommarlinne och både Evelynn och Joshua busvisslade samtidigt som dom dog av skratt. Själv stod jag där helt nervös och säkert helt röd som en tomat. Jag tog av mig mina shorts och där stod jag i min bikini. Jag gick fram mot Tyler som satt ner och rodnade. Hans ögon glittrade till och hans blankvita tänder var som pricken över i:et för hans leende. Jag satte mig på knä över hans ben och la mina armar runt hans nacke. Han la sina händer mjukt om min midja och jag kände hur jag skakade. Tyler såg faktiskt också lite nervös ut och hans panna blänkte av lite svett. Jag tittade in i hans ögon innan jag tryckte mig läppar mot hans och gick sakta lite närmare. Tillslut var våra magar intill varandras och hans tunga rörde min.

Hans händer gled ner mot min rumpa och han tryckte flera gånger. Joshua busvisslade och skrek "Smack that ass!" Samtidigt som han och Evelynn skrattade. Tyler började suga mig längst ner med halsen och det tryckte till hårt som attan. Det kändes som att huden skulle dela på sig samtidigt som den kittlades något förjävligt, dessa dåliga och bra känslorna blandade med varandra blev något som jag aldrig hade upplevt förr. En pirrighet spred sig i hela kroppen och jag blundade och bet mig hårt i läppen för att hålla käften. Jag kände något mellan mina ben som blev lite hårt och jag tittade på han och såg hur mycket han rodnade. Han gav mig en hård smäll på röven så de lät rejält och jag gav ifrån mig ett lågt skrik. "Vafan jävla mongo!" Samtidigt som jag skrattade och reste mig upp igen. Joshua tittade mellan Tylers ben och började dö av flabb.

"Detdär lyckades du bra med Taylor." Sa Evelynn och blinkade med ena ögat. Generat och stolt tog jag på mig mitt linne och satte mig ner bredvid Evelynn igen, redo för min tur att snurra flaskan. Flaskan snurrade och de lät ifrån brädorna på bryggan. Den saktade ner och hamnade tillslut på Evelynn. "Sanning eller konsekvens?" Sa jag till henne samtidigt som jag tittade spänt på henne. "Sanning." Sa hon med lite nervös ton. Jag funderade efter en stund innan jag sa "Förväntar du dig att Joshua är bra i sängen? Om du inte redan vet de?" Hon skrattade och svarade generat "För det första de vet jag inte för vi har inte ens legat, men om allt han har sagt stämmer så förväntar jag mig att han är jävligt bra." Sa hon samtidigt som hon skrattade och tittade lyckligt på Joshua. Blicken han gav henne tillbaka, man såg på dom att det verkligen fanns en kontakt mellan dem.

Jag tittade hastigt på Tyler och tanken om mig och han, oss två, om det ens finns något oss två. Jag försökte rycka upp mig och fortsätta verka så normal som möjligt och försökte skjuta bort tankarna om mig och Tyler. Evelynn snurrade på flaskan och den kom på Tyler. "Sanning eller konsekvens?" Sa hon och tittade på han. Tyler bet sig i läppen och svarade stelt sanning. "Fegis brorsan!" Skrek Joshua och slog han löst på axeln. Tyler skrattade och riktade sin blick tillbaka på Evelynn. "Har du börjat få känslor för Taylor?" Sa hon och tittade retsamt på mig. Hans kinder blev smårosa och han skrattade lite generat. "Asså Evelynn vi har varit med varandra i två dagar?" Sa jag och tittade på henne. Jag vågade inte titta på Tyler och jag ville verkligen inte höra hans svar. "Ja vadå han kan ändå få känslor?" Sa hon och tittade på Tyler och väntade på hans svar.

"Taylor kan vara en av dem mest perfekta tjejerna som jag någonsin har träffat och jag menar faktiskt de." Sa han snabbt och tittade ner på sina fötter. "Man naaw." Sa Evelynn och Joshua i takt. Jag kände hur de spred sig ett pirr i hela kroppen och hur den klumpen i magen försvann och hur den ersattes med en enorm lättnad. Tyler tittade upp på mig och jag mötte hans blick. Han log mot mig och jag log lite generat mot honom. Hans ögon glänste och hans smilegropar lyste fram i hans kinder. Vår blick avbröts av att Evelynn gäspade och sa "Tror jag ska gå och lägga mig förlåt men pallar inte." Joshua svarade snabbt "Babe du ska inte sova själv okej, jag kommer. Men Tyler ni två tar stugan inatt okej?" Sa han och blinkade snabbt med ena ögat till Tyler innan dem två reste på sig och gick mot tältet.

Kvar satt jag och Tyler. "Tack för de du sa innan." Sa jag samtidig som jag skrapade lite med handen på en halvgammal spinkig bräda. Tyler la sitt finger under min haka samtidigt som han sa "De är ju bara sant." Jag log mot han och kollade upp på han. Ett par sekunder senare låg vi i stugan med en halvljus lampa tänd. Jag låg och kollade ut genom fönstret på den ljusrosa himlen och de glansiga vattnet. Bergen som speglade sig i vattnet och de droppande ljudet när det började smattra mot rutan. Först kom en droppe och bara ett par sekunder senare så var hela fönstret täckt. Jag vände mig om så jag rullade över med mitt ansikte åt Tyler. Hans ögon stirrade in i mina och hela min kropp fylldes med självsäkerhet och stolthet. Jag kunde inte vara stoltare, det kunde verkligen inte blivit bättre, eller? Jag kände Tylers varma hud mot min, de kittlade till lite men värmen spred sig från min hud in i hela mig.

The summer at the cottage.Where stories live. Discover now