Könyv magyarázat

624 28 2
                                    

Sziasztok Besz vagyok!

Hogy őszinte legyek kicsit képmutatónak érzem magam, mert egy könyvemben beoltottam a szereplő x OC sztorikat, pedig igazából ez se sokkal jobb.

Igazából ez nem egy romantikus történetnek indult volna és Nico csak egy kameora szerepelt volna, de meggondoltam magam.

Ginny karaktere szerintem az egyik legüresebb karakter, aki valaha megalkottam. Egy tipikus romantikus könyv főhősnője, akinek nincsenek komolyabb személyiségelemei, hogy minél könnyebben azonosuljanak vele az olvasók. Arról nem is beszélve, hogy elég Mary Sue-sra ( karakter, aki mindenben tökéletes ) sikerült.

Elég egyszerű a magyarázat a történet összes hibájára. Nem terveztem meg csak úgy megírtam. Ez sokkal inkább a régebbi könyveinek jellemző. Sokat úgy írtam meg, hogy fogalmam se volt mi lesz a vége.

A történetbeli lyukak többsége amiatt van, hogy terveztem írni egy kiegészítő könyvet, ami Emma és Apollón kalandjairól szól, de meggondoltam magam, mert elég ötlettelennek éreztem

Ginny karaktere nagyjából egy  Mary Sue, de nem tudatosan építettem így fel. Sőt, pont azért lett üres, mert nem építettem fel. Arról nem is beszélve, hogy a szerelmi szál Nicoval elég fura. Már abból a szempontból, hogy Nico szexuális beállítottságot vált a kedvéért. ( Viccek kívül van többféle magyarázat is erre. )

Tehát összességébén nem mondhatnám, hogy erre a könyvre vagyok a legbüszkébb, viszont fontos számomra. Ugyanis ez alatt tanultam meg a történet szálak kezelését.

A könyv jövőjével kapcsolatban annyit mondok, hogy nem fogom folytatni. A fantáziátokra bízom, hogy mi lett Ginnyvel, Nicoval és Willel. 😊

Szörny vagy félisten? // Befejezett Where stories live. Discover now