Part 2.

107 1 1
                                    

Josip



Stojim toliko blizu nje. Dodirujemo ramena i nostalgija me puca dok gledamo u Laru koja spava. Ona je cudo, drugi put u zivotu je vidim i osjecam se tako lijepo pored nje. Najvjerojatnije zbog toga sto je njezina. Djevojcica moje djevojcice. Toliko sam je zelio dodirnuti, zagrliti, poljubiti Boze zelio sam njene usne na svojima.


________________


Ana



"Ana."


"Molim?"


"Zao mi je." pogled mu je bio pun kajanja.


"Zbog cega tocno?"


"Svega jebemu, svega. Bio sam kreten i nisam te znao cijeniti, nisam ti znao pokazat koliko sam te volio i kolko je bolilo one noci kada smo, znas..." brzo je pricao dok mu je glas drhtao.


"A gdje su tvoje prijateljice? Gdje sve te cure s kojima si izlazio dok sam ja doma sjedila, plakala i bila zabrinuta? A ti? Dok sam bila u suzama bio si po klubovima, pio i jebao svaku koja ti je stala na put?" nisam ovo ovako zeljela, al suza mi je lagano krenula iz oka.



*flashback*


Lezim doma u krevetu dok gledam slike na instagramu. Jedan od njegovih prijatelja objavio je sliku gdje se nalaze on i neka plavusica. Grli ju oko struka te je njoj i njemu takoder jako velik osmijeh dok joj on nesto sapuce na uho. Izgledaju kao par. Istu sekundu sam usla u imenik te nasla Ianov broj. Zvonilo je jedno vrijeme te se ubrzo cuje glas.


-Zao mi je sto se nisam javio odmah no znas i sama da je preglasno unutra i ne mozes me cuti.- brzo govori.


-Iane tko je ona?-


-Ana zao mi je al on ju ljubi unutra, grli i pipka. - samo sam poklopila. 


Suze su se slijevale niz moje lice. Kako mi moze tako samo nabijati rogove. Proslo je 2 sata od mog plakanja i napokon sam zaspala. Iz sna me budi poruka.


' Ljubavi doma sam. '


' Super. '


' Sta ti je? '


' Nista pricati cemo ujutro, idi spavaj. '


' Volim te. ' Napisao je. Nasmijala sam se od muke .


' Aha. Laku noc. '


*stvarnost*


"Molim te nemoj plakat, ne opet. Znam bio sam kreten. Nabijao sam ti rogove kad god sam mogao i da znas da mogu rado bi vratio vrijeme i sve to ispravio."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kad mi dodes tiWhere stories live. Discover now