NEFES KIRILGANDIR

6.6K 244 17
                                    

Sesizce ağlayarak denize doğru yürüyordum şu son 3 4 gün içinde ne olmuştu bize aileme istemediğim bi adamla evleniyorum babam orospu diyo bana tokat atıyo ne değişmişti ki bu kadar şimdi ben napicaktim ki kimin yanına gidebilirdim kimin yanına gideceğimi buldum ne zaman dertlensem hayattan nefret etsem oraya giderdim denize ayaklarımi sokardım rahatlardım yine denize gidiyodum rahatlamaya düşünmeye ihtiyacım vardı......

BU SIRADA NEFESLERİN EVİ
Y:Tahir oğlum cabuk gel nefes, nefes evden kaçtı telefonunu da yatağının üstüne bırakmış bi kaç eşyasını alıp gitmiş hemen gel.
T:Lan naptın kıza da kaçtı tamam lan tamam bekle geliyorum.
Yavuz beyin söylediği sözle nefesim kesilmişti olduğum yerde mıhlanmistim nefes niye evden kaçardı gecenin 11 inde nereye giderdi kadın başına sokakta tecavüzcüler,hırsızlar,sapiklar varken napardiki bu kız hemen arabama binip yavuzun evine doğru sürdüm bu arada bütün adamlarıma haber saldım herkes her yerde nefesi arıyordu..

NEFESTEN
Denize ayaklarımı sokmuştum dertlerimi denize haykırıyordum mutsuzdum çünkü istemediğim bi adamla evlendiriliyorum,mutsuzdum çünkü babam bana tokat atmıştı,mutsuzdum çünkü babam bana orospu demiştim,mutsuzdum çünkü bi psikopatla evlendiriliyordum,mutsuzdum çünkü evlenicegim adam çevremdeki kişilere zara verir diye kuzenimin abim gibi gördüğüm adamın yanına gidemiyorum oysaki şimdi mert olsa ona sarılsam beni rahatlatsa benle konuşsa ama olamaz dimi çünkü ben belalı bi adam tarafından sevilmiş bi kadınım şu anda bile çok şaşkınım o tahirin adamları beni çoktan bulup eve getirmesi lazımdı ama Allahtan kimse beni bulamamıştı şu anda düşünüyorum babam yüzünden 2 3 günde hayatımın nasil boka çevrildiğini dusunuyorum.....

O SIRADA NEFESLERIN EVİ
Nefeslerin evine o arada mertte gelir ve nefesin annesi meral merte sarılarak ağlamaya başlar tahir bu durumu hem sinirlenmiş hemde bozulmuştur o sırada içinden kızma zamanı değil nefesi bulma zamanı diye içinden geçirmiştir..
T:Lan yavuz bey naptinda kız evden kaçtı.
Y:Bişy yapmadım be biraz kavga ettik o kadar.
Tahir birden sinirlenir ve duvarı yumruklamaya başlar mert az önce herşeyi öğrenmiştir bi tek nefesin babasının ona vurduğunu ve orospu dediğini bilmiyordur.
MERT:Lan nefes kırılgandır naiftir o hemen her şeye üzülür kizi zorla evlendirmek ne lan der.
T:Sen sus lan it herif ben nefesi delicesine seviyorum onu dünyanın en mutlu kadını yapicam bi istediğini iki etmicem.
Mert:Lan sorunda bu zaten nefes öyle parayla pulla mutlu olucak bi kadın değil siz kim bilir ona neler yaptınız lan ben ona kızmaya sesimi yükseltmeye kiyamiyorum üzülür diye kim bilir kıza neler yaptınız der.

Tahir birden yere çöküp dizlerini kendine çeker ve gözünden yaşlar gelmeye başlar sevdiği kadını mert ondan daha iyi taniyodur ve bu düşünce onu deliye döndürür sinirlenir üzülür ve endiselenir çünkü korumaları bile bu zamana kadar nefesi hiç biyerde bulamamıştır...

Mert:Buldum!
T:Neyi buldun lan
Mert:Nefesin yerini
T:Nerde lan nefes şöyle hemen gidip alim.
Mert:Lan sen aklınımi kaybettin kızı o hale getiren  sizsiziniz bide utanmadan aaa nefes ben geldim hadi gidelimmi diceksin siz burda kalın ben onu alıp gelirim der.

Tahire bi an mertin dedikleri mantıklı gelir ve bişey diyemez.
Ve mert hemen evi terkedip nefesi almaya gider.....

ARKADAŞLAR rica ediyorum yorum yapın hikayemi begeniyomusunuz ve sizce hikaye akışı nasil olsun hikayeyi su an 170 kişi okumuş okuyan herkese teskkur ederim eger bu bölüme yüksek yorum ve vote gelmesse bölümlere vote ve yorum sınırı koyucam öpüldünüz....

PSİKOPAT NEFTAHDonde viven las historias. Descúbrelo ahora