Epilog

2.6K 220 18
                                    

Tak... a je tu konec, vážení :))) tahle část bude docela krátká ;)

O tři měsíce později, kdy už bylo trochu vidět, že je Cora těhotná, se konala svatba. 

Cora vypadala nádherně. Druidská královská svatba byla trošičku odlišná. 

Nevěsta stála v krásných bílých šatech před trůnem. Za ní stála Kali, Laura a Allison. Když se rozezněla klasická svatební hudba, Cora sestoupila tři schody, hned za ní šli Kali s Laurou a Allison a drželi jí dlouhé šaty, aby se lépe pohybovala, došli do středu místnosti, kde se otočili doprava a došli až nakonec uličky k oltáři, kde na ní čekal Aiden. Cora neměla kytici, a protože se jí ruce klepaly, chytla ty Aidenovi. Prohlédla si ho. Vypadal naprosto dokonale. Aiden musel být otočený směrem k oltáři, dokud k němu Cora nedošla. Jakmile ji však uviděl, zatajil se mu dech. Byla nádherná.

Oddával je druidský kněz. Řekl pár slov na úvod. Pak je vyzval, aby si navzájem řekli své sliby. Začala Cora.

,,Jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo. Chtěla bych ti říct, že budu u tebe v každé chvíli, ale to ti slíbit nemůžu. Mám své povinnosti a mám pod křídly celé město. Ale můžu ti slíbit, že tě budu stále milovat, ať se děje cokoliv a nebude tu nic, co bych ti neřekla. Nic, co bych s tebou nesdílela. Všechno mé je tvé. Já jsem tvá. A navždy budu," dokončila to a nasadila mu prstýnek.

,,I kdyby jsi nebyla z královské rodiny, vždycky bys byla pro mě princezna. Za chvilku královna. Nebude tu chvíle, kdy bych tě nemiloval. A chápu, že budeš mít povinnosti a respektuju to. Respektuju tebe. ' Všechno mé je tvé, všechno tvé je mé, naše. ' " zacitoval a navlékl jí prstýnek. 

,,Coro Hale, druidská královno Nematonu, berete si Aidena Carvera za muže?"

,,Ano."

,,Aidene Carvere, berete si Coru Hale, druidskou královnu Nematonu, za svou ženu a budete si jí vážit a ctít, ne jen jako vaši ženu, ale také jako vaši královnu?"

,,Ano."

A než stačil kněz cokoliv dalšího říct, Cora si stoupla na špičky, položila Aidenovi ruku zezadu na krk a přitáhla si ho k sobě. Jakmile se jejich rty dotkly a splynuli v polibek, rozezněl se jásot a potlesk. 

Na svatební hostině při přípitku prohlásili, že je Cora těhotná a vzhledem k tomu, že v této svatbě není žádný svědek, pronášeli ho společně.

***

O šest měsíců později ležela Cora v posteli a svírala malí uzlíček v náručí. Aiden otevřel dveře a vpustil dovnitř Lauru, Isaaca, Ethana, Scotta, Allison a Kali. Ty jediné chtěla Cora vidět. ,,Ahoj," zvedla hlavu a zadívala se na ně. ,,Ahoj," usmála se Laura a sedle si vedle ní. Cora byla zpocená a vlasy jí zplihle leželi na ramenou. Od porodu uběhly asi dvě hodiny. 

,,Můžu?" zeptala se Laura. Cora kývla. Laura si maličké miminko převzala do náruče a v očích se jí zaleskly slzy. ,,Je nádher-" zasekla se. ,,-ný nebo -ná?" koukla nejistě na Coru. ,,Je to holčička," pohladila uzlíček v místě, kde jsou prťavé nožičky. Laura vydala ze sebe nějaký zvuk typu: "Awww" a dál pozorovala mrňavou tvářičku.

Ethan poplácal Aidena po rameni. ,,Jak se bude jmenovat?" zeptal se jich. Cora zvedla hlavu a přejela všechny pohledem. Zastavila se u Aidena. Ten kývl na souhlas. ,,Dobře," odkašlala si. ,,Ani jsme nad tím dlouho nepřemýšleli." Opět se zadívala po ostatních. ,,Tak?" pobídla jí Allison. Cora se zadívala na Isaaca. ,,Rhea Sabine," řekla. ,,To je její jméno. Rhea Sabine." Zahlédla v Isaacových očích slzy. Dal si ruku před oči, aby zastavil vzlyk. Stále ještě nepřešel přes smrt jeho sestry. ,,No, nebýt Rhey tak tu ani jedna nejsme," kývla k miminku. ,,Navíc jsem vždycky chtěla, aby mé dítě mělo druhé jméno. A tohle je nejlepší," pousmála se na Isaaca. 

,,Díky," zamumlal Isaac. Scott stiskl Isaacovi rameno. Cora kývla a než nahmatala Aidenovu ruku, Laura opět vrátila Rheu Coře a šla obejmout Isaaca. ,,Jsi vážně jiná, než jsem si myslela," prohodila Allison.

***

,,Nebudu svou dceru představovat jako lvího krále!" vyhrkla Cora. ,,Cože?" nechápala Sally. Ethan, který držel Rheu a seděl s ní v křesle se uchechtl. ,,To je jedno," povzdechla si Cora. ,,Udělám to jinak. Jiná vláda, jiné zvyky," namítla okamžitě. ,,Nemůžeš jen tak změnit zvyky!" rozhodila ruce Sally.

Po bitvě se toho hodně mezi nimi změnilo. Docela se... sblížili.

,,Ale ano, můžu. Už to není jen druidí město, ale také vlkodlačí. A tohle je něco jiného. Ona je něco jiného," ukázala na svou dceru. 

***

Cora vyšla s Rheou v náručí z paláce. Aiden ji držel kolem ramen a zadíval se na dav, který se shromáždil před budovou. Všichni byli zticha. Jelikož je to první dítě vlkodlaka a druida, byli tak trochu vyděšení, co se z ní stane. Ale pak vyšla z davu žena, došla k nim, lehce se dotkla dečky, ve které byla Rhea zabalena a požehnala jí. Pak se zase otočila a zmizela v davu. 

Po chvilce jí následovali i další a další druidové. Poté k nim přišli vlkodlaci a poklonili se. Jeden za druhým. Bylo to něco nádherného. 

***KONEC***

A je tu konec :) děkuji moc všem, kteří tuto FF vůbec četli :)) jste úžasní :* Doufám, že se vám líbilo i ukončení :)))) Nejvíc děkuju Marky :*** <3 Ta láska mě dokopala do psaní kapitol, i když se mi zrovna moc nechtělo :'DDDD

Takže znovu díky moc všem :**

-Iw <3

P.S. Mám pro vás takovou nabídku: mám napsat volné pokračování, ve kterém se objeví Allison a Scott? Ale byli by tam jako vedlejší postavy. Hlavní by byli Lydia a Stiles, které každý, kdo sleduje Teen wolf zná ;) :))) Ale muselo by to chtít alespoň 7 lidí :)) aby to mělo vůbec cenu :P

SmečkaWhere stories live. Discover now