Megismerés

16.6K 149 34
                                    

  A nevem  Natassa. És árva vagyok. Soha nem ismertem a szüleimek,még nagyon kicsi voltam mikor meg haltak.Rokonaim nem voltak vagy nem tudtak róla így kerültem árva házba.                 A Hűvősvölgyi Gyermekotthonba.Most leszek 16 éves Október 16.-kán.                                                 Nem mindig voltam ebbe a gyermekotthonba, mikor kisebb voltam örökbe fogadok egy kedves házas pár. De őket meg ölték és én vissza terültem az otthonba. El hoztam a cuccokat amit kaptam a nevelő szüleimtől.. A ruhatak és a legnagyobb ajándékomat egy telefont. Ha egy otthonba élsz akkor készülj fel hogy ha már öregebb vagy akkor kisebb az esélyeg hogy egy családhoz kerülsz. Minden ember a fiatalabb gyereketek visszik. Nincs panaszom nem rossz a otthonba se .. Olyanok vagyunk mind egy nagy család. Örülünk ha valakinek sikerül családra szert tenni. Az otthonba volt wifi így regisztráltam a Facebookra. És csináltam egy cuki képek.Sok ismerősöm lett.

  Augusztus eleje lehetek mikor minden meg változok... Hogy értem hogy meg változok mindjárt elmondom...

Augusztus 7.dike van. Kómásan ki mászok az ágyból és meg nézem a telóm.. - Mi a  f*sz már hetedike van?-És akkor jött az értesitő hogy mara várunk egy családok. Így gyorsan le zuhanyoztam és fel húztam egy virágos has pólók és egy fekete cica nadrágok. A barna hajam ki fésültem és hagytam hogy száradjon meg,és be göndörödjön. Tettem magamra egy kis parfümök. És siettem a nevelőnőhöz. A hogy mentem a szobája felé és az a sok ablak  mellett mentem el ki néztem. A többiek kint játszanak. Hát igen ez egy nagy család.Mikor oda értem a nevelőnő szobájahoz be kopogtam.Mikor hallottam hogy-Igen- be léptem a nevelőnő még az ágyba feküdt.- Juli néni, beteg lett?-kérdeztem ő csak bólintok.-De..Ma jön egy család körbe nézni,és Emma néni csak délután jön be.-Ő felült.És a vörös ajkait szóra nyitotta.- Natassa te vagy itt a legidősebb meg kérhetlek mutazd meg a családnak a helyet. Úgye rád bízhatom?-Én csak bólintottam és a aktakhoz mentem elővettem az összesek és át olvastam.Mikor meg szólalt Juli néni. - Natassa kérlek legyél kedves a családal-Én erre a fejem főlé glóriak rajzoltam de közbe örgödi mosolyom volt. Mire Juli néni fel nevetek.- Jaj, te Nat. Ha nem lennél ki kéne találni téged. Ja, szólj Barbi néninke hogy csináljon nekem egy teak.-Fel áltam és felé fordultam-Igen is asszonyom.-Ki mentem és mentem le a konyhara Barbi épp a levest csinálta már messziről éreztem az illatak. -Nyami paradicsom leves lesz ebédre-Be lépkem a konyhaba Barbi épp mosogatok. -Szia Barbi,kellene csinálni teak a Juli néninek .-És le ültem az asztalhoz.-Szia Natassa persze egy pillanat.Láttom most ébredtél fel.-Én csak bólintottam és a telefont néztem félóra múlva itt lesz a család.Kész lett a tea be vittem Juli néninek. Lettem az asztalára mert el aludt. Ki mentem csendbe és be csuktam az ajtók magam mögöt. Le mentem és ki ültem a padra egy kicsik. Élveztem a Napfényt mikor valakin meg akadt a szemem.

Egy srácon idősebb lehetek de nagyon tetszek amit láttam. Egy magas kb 180 lehet. Fekete farmerja pont jó helyeten szűk,így ki rajzolódik amit rejt az anyag. A fehér pólója a testéhez simul így látni lehet a kocskait és széles válat a bőr dzsekie rejtette el.A haja oldalt fel nyírva és fent hosszabra hagyva. Gyönyörü barna  szeme olyan idéző volt, egy pillanat alatt meg idézet.Az arca szép formás volt és a szája istenem... Olyan csókolni való volt hogy bárcsak meg tudtam volna ők csókolni  akkor soha nem hagytam volna abba . A kezei hosszúk voltak és az ujjai is . Kétt dologra gondoltam vagy GAMER vagy ZENÉSZ.De szerintem Gamer srác. A kanadia pont illet a cuccokhoz egy igazi rossz fiú.

Mikor észbe kaptam már előttem ált ő és a szülei. Onnan jöttem rá hogy anyának szólitotta ők. -No,Natassa szólaj meg -mondtam magamba. Gyorsan meg ráztam a fejem és fel áltam oda mentem a családhoz.

Bátyam és Én /+18/Where stories live. Discover now