18.Bölüm - Doğum gününü unutunan kız

484 16 2
                                    

Dün babama bana yalan söylediği için kızgınım.Ama bana annemle iligili şeyler anlattı.Annemin ben uyumak istemediğimde neler yaptığını,yemek yedirmek için yaptığı çabaları,babamla annemin beni eğlendirme çabalarını,annemin çıplak ayakla partide dans edişini anlattı.Benim anladığım küçükken çok eziyet etmişim.Babamı palyaço kılığına bile sokturmuşum.Veeee babamla Angie öpüşmüş!!!Babam bana bunları anlatırken Angie'de yanımızdaydı.Sonra Olga beni aşağı çağırdı.Leon geldiği için.Aşağı inerken babamla Angie'nin konuştuğunu duydum.

~~Flashback~~

An:Kendinizi affetdirmeyi iyi beceriyorsunuz.

G:Galiba.

An:Ve Ramollo'dan beni izlemesini istediğinizi biliyorum.

G:Istemiş olabilirim.Ama sizin öpüşmemiz yalan söylediğinizi düşündüğümden.

An:Neden yalan söyleyeyim ki?

G:Bilemiyorum.

Sonra babam,Angie biraz kendine doğru çekti.Ben gördüm çünkü merdivenlere yapışmıştım.Neyse işte,biraz daha yaklaşsalar öpüşeceklerdi.

G:Inkar ediyor olabilirsiniz ama gözleriniz ve hissedikleriniz hiç öyle gözükmüyor.

Daha sonra biraz daha yaklaştı.Ve yine öpüştüler.Adios Jade!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~

Romantik anı daha da bozmamak için sessizce aşağı indim.Leon kapıda beni bekliyordu.

L:(gülerek)Evde çok sıkılmamışsındır umarım.

V:(gülerek)Ev resmen macera ve romantizm filmi gibi.Yani pek canım sıkılmadı.

L:Macera olarak ne yaptın?Romantik olarak ne?

V:Macera olarak evdeki kilitli odanın kilidini aradım.Sonra da anahtarı bulup içeri girdim.Içeride annemin eşyaları vardı.Romantik olarakta (sessizce)babamla Angie'nin öpüşmesini izledim.

Evet,Leon'da Angie'nin bizde çalıştığını biliyor.Stüdyo sınavına girmeye karar verdiğim zaman öğrenmişti.Angie'de kızmamıştı.Çünkü o da Maia'ya söylemiş.O da kızına.Bende,Ramollo'ya Angie'nin stüdyoda çalıştığını söyleyince.2-2 eşitlendik.

L:Istersen bir tane daha romantik an yapalım istersen....

Beni kendine doğru çekti.Bizde öpüşüyorduk işte.Leon'u o kadar çok seviyorum ki ona karşı koyamıyorum.Canını yakma bile artık yıkamıyorum.Eskisi kadar değil yani.Öküzlük yapmayı da kesmişti artık zaten.Ama yaparsa bende birazcık canına kıyacağım.Ayrılmak istediğinde yüzünü kendiminkine doğru çektim.Onu seviyorum.Kim olursa olsun buna devam edebilirim.Yani şu an ki öpüşmemize.Babam bile olsa.Zaten o da hala Angie'yle yukarıda.Aralarını yapmama gerek kalmadı.Kendi aralarını yaptılar bile.Her ne kadar babamla Jade benim yüzümden nişanlanmış olsalarda.

~~Flashback~~

(1 yıl önce Madrid'te)

Babam ve Ramollo iş için bir kaç saatliğine dışarı çıkmıştık.Arcelia(Elizabeth'ten iki önce ki özel öğretmenim) odasındaydı.Jade'in evde olduğunun farkında değildim.Odamda pekde dışarı çıkmayacak şekilde Diamonds'nın kareoke verisiyonu söylüyordum.Şarkı bittikten sonra Jade odama girdi.

J:Canım!!Baban bunu duyunca sana çok kızacak.

Telefonuyla beni şarkı söylerken kaydetmiş;pispis sırtıyordu.

V:Bunu yapamazsın.

J:Sen benim babamla nişanlanmamı sağlarsan bunu saklayabilirim.

Mecburen dediğini yaptım.Bunu yaptıktan sonra Matias'ın ev hapsinde olduğunu öğrendim.Jade karşı bunu kullanınca kaydı mecburen sildi.Arcelia'da sesimi duymuş hatta babama benim bir müzik okuluna gitmem gerektiğini söylemiş.Babam da onu bu yüzden kovmuştu.

Yeni HayatımWo Geschichten leben. Entdecke jetzt