Hoofdstuk 9: de geboorte❤️💙

65 6 1
                                    

2 weken voor de bevalling.......
Ik was al goed voorbereid op wat er zal komen, verder hadden we geen echo's meer gedaan, ik liet het gewoon op me afkomen. Maar ja namen verzinnen is ook wel slim, dus vandaag de dag, aantal dagen voor de bevalling: Hey schat, moeten we niet namen verzinnen voor onze kinderen?,' vroeg ik aan Casper, die al druk bezig was voor de tweeling. Hij glimlachte naar me, en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Ja tja, namen verzinnen is wel een goed idee ja,' zei Casper denkend. Uiteindelijk aantal maanden van tevoren, moesten we helaas iedereen uit mijn huis sturen, aka hotel Diana-Casper. Want we vonden het allemaal spannend wat er ging gebeuren enzo, soms kwam er iemand op bezoek, om te kijken hoe het met me ging. Maar dus eh de namen ja! We gingen verder met verzinnen, we hadden hele leuke, rare, gave en bijzondere namen. Maar uiteindelijk hadden we gekozen voor: Skye en Ruby, klinkt beide meisjesachtig, en ook beide jongensachtig, dus we hadden een goede keuze. Dus Casper en ik deden wat dingen voor de tweeling, nog in elkaar zetten, ik nam wat meer rust, maar het kwam wel goed. Uiteindelijk ging ik aan de knutsel, en pakte een groot stuk hout, en begon met een potlood Ruby en Skye te maken, daarna verfde ik het. Wat mooi gemaakt Diaan,' zei Casper trots tegen mij, en gaf een kort maar krachtige kus. Daarna ging Casper nog even door voor de tweeling, ik lag ondertussen op bed, ik kon het niet echt meer aan. Tja alle slaapplaatsen zijn nu leeg, dus is het wel gunstig, dat de tweeling genoeg ruimte hebben. Nadat Casper klaar met alle constructies, en alles in elkaar zetten, kwam hij naast me liggen. En hoe gaat het ermee liefje?,' zei Casper. Het gaat wel, maar ik heb wel echt nu best last van,' zei ik. Ah snap ik, nog even doorbijten lieverd,' zei Casper, vol respect voor mij. Ik keek Casper heel erg diep in zijn ogen aan, ik moest lachen, en Casper ook. Daarna rolde ik mijn ogen, en keek Casper weer erg aandachtig aan. Uiteindelijk gaf ik Casper een langdradige kus, het gevoel was zo fijn. Hij is echt een goede vader,' dacht ik. Uiteindelijk verbrak Casper de kus, en streelde over mijn zacht gekrulde lange haar. Daarna streelde ik zijn lange krullerige scheiding, van zijn mooie bruine haar. Daarna rolde ik mijn ogen, en keek hem weer aan. Ik ging met mijn ijskoude hand in zijn rug zitten, in het begin vond hij het wennen, maar het was wel fijn. Ik voelde zijn toch wel zachte haar op zijn rug, en grijnsde naar Casper. Daarna gaf ik nog een knuffel, en ging weer liggen. Ik voelde de pijn nog erger worden. Diaan? Diaan? Gaat het?,' vroeg Casper. Ja hoor, alleen ik denk dat het niet lang meer gaat duren,' zei ik, Casper knikte en gaf een kus op mijn voorhoofd. Het komt zeker goed, ik zal er voor je zijn,' zei Casper, en knipoogde, uiteindelijk lachte in toch even.
10 uur voor de bevalling.....
Ik voelde het al hard aankomen. Casper! Casper!,' schreeuwde ik. Wat! Wat!,' schreeuwde Casper, hij stresste hem helemaal. Ho, rustig, doe rustig cas,' zei ik. Wat is er liefje?,' vroeg Casper zich af. Ik denk dat het zo gaat komen,' zei ik, en schreeuwde van de pijn. Ah kom, ik breng je nu onmiddellijk naar het ziekenhuis,' zei Casper. In de auto deed het nog meer pijn. Hou vol, Diaan je doet het goed,' zei Casper. Knijp maar in mijn hand als het echt niet meer gaat,' zei Casper, en ik kneep best hard in zijn hand. Toen we aankwamen, schreeuwde Casper: 'aan de kant, aan de kant!', iedereen ging aan de kant. Zo waarvoor heb jij zo'n haast?,' zei de assistente. Nou eh mijn meid Diana, moet nu bevallen dus eh, hoe moet ik het zeggen?,' zei Casper hijgend. Ik zet het gelijk op spoed, dus loop gelijk door naar de tweede verdieping degene helpt je gelijk verder, en wat is haar naam?,' zei de assistente. Diana Hounjet,' zei ik lastig. Oké, ik meldt het gelijk daar,' zei de assistente, en belde gelijk ernaar. Casper rende zo snel als ie kon naar de tweede verdieping toe. Zo, zo hebben we daar Diana Hounjet,' zei de assistente. Ja, dat is zij ja,' zei Casper. Kom beide maar mee,' zei de assistente. En wie ben jij?,' zei de assistente, tegen Casper. Nou eh hoe moet ik dat nou uitleggen?,' zei Casper. Hij legde het uit, de assistente knikte en begreep het. Oké, we gaan nu kijken Hoelang dit nog gaat duren,' zei de assistente, en er kwamen er meerdere om mij heen staan.
6 uur later......... nee, nee het komt maar niet,' zei de assistente. Hmm, ik denk dat we moeten wachten totdat het beter kan, er zit wat in de weg,' zei de assistente, en ze legde me neer op het bed. Diaan, je hebt het al goed gedaan, het komt wel,' zei Casper, en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Hopen dat het snel voorbij is,' zei ik lastig. Ja dat hoop ik ook voor jou liefje,' zei Casper, wanhopig.
3,5 uur later........ Ah, auw!,' schreeuwde ik het uit. Diaan, Diaan, ik kom al,' zei Casper. Oh, ja nu kan het gebeuren,' zei de assistente, achter de computer. Echt? Oh wat fijn,' zei Casper. Ik kneep steeds in cas zijn hand, omdat het echt pijn deed. En na een halfuur waren ze ter wereld gebracht: Skye en Ruby. Ik huilde van geluk, Casper ook. Het was een jongetje en een meisje. Skye heet de jongen nu, en we hebben Ruby het meisje genoemd. Ik moest nog een aantal dagen in het ziekenhuis blijven, daarna mocht ik naar huis, met cas en Skye en Ruby. Gelijk op insta gepost: What A dream, Welcome Skye and Ruby in this world. Ik kreeg lieve reacties zoals: gefeliciteerd enzo. Toen we thuiskwamen, brachten we gelijk Skye en Ruby te bed. Ik was helemaal kapot, en ging gelijk slapen. Dat had je wel even nodig, slaap nu maar, ik let wel op de schatjes,' zei Casper, vol respect tegen mij. Dank je schat,' zei ik, en viel in slaap. Cas letten even op Skye en Ruby, maar die sliepen braaf, ze huilden ook weinig, alleen tijdens de geboorte, dat is logisch. Daarna ging Casper ook liggen, want het was ook allemaal zwaar voor ons allebei geweest. We waren in ieder geval dolgelukkig, dat onze tweeling Skye en Ruby die op de wereld zijn gebracht.......
Einde hoofdstuk 9
Hey iedereen, ja we zijn even vooruit wezen blikken :D maar ik hoop vooral dat dit een leuk hoofdstuk weer is, vergeet niet op het sterretje te drukken als je het leuk vond :) en zou ik een aantal jaar verder gaan? Om te zien hoe het nu met Skye en Ruby gaat? En ik zal proberen om hoofdstuk 10 ook snel weer te gaan maken. Groetjes the owner ;)

Daten met Casper Starreveld?Where stories live. Discover now