●κεφάλαιο 29

4.3K 264 10
                                    

Όλοι είχαμε μαζευτεί στο γραφείο και περιμέναμε τη joe να έρθει.
Ακόμη και οι γονείς μου ήταν εδώ παρά τις αρχικές διαφωνίες του πατέρα μου.
Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή απο προσμονή και απο φόβο ταυτόχρονα....Ήθελα να με ακούσει, μόνο αυτό.Να ακούσει τη συγγνώμη μου και το πόσο την αγαπάω!
Ακούω βήματα στο διάδρομο και τα μάτια μου εστιάζουν στη πόρτα, βλέπω το πόμολο να κατεβαίνει και νιώθω την ανάσα μου να κόβεται!

Η  joe μπαίνει στο γραφείο, και κάνεις δεν μιλά, περιμένουμε όλοι την αντιδρασή της και ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα φύγει εκείνη προχωρά με σταθερά βήματα στο εσωτερικό του γραφείου.Mας προσπερνά έναν έναν χωρίς να μας κοιτά ως που φτάνει στην άδεια καρέκλα πίσω απο το γραφείο του δικηγόρου μας.Κάθεται εκεί, και μόνο τότε σηκώνει το βλέμα της πάνω μας.
J:Λοιπόν για να στήσατε όλο αυτό, προφανώς θέλετε κάτι να μου πείτε.

Α:Θέλουμε να σου πούμε συγγνώμη μωρό μου.
Της λέει χωρίς περιστροφές η μαμά της κάνοντας τον μπαμπά της να συμφωνήσει αμέσως ενώ αμέσως μετά ακολουθεί και η μαμά μου και ο Γιώργος.
Γ:ο δικηγόρος μας έδειξε το βίντεο που ήταν γραμμένο και στον δικό του υπολογιστή και καταλάβαμε πως αυτά που στάλθηκαν ήταν μοντάζ. Πιστεύουμε πως κάποιος ανταγωνιστής πλήρωσε το Κωσμά για να μας διαλύσει της εξηγεί ο Γιώργος με βιασύνη, όσα έχουν συμβεί.
Τη παρατηρώ να χαμηλώνει ξανά το βλέμα της στο γραφείο και να ανασαίνει βαριά, λες και μέσα της κουβαλούσε τεράστιο βάρος.
J:25 χρόνια με γνωρίζεται και ένα βίντεο είναι ικανό να σας διαλύσει και μετά να σας ξαναφτιάξει την εικόνα σας για μένα, λέει τελικά.
Είναι σχεδόν αστείο, μουρμουρίζει σιγανά αλλά μπορώ να καταλάβω όλη την ένταση που κρύβει μέσα της.
Ξέρω πως πονάει, το νιώθω και θέλω τόσο πολύ να την κάνω να ξεχάσει, θέλω να την πάρω στην αγκαλιά μου και να την κάνω να με συγχωρέσει να μας συγχωρέσει όλους όμως ούτε να μιλήσω δεν έχω καταφέρει ακόμη...
Μόνο την παρατηρώ! Κάθε σημείο πάνω της, κάθε κίνηση της, κάθε έκφραση του προσώπου της, και όλα μου δείχνουν μόνο ένα πράγμα, πόσο στενοχωρημένη είναι...
J:Μάθατε λοιπόν την αλήθεια... Όντως κάποιος ανταγωνιστής πλήρωσε τον Κωσμά για να πάρει το βίντεο με τη κοκαίνη και να το μοντάρει....Λέει και τη βλέπω να κοιτά σταθερά τον πατέρα μου, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
J:Για το παθιασμένο φίλι μου όμως μαζί του δεν πήρατε απαντήσεις... συνεχίζει να λέει και μόνο τότε γυρνά το βλέμα της πάνω μου...
Γ:Μπορείς να μας εξηγήσεις, και είμαι σίγουρος πως όλοι θα καταλάβουμε προλαβαίνει να πεί ο Γιώργος πρίν μιλήσω!
J:Θέλεις και εσύ εξηγήσεις Mike?
Με ρωτά για πρώτη φορά και νιώθω τα λόγια της να με καίνε!
Μ:Θέλω! Της απαντώ με όσο πιο σταθερή φωνή μπορώ!
J:Φυσικά και θέλεις....απαντά ειρωνικά...
Οι εξηγήσεις μου όμως δεν σου αξίζουν... σε κανέναν σας δεν αξίζουν εξηγήσεις....
Μ:joe, προσπαθώ να της πω μα και μόνο στο άκουσμα του ονοματός της την βλέπω να βουρκώνει.
J: Με αμφισβήτησες, με έδιωξες, με διέγραψες απο το μαγαζί, μου πέταξες λεφτά στα μούτρα και μέσα σε μια εβδομάδα έβαλες κάποια άλλη στη θέση μου... στο μαγαζί, στο κρεβάτι σου, στη ζωή σου! Μου φωνάζει και βλέπω τα δάκρυα να πλημυρίζουν τα μαγουλά της...
Αν κάποιος απ όλους με πόνεσε πιο πολύ αυτός είσαι εσύ και δεν θα συγχωρέσω κανέναν μέχρι να πάρω αυτό που θέλω!
Εκδίκηση! Λέει γεμάτη θυμό!
Α:Κορίτσι μου σε παρακαλώ, προσπαθεί να την ηρεμίσει η μαμά της..
J:όλοι πιστέψατε πως για τα λεφτά έδινα κόκα... Με ξέρατε τόσα χρόνια και πιστέψατε πως έβαλα τα λεφτά πάνω απο τις αξίες μου.
Ακριβώς οτι πίστευάτε και εσείς για μένα κ. Χρηστό, οτι θα έκανα τα πάντα μόνο για να πάρω τα λεφτά σας κατηγορεί τώρα τον πατέρα μου και για ακόμη μια φορά με μπερδεύει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει τόσο μαζί του.
Ίσως όσα της είπε η γιαγιά μου για το πατέρα μου τότε την κάνει να νομίζει πως αυτός με επηρέασε εναντίον της και τόσο εύκολα πίστεψα όσα είδα στο dvd.
Όμως και η συμπεριφορά του πατέρα μου είναι περίεργη, καθώς δεν αντιδρά σε όσα λέει η joe, ενώ εκείνος συνήθως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
J:Μάθετε λοιπόν κάτι καινούριο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρα μόνο ελάχιστα χρήματα, έχω όμως ιδέες θέληση για δουλειά και ανθρώπους που κόβονται για εμένα, και αυτά μου είναι αρκετά για να χτίσω τη ζωή μου απο το μηδέν.
Χωρίς παράνομα λεφτά και κυρίως χωρίς τα λεφτά σας.
Φωνάζει και τη βλέπω να σηκώνεται απότομα απο τη θέση της και να σκουπίζει τα μάτια της.
Η μαμά της στη κινησή της αυτή προσπαθεί να μιλήσει αλλά το χέρι της joe την σταματά.
J:Μην ανησυχείτε, θα με ξαναδείτε πολύ σύντομα..Ως τότε μην με ψάξετε!
Λέει καθώς κινείτε προς την πόρτα!
J:Αα! Τα χαιρετισματα μου στη Melani Mike!Λέει πριν βγεί...

Love Is WarWhere stories live. Discover now