❝anlaşma❞

2.8K 230 207
                                    

Tom , iki kolunu kaçmasın diye sıkıca tutan adamlardan kurtulmak için debelenmeye çalıştı. Kendini boş bir hasta odasına sokmaya çalışmalarıyla daha çok direndi ama aldığı cevap daha sert tutulmaktı. 

Boş hasta odasına girdiğini sanıyordu ama temizlik odası olduğunu fark etti. Onu odanın ortasına itip yere düşmesini sağladıktan sonra ayağa kalkmak istedi ama arkasında duran omuzlarından bastırarak bunu engelledi. 

Hemen arkalarından Johanna ve Damian'ın da girmesiyle odanın kapısı yavaşça kapandı. Johanna ,  Tom'un hemen arkasındaki adama bir işaret yaptıktan sonra adam Tom'un üzerini aramaya , ceplerini karıştırmaya başladı. Tom kendisine uzanan elleri itmeye çalışsa da başarılı olamayınca bir an önce bu saçmalığın bitmesi için beklemeye başladı. Cebinde duran zarfı bulup çıkardıktan sonra Johanna'ya uzatan adam diğer cebine de baktıktan sonra doğrulup geri çekilmişti. 

Johanna zarfı açıp içine bakarken kaşlarını kaldırarak konuştu. "Gerçekten beş parasızmışsın." Ardından zarfı Tom'un önüne geri fırlattı. "Fotoğraflar nerede?" 

Tom bir kaç saniye anlamsızca ikisininde suratlarına baktıktan sonra kahkahasını engelleyemedi. Kafasını arkaya iterek gülerken Johanna ve Damian bir kaç saniye birbirlerine baktılar. 

"Fotoğraf mı?" Tom gülmelerinin arasında konuştu. "Bunca şey bunun için miydi?" 

"Kes gülmeyi." diye atıldı Damian. "Cevap ver." 

"Neden onu kurtardınız?" dedi Tom , yüzü aniden ciddileşmişti. "Neden mirasınıza birini ortak ettiniz?" Johanna ve Damian cevap vermezken Tom devam etti. 

"Kuzeninize değer verdiğinizden mi ortada bir miras kalmayacağı için mi!" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kuzeninize değer verdiğinizden mi ortada bir miras kalmayacağı için mi!" 

"Ailevi işlere burnunu sokma Hiddleston." Johanna , Tom'un aksine sakin bir ses tonuyla konuştu. 

"Ortada aile falan yok , bu bir ticaret." 

"Yeter! Fotoğraflar nerede?" Damian her bir kelimenin üzerine basarak konuştu. Tom yüzüne alaycı bir gülüş takınarak ona cevap verdi. 

"Bütün pisliğinizi ortaya dökeceğim." Kendine doğru yaklaşmış olan Damian'ın suratına neredeyse tükürürcesine konuştu. Damian öfkeden neredeyse titremeye başlamışken elini kaldırmaktan kendini alamadı ve Tom'un çenesine doğru bir yumruk savurdu. 

Tom , geriye doğru düşüp , patlamış dudağından kanlar akarken Damian'a saldırmak için hamle yaptı ama arkasındaki koruma onu omuzlarından tutarak durdurmuştu. Damian , Tom'un ona vurmasından dolayı öfke doluydu. Ödeşmekten ziyade Tom'u pişman etmek istiyordu. 

"Fotoğraf falan vermiyorum." dedi Tom. "Ne olacak , öldürecek misiniz?" 

Damian ona bir daha saldırmak için öne atıldı ama Johanna onu sertçe tutarak geriye çekti. "Damian!"  

TARZAN | HiddlesworthWhere stories live. Discover now