III

3.8K 306 460
                                    

Kacchan:

Eve gelmiştik. Naomi'yi karşımıza alıp olaylar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorduk.

"Bir dakika, bir daha söyler misin??"

"Ori-Chan onun legolarını yanlışlıkla dağıttığım için bana küstü. Ondan ne kadar özürdilesemde beni affetmedi. Çok üzülüp ağladım"

"Hayır, yangın nasılsın çıktı?"

Naomi biraz durup düşündü. "Hmm....ağlamaya başladıktan biraz sonra çevrem alev aldı. Ama ben bir şey hissetmedim"

"Hatırladığın başka bir şey var mı?"

Naomi kafasını kaşıdı. "Hmm.....evet! Binadan çıkarken hareket etmekte zorlandığımı hatırlıyorum. Sanki derim sertleşmiş gibiydi"

Naomi yorgun görünüyordu. Ona daha fazla soru sormayıp onu yatağına yatırdım. İçeri girince anne ve babamın çok sessiz olduğunu farkettim.

"Şimdi ne yapacağız?"

Daha fazla sessizlik. Ne güzel.

"Naomi'nin quirki her nasıl bir şeyse sadece çevresine zarar veriyor. Diğer quirkleri araştırarak nasıl bir şey olduğuna dair bir fikrimiz olabilir"

"Araştırmak çok uzun sürebilir. Ve bu süre içinden Naomi yine etrafına zarar verebilir"

Buldum. O bize yardım edebilir.

"Deku'ya sorabilirim. Nede olsa o bu konularda çok araştırma yapmış birisi"

"Ah, İzuku mu? Olur. Yarın ona sorabilir misin?"

"Evet, evet denerim"

. . .

Bir sonraki gün derslerden sonra Deku'yu köşeye sıkıştırdım. Ona vuracağımı falan sandı herhalde. Konuşurken yüzüme bakmıyordu.
Ona olayları anlattıktan sonra yardım etmeyi kabul etti. Ama yüzünde garip bir ifade vardı.

Tanrım. Lütfen bana o pisliğin bana acıdığını söyleme. Yoksa o yüzünü patlatırım.

       Bir sonraki gün okuldan çıktıktan sonra yakındaki bir kafeye gidip araştırmaya başladık. Yanında kahramanlar ve bazı tanıdıkları ile ilgili not tuttuğu bütün defterlerini getirmişti. Tam tamına elli üç defter vardı!
        Aralarından bazılarını elendikten sonra dört defter kalmıştı. Yemin ediyorum bu defterlerin içinde çok fazla şey vardı. Animelerde yakışıklı erkek görünce heyecandan burnu kanayan kızlara benziyordu. Sapık gibi telefon numaralarından tut bir haftalık planları bile vardı. Nasıl bu kadar bilgi edindiğini sormadım. Tedirgin olmuş olabilirim.

. . .

"Evet hemen hemen herkesi eledikten sonra geriye sadece yedi kişi kaldı. Bunlardan üçünün quirki hiçbir şey bulamazsak bize yardımcı olabilir"

"Yani?"

"Ne kadar kahramanların çoğu ateş, patlama veya ısı yoğunlaşması benzeri quirklere sahip gibi gelsede kahramanlar arasından sadece ortalama yüzde iki kişinin böyle bir quirki var. Yapılan araştırmalarda quirke sahip insanların ortalama %17,5 görülen bu özellik çoğu zaman kişinin kendisine de zarar veriyor. Ama Naomi'nin durumu farklı. Kendisi böyle bir quirkin kişinin kendisine zarar vermediği şanslı %0,22 kişinin arasında. Naomi'nin bedeninin hassaslığı göze alınırsa bu evrendeki inanılmaz düzenin bir kanıtı. Bir yaratıcının varlığını kanıtladığımıza göre buda demektir ki imana geldik. Bu günde cuma bu yüzden kalk namaza gidiyoruz"

"Her şeyi anladım. Son kısım hariç"

"Demek istediğim..."

Al işte, tekrar başlıyoruz.

"Naomi şanslı %0,22 kişinin arasında olduğu için bilgi edinmek için bizim bu kişileri araştırmamız lazım. Her ne kadar sen de bu kişilerin arasında olsanda seninki daha farklı. Bu insanlar genellikle hiçbir zarar görmez iken sen azda olsa bir oranla zarar görüyorsun. Buda büyük ihtimal annenin quirkinden kaynaklanıyor. Ama Naomi derisinin sertleştiğini iddia ediyor. Bu yüzden bu bizi başka tür quirklere yolluyor. En yakındakilere bakacak olursak Tetsutetsu ve Kirishima karşımıza çıkıyor. Kendileri derilerini sertleştirip kullana biliyorlar. Buda onları sadece ufak çiziklerle bırakıyor. Ama yaptığım Q&A sırasında bana hareket ederken zorluk çekmediklerini söylediler. Ama bunun sebebi quirklerine alışmış olmaları ve ya vücutlarının kapasitesinden dolayı olabilir. Bir de şöyle birşeyler var, Todoroki'nin babası derisinin belirli kısımlarını isterse alev aldırıp, isterse lava dönüştürebiliyor. Ayrıca sıcaklık onu etkilemiyor. Ama malesef kendi dış etkenlerden zarar görüyor. Buda onun derisinin kalkan görevi görmeyip sertleşmediğini gösterir"

Başım ağrımaya başlamıştı ama nereye bağlayacağını merak ediyordum.

"Benim teorim, Naomi'nin derisi sertleşip nasıl Tetstetsu'nun derisi çelik demir karışımı oluyorsa, onunki kurumuş ve sertleşmiş lav ve ya diğer bir adıyla lav taşı oluyor. Kirishima ve Tetsutetsu gibi güçlü bir koruma sağlayamayan lav taşının aralarındaki çatlaklardan lav akıyor. Böylece alınan zararı minimuma indirmiş oluyor"

Anlamsız bir şekilde yüzüne baktım.

"Dur bekle biraz"

Bir kağıt çıkarıp kafasındakini çizmeye başladı.

Bir kağıt çıkarıp kafasındakini çizmeye başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Bu da benim kendi eserim^^)

"Böyle bir şey"

.

.

.

.

.

Resimlerimi beğendiniz mi? Fena değil ha? Neyse neyse, umarım beğenmişsinizdir.

Oy verip bol yorumlar yapmayı unutmayın.

Sıkıldıkça yorumlarınızı tekrar tekrar okuduğumu biliyor muydunuz?

Sıradaki yeni bölüm Klance kitabıma gelecek.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere, bye bye( ^ω^ )ノ

623 kelime



Bir Bakugou Olmak {BnHa Türkçe Fanfic}Where stories live. Discover now