"Epilog"

372 18 0
                                    

Au trecut 3 luni..3 luni de la accidentul care mi-a luat prima iubire.

Totul e schimbat de atunci, nu mai sunt acea Ella,acum sunt doar Eliza.. Nu mai sunt eu,acea fata care se tachina cu vărul ei,in orice zi,acea fata care era mereu cu zâmbetul pe buze. M-am schimbat mult in ultimele 3 luni..poate prea mult.

După o lună de la tragicul accident, am părăsit ploioasa Londra,si ne-am mutat in L.A alături de Anne si Harry.  Totul e diferit aici. Oamenii, aerul,aspectul,totul e diferit. Nu e ca in Londra,unde nu era zi sa nu plouă.

Am dat la un Liceu din faimosul oras Los Angeles. Din prima zi,colegii de clasa cum m-au văzut, m-au îmbrățișat, chiar dacă nu ne cunoașteam,au aflat de la Tv ce s-a întâmplat cu Louis,si mi-au spus ca le pare rău, si ca lor le plăcea trupa..

Poate pare nebunesc,dar in fiecare lună, iau primul avion către Londra,mai precis Doncaster,unde aprind o lumânare si las un buchet de trandafiri albi,la mormântul lui. E trist sa-l vezi zâmbind în poza ce sta întipărită pe piatra funerara, și in realitate,situația să fie alta.

Si nu plec fără să o vizitez pe mama lui Louis. E trist sa o vezi in halul in care e,am vorbit cu Lottie sora mai mare a lui Louis,si mi-a spus ca suferă foarte mult,mereu sta cu o poză de a lui in brațe, si plange..

Cât despre băieți, sunt bine,încă sunt afectați si ei,la fel ca Harry. 

Harry..el a rămas cu trauma asta,se învinovățeste pentru asta,ca trebuia sa il oprească sa plece. Dar încerc sa il liniștesc,cu greu..cei drept.

Dar sper ca poate,va mai rasari si soarele pe strada noastră...

Repeta greselile de ieri. [ One Direction F.F]Where stories live. Discover now