|7|

1.3K 159 7
                                    

T E N

-Vedd le a cipődet, utána menj el a fürdőbe kezet mosni-adta ki az utasításokat Johnny, miközbe ő is saját cipőivel szerencsétlenkedett.-A fürdőt a nappali mellett találod, aztán a többi gondolom menni fog.
-Persze, azért ennyire esetlennek ne gondolj-háborodtam fel kicsit, majd elindultam a fürdő felé, de karom után kapott, ezzel megállásra kényszerítve engem.
-Nem gondolnálak esetlennek, ha nem lennél ilyen-rázta a fejét.-Alig volt egy perce, hogy mondtam, hogy merre van a fürdő, de te megint rossz irányba indultál el-sóhajtott.-Úgy érzem nehéz dolgom lesz veled.
-Fogd be!-morogtam.-Senki se mondta, hogy segítened kell.
-De ha én nem segítek, soha nem lesz semmi közted és YunSeo között-mosolygott halványan.-Nem mintha amúgy lenne esélyed nála-engedte el a kezem.
-Ne becsülj alá. Nagyon is férfias vagyok-húztam ki magam büszkén, mire csak egy gúnyos nevetést kaptam válaszul.
-Higyj csak ebben-nevetett tovább.-De ha már ennyire biztos vagy magadban, a szobámba megmutathatod, mennyire is férfias vagy-simította meg derekam, majd szabad kezével fenekemre csapott, mire egy kicsit megugrottam, arcom pírban úszott. Egyszer úgy is megölöm.

J O H N N Y


-Ez most komoly?-sóhajtottam idegesen a hajamba túrva.-El akarod játszani a direkt neki mész dolgot? Nem érzed, hogy ez szánalmas? A férfiasságodm mást nem tudott mondani?-kérdeztem kérdőn széttárva kezeim, mire elpirult. De nem tudtam, hogy miért. Most nem mondtam neki semmi olyat, ami miatt el kéne pirulnia. Vagy de? Csak nem vettem észre?
-Miért nézel ilyen értetlenül?-legyezte meg kezét a szemem előtt.-Szerintem teljesen logikus amit mondtam!
-Hidd csak ezt-forgattam meg a szemeim.-Ez nagyon béna próbálkozás. Azt hiszed, hogy értékelni fogja? Hát nem.
-Akkor adj tanácsot, oh Johnny Seo-gúnyolódott.
-Ne gúnyolódj, különben neked lesz rosszabb-sóhajtottam, ajkaim szélén  egy apró mosoly bújkált, de kétlem, hogy észre vette volna, mert csak puffogva próbált valamit rávágni arra, amit mondtam.
-Mivel lesz rosszabb?-vonta fel szemöldökét.-Ha elmondod mindenkinek, hogy mit történt, azzal magadat is kínos helyzetbe hozod-válaszolt azzal a nagyon büszke mosollyal arcán, mire csak mosolyogtam.
-De ne feledd Tenci, eltudom intézni, hogy nekem ne legyen bántódásom ebből az egészből-kacsintottam rá.

T E N

-Menj a fenébe!-morogtam.-Eddig semmi okosat nem mondtál nekem. Ideje lenne már annak, hogy tényleg mondj valamit!
-Na, cica nyugi-mosolygott undorítónak nagy képűen.-Gyere ide-mutatott az ágyára.-Vagy inkább szeretnél ideülni?-kérdezte ajkaiba harapva miközbe az ölébe mutatott.
-Felejtsd el-morogtam, majd leültem mellé, de tartottam a tisztes távot.
-YunSeotól is ilyen messze fogsz ülni?-mosolygott gúnyosan, majd közelebb csúszott.-A lányok nem szeretik ha ilyen távolság tartó vagy velük szembe. Először is. Ha megszólítod nézz a szemébe. Mosolyogj rá. Így ahogy én csinálom-mondta mélyen a szemembe nézve, ajkait egy magabiztos mosolyra húzva, mire elérte, hogy teljesen zavarba jöttem.-Ezt ne csináld.
-Mit?-vontam fel szemdököm.
-Ne legyél zavarba előtte. Nem szereti. Sokkal jobban imponál neki, ha magabiztos vagy. Na de ott tartottam, hogy rámosolyogtál. Utána dícsérd a külsejét. Azt szereti a legjobban. Főleg mikor a haját fényezed. Higyj nekem, imádja-forgatta meg a szemét, amit nem tudtam hirtelen hova tenni.-Ha ezeket megtetted, tuti elmegy veled bárhova, ahova csak vinni akarod.
-Ennyi lenne?-néztem értetlenül.-Ezeket magamtól is kitaláltam volna!-puffogtam.
-Hagyjál már-nevetett fel.-Az előbb még azt magyaráztad hogy neki mész a folyosón. Ne röhögtess már. Annyira értesz a lányokhoz mint én a matekhoz.
-Menj a fenébe-morogtam.
-És hova akarod elvinni?-karolta át a vállam.
-Fagyizni mondjuk-vontam vállat, mire újfent kinevetett.-Mi olyan vicces?-háborodtam fel.
-Nem vihetsz el egy olyan lányt fagyizni, mint ő. Nem szereti. Vidd el valami étterembe. A fő utcán lévő éttermet mondjuk nagyon szereti.
-De az drága...-sóhajtottam.
-Hát figyelj. Hozzám jöhetsz dolgozni. Lehetnél mondjuk az alvópajtásom-kacsintott rám pajzánul, mire ismételten elpirultam.-Annyira imádom, mikor elpirulsz-nevetett.
-Ch.. Inkább megoldom máshogy.
-Ahogy gondolod-mosolygott.-De ne feledd, a lehetőség mindig élni fog.
-Hagyjál már!-csaptam meg mellkasát, mire fájdalmat tettetett.-Ennyire ne játsszd az agyad. Tudom, hogy nem fájt.
-De aranyos vagy, hogy próbálsz testileg bántalmazni-kuncogott.-Viszont a segítséghez visszatérve. Egyelőre ennyi. Ha igent mondd akkor már csak tudni fogod, miről akarsz vele beszélgetni. Nézzük csak, mit kérjek ezért a segítségemért?-gondolkodott.-Egy csókot kérek.
-Biztos nem.
-Ne feledd Tenci, hogy mit mondtam-fenyegetett mutatóujjával.-Gyere és csókolj meg.
-Miért nem te csókolsz meg engem?-vontam fel a szemöldököm.
-Mert azt akarom, hogy te kezdeményezz.-Na gyere baba. Aztán adj bele mindent-kacsintott, mire zavartan közeledtem felé ajkaimmal és egy apró csókba invitáltam, amit ő egyből szenvedélyesebbé tett.

First kiss➡️Johnten [befejezett]Where stories live. Discover now