~32~

1.7K 171 192
                                    

Ο Jungkook ήταν ακόμα μέσα στην αγκαλιά μου και έκλαιγε και εγώ του φιλούσα το κεφάλι.

Jk: Γιατί με πονάς τόσο? Σταμάτα να με πονάς! Δεν θέλω να σε έχω ανάγκη πια! Δεν θέλω να είμαι αντικείμενο σου! Σταμάτα να με πονάς!

Έλεγε στα χέρια μου και εγώ του έπιασα τα πόδια και τα τυλιξα γύρω από την μέση μου, ενώ πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι του με εκείνον από πάνω μου και μέσα στην αγκαλιά μου.

Jk: Σε μισώ για όλα αυτά που μου έκανες και συνεχίζεις να μου κάνεις!

Μου έλεγε και εγώ δεν μιλουσα, ήθελα να τον αφήσω να τα βγάλει όλα από μέσα του.

Jk: Ούτε τον αδερφό μου! Ούτε τον αδερφό μου δεν μπορώ να ακουμπήσω πια εξαιτίας σου! Είσαι ο μόνος που νιώθω ασφαλεία στα χέρια του. Είσαι ο μόνος που μπορώ να ακουμπάω πια. Πως αισθάνεσαι για αυτό? Πως αισθάνεσαι που μου κατέστρεψες την ζωή? Δεν θέλω να σε έχω ανάγκη!

Τον κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου και αφού τον άφησα να τελειώσει και να σταματήσει να κλαίει, τον πήρε ο υπνος μέσα στα χέρια μου. Του φίλησα το κεφάλι και τα χέρια μου δεν τον άφηναν, τον ήθελα στην αγκαλιά μου.

Τ: Απαίσια Jungkook.. Έτσι αισθάνομαι, απαίσια! Πλήγωσα τον άνθρωπο που αγαπάω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και του έδωσα το χειρότερο τραυμα. Συγνώμη Jungkook θα σταματήσω να σου φέρομαι έτσι. Θα σταματήσω να λέω δικαιολογίες και όλα τα άλλα. Έχει δίκιο ο Yoongi, τώρα είναι που με χρειάζεσαι περισσότερο και θα είμαι εδώ για εσένα άγγελε μου. Στο υπόσχομαι!

Με πήρε ο υπνος μαζί με τον Jungkook και ξύπνησα το βράδυ πρώτος.

Του χάιδεψα τα μαλλιά, του φίλησα το κεφάλι και τον έβλεπα να κοιμάται.

Τ: Μου έλειψες.. Ναι μιλάω για αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μου πρίν 5 χρόνια όταν σου έκανα έρωτα πρώτη φορά. Όταν σου είπα τα αισθήματα μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σ'αγαπάω Jungkookie!

Jk: Τότε γιατί?
Τ: Jungkook ξύπνησες?
Jk: Γιατί με πλήγωσες? Αν με αγαπάς γιατί με κατέστρεψες? Γιατί με πόνεσες? Γιατί?
Τ: Jungkook.... Δεν έχω την δυναμη να σου πώ την αλήθεια... Δεν μπορώ!

Σηκώθηκε από την αγκαλιά μου και με κοίταξε

Jk: Tae σε αγάπησα όσο δεν αγάπησε κανείς, η αγάπη που σου είχα ήταν γεμάτη συναισθήματα, ήταν αγνή, θα σου έδινα ότι μου ζητούσες! Θα σε αγαπούσα αληθινά, θα ήμουν στο πλευρό σου! Έτσι ένοιωθα πρίν 5 χρόνια! Αξίζω να μάθω την αλήθεια.. Αξίζω να μάθω τον λόγο που με κατέστρεψες!

➮ Revenge.【태국】✔Where stories live. Discover now