I cannot believe you nearly threw him halfway across the room

4K 126 26
                                    

Ден 5 

Неспокойствие. Бях обвита в истинско неспокойствие. Необятността от страх, която носех със себе си, не беше полезна, но не можех да си помогна. 

Днес беше денят. Не знаех защо, но чувствах дълбока скръб в душата си. Опитах няколко пъти да я отблъсна, но тя изглежда, че се връщаше обратно. 

- Мели, всичко ще е наред. - Хари каза отново, за стотен път. Знаех, че той не можеше да ми предложи това, но той изглеждаше толкова убеден и сигурен, че почти му повярвах. 

- Да, да. Аз, ъ, знам. Просто се нервирам. - Хари ме дръпна в една от неговите известни прегръдки и нежно целуна косата ми. 

- Ти си най-смелият, силният и уверен човек, който познавам. Всичко ще бъде...

- Наред. - завърших вместо него, усмихвайки се, защото знаех какво щеше да каже. 

- Да, наред. - позволих на нашата малка връзка да остане още няколко минути. Липсваше ми Джейми. Искаше ми се тя да бъде с мен по време на този процес. Решавайки да зарежа гордостта си, извадих телефона от джоба си и набрах номера и.

- Какво правиш?

- Обаждам се на Джейми. - отговорих и изпъшках. Хари нежно взе телефона от ръката ми и аз се намръщих. 

- Моля, първо отиди и изпий хапчето си. Не искам да припаднеш в колата на пътя за болницата. Ще получа сърдечен удар. - Той постави и двете си ръце върху гърдите като дете и нацупи устните си. 

Извъртях очи и се изкисках. 

- Добре, татко. 

Бързо взех бутилката с "Aleve" от шкафа и извадих две хапчета навън. Поставих ги на езика си, изпих половин чаша вода и ги глътнах. Когато се върнах, Хари държеше телефона ми с триумфална усмивка. 

- Благодаря ти, че ме послуша за първи път в живота си. 

Направих смешно лице и ударих рамото му. 

- Много забавно. - Върнах концентрацията си обратно към телефона и натиснах бутона за обаждане. 

След първото обаждане. Тя отговори. 

- Здрасти.

- Здравей - Отвърнах и аз, без да съм сигурна какво да кажа. Но бях щастлива, че тя звучеше добре и в безопасност. - Обадих ти се, за да ти кажа, че имам донор и днес ще направя трансплантацията. 

Sex Buddies [BG translate]Where stories live. Discover now