Deel 3

21 1 0
                                    


Pov Zhang Kyana

"Het spijt me." Zegt Mei-Lan. "Het was niet de bedoeling." Zegt ze en kijkt mij bang aan. "Als excuses werkten, waarom is er dan politie." Zegt Dao Ming Si. Hij stond daar te trillen van woede. "Si, ik help je om het eraf te halen." Zegt Mei-Lan terwijl ze naar hem toe liep. Dao Ming Si duwde haar aan de kant. "Ga weg, mij raak je met geen vinger aan."Zei hij woedend. Mei-Lan kwam hard op de grond terecht. Ik rende naar haar toe om haar te helpen met opstaan. De andere leden van F4 stonden geschrokken toe te kijken. 

"Gaat het?" Vroeg ik aan Mei-Lan terwijl ik haar hielp met opstaan. "Ja het gaat."Zei ze. Ik keek op en zag dat Si weg liep. "Hé, kom terug."Riep ik en rende naar hem toe. Hij stopte met lopen en keek, nog steeds woedend over wat er net gebeurde, vooruit. "Het was een ongelukje." Begon ik, maar hij negeerde het. "Ze zei toch sorry?" Ik begon zelf ook boos te worden. "Waarom ben je zo gemeen?" Zei ik boos. Dat vond hij te ver gaan en hij keek vernietigend mijn kant op. Ik keek boos terug. "Je bent een arrogante, groene schoendragende ananashoofd. Je doet wat je wilt omdat je populair bent." Zei ik. "En geen excuses voor mijn kapotte telefoon. Je bent gewoon een eikel." Het laatste zei ik erg hard.  Blijkbaar vond hij het te vergaan en greep me bij mijn haar. "Jij..." Begon hij met een kille stem. "Jij durft" Hij liet me los en liep verder. Ik stond daar nogal verschrikt. De andere F4 leden liepen achter hem aan en keken even boos mijn kant op. Behalve Hua Ze Lei. Hij hurkte op het verjaardagskaartje voor Mei-Lan te pakken en gaf hem vervolgens aan mij. Zonder iets te zeggen liep hij door. Ik bleef ze aankijken totdat ze de hoek om waren. 

"Kyana, waarom zocht je ruzie?" We liepen de klas in. We hadden nu les over verschillende voedingstoffen. "Ik weet niet waarom ik zo boos was." Zei ik geïrriteerd terwijl ik naar mijn plek liep. ik smeet mijn schrift op tafel en ging zitten. Mei-Lan zat me al de tijd zwijgend aan te kijken. Ik keek haar kant op. "Oké, ik zal het niet meer doen." Beloofde ik haar, maar of het echt een belofte is weet ik niet.

Het was inmiddels 3 uur en ik liep samen met Cheung naar de lockers om onze boeken erin te doen. Ik was nog steeds geïrriteerd over wat er deze ochtend was gebeurd, terwijl Cheung vrolijk over zijn dag praatte. "Cheung nu even n-" Zei ik tegen hem, maar mijn aandacht werd aan een voorwerp getrokken wat in mijn locker hing. 

Er hing een Joker in mijn locker met F4 erop.

Cheung had het inmiddels ook gezien en keek van mij naar je Joker en weer terug. "Een Jokerkaart?" Vroeg Cheung niet begrijpelijk. "Kyana, waarom zou jij een Jokerkaart krijgen?" Vroeg hij snel. "Het is vast omdat je Si boos maakte." Hoorde ik Mei-Lan achter me. Ik probeerde na te denken, maar dat ging niet zo gemakkelijk. Wat wil hij van me? Vroeg ik me af.

"Si wil dat ik met hem kaart? Nou, daar heb k geen tijd voor." Ik hooide mijn tas in mijn locker en deed hem met een harde klap dicht. Ik draaide me boos om en liep weg. "Kyana, waar ga je heen?" Hoorde ik Cheung nog vragen. "Wandelen." Zei ik nors en liep door. 

Ik liep naar het dak van de school. Vanaf daar kon je de studiekamer van F4 zien. Ik keek boos die kant op en gilde mijn woede eruit. "F4 ik haat jullie, waarom moet ik met jullie kaarten?" Schreeuwde ik. "Die stomme mensen." Zeg ik boos tegen mezelf. "Ik wil alleen maar studeren. Ik wilde helemaal geen Joker. Ze maakten mijn telefoon stuk... en zette me nog een publiekelijk voor schut ook. F4, jullie gaan hiervoor boeten. Ik hoop vanaf morgen dat aliens jullie telefoons blokkeren. Geen berichten, spellen, internet. Ik wens jullie een telefoonloos leven." Zeg ik. "En jullie struikelen over jullie voeten, dromen over gezichetende zombies en jullie neushaar groeit tot het jullie haar wordt." Het laatste schreeuwde ik er nog eens uit. Ik stond daar even in stilte totdat ik een bekende stem hoorde. "En dan?"Zei het. 

Fuck.

Ik draaide me verstijfd om en zag dat Hua Ze Lei op een paar kisten zat die tegen de muur aan stonden. Hij stond op en liep naar me toe. 'Fuck fuck fuck, je moet ook uitkijken met at je zegt Kyana' Dacht ik bij mezelf terwijl hij deze kant op liep. Hua Ze Lei kwam voor mee staan. "Wat gebeurt eer als het mijn haar wordt?" Vroeg hij serieus. "D-dan..." Ik begon te stotteren. "Ben je gelukkig?" Vroeg hij. ik keek naar de grond. No way dat ik hem ga aankijken. Hij is tenminste ook een lid van F4. "Probeer jij me ook te pesten?" Vraag ik zacht terwijl ik nog steeds naar beneden keek. Het was even stil. "Waarom zal ik dat doen?" Zei hij liefjes.

W-wat?

"B-ben jij dan g-geen lid van F4?" Zie ik stotterend. "Jawel." Zei hij. "Maar andermans zaken boeien me niet." Zei hij koeltjes en liep weg. Ik draaide me om en keek hoe hij in de schaduw van het gebouw verdween.

Pov Dao Ming Si

Ik ben inmiddels in de gym les aan het basketballen met mijn team. "Hier." Hoor ik een paar team leden zeggen, maar ze stonden allemaal verdedigd door de tegenstander. Ik rende daarom zelf met de bal naar de basket en gooide hem erin. Yes, weer een punt voor team rood. Ik hoorde een groep meiden langs de kant juichen. "Kom op, Si." Hoorde ik Zhen schreeuwen langs de kant. "Jullie kunnen winnen." Weer pak ik de bal en maak een doelpunt.

Pov Zhang Kyana

Ik liep inmiddels over de sportvelden. "Hey, Kyana kom eens." Hoorde ik een meisje roepen. Ik keek om me heen en zag iemand staan die waarschijnlijk ook in het laatste jaar zit. Ze had een paars shirt aan en lange zwarte haren. Ik liep naar haar toe. "Kyana kijk." Ze wees naar Si. "Dat is de jongen die ik al een tijdje leuk vind. Ik wil dat je ons filmt als ik dit drankje geef." Zei ze en gaf mij haar mobiel. "O-oke?" Zei ik aarzelend. Ik weet niet of dit een goed idee is, na al dat gedoe met Si.

Ze liep naar hem toe en ik begon met filmen. Volgens mij had Si het door en stopte met spelen. "Hier, deze ik voor jou." Zei het meisje en gaf hem het drinken. Si negeerde haar compleet en liep mijn kant op. "Film je mij?"Vroeg hij met een klein lachje. "W-wie filmt jou?" Vroeg ik en keek om me heen. Si pakte de telefoon uit mijn handen en liep ermee weg. "Hé, geef me mijn telefoon terug." Zei het meisje. "Doei." Zei Si terwijl hij met de telefoon zwaaide. Wat een arrogante groene schoenendrager. Dacht ik bij mezelf. Het is waar ook. Ik draai me om en loop weg, weg van Dao Ming Si.

Extremely ImportantTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon