Salutare

8 0 0
                                    


M-am nascut . Azi pe 2 martie 2018. Sunt un ghemotoc mic de blanita care sta lipit de frati lui si mamica lui.Nustiu decat sa mananc si sa dorm . Asta fac toata ziua : mananc -dorm , mananc -dorm ........

ZIlele trec iar eu si cei 5 frati ai mei crestem .

Eu si frati mei nu stim foarte multi oameni .

Astazi au venit 2 pui de om cu fustite si codite si au luat 2 dintre frat iori mei . Eu si  fratiori mei nu am stiut ce se intampla si nici nu am putut afla foarte repede pentu ca mami era tare trista . Dupa ceva timp am aflat ca fiecare dintre noi vom merge in famili diferite .

Timpul trecea iar fiecare fratior era luat de cate un pui de om . 

Azi 16 aprilie 2018 ,eu si fratele meu stam in mica noastra casuta .Deodata am auzit pe cineva care striga ,, cutu-cutu'.' Fratele meu a iesit inaintea mea apoi eu. Nora casei era cu mama care avea 2 copii sau pui de oameni cum le spunem noi aimalele. Doua fete . Cea mare mai linistita dar cea mica cu codite multe ma cam speria.Nu am vrut sa le arat ca imi este frica cu toate ca imi era un pic frica si am inceput latru la ele dar nu sau speriat pt ca la o luna , doua saptamani si doua zile latratul meu era ca un chitatit de soareci.Mama fetelor pusese ochi pe fratele meu dar fetele pusesera ochii pe mine poate din cauza blanitei mele maroni si pieptului negru cu alb dar si ochisori mai de catelusi care fura inima oricui. M-au pus intr-o ladita mi-am luat ramas bun de la mami si fratiorul meu si am plecat . Nici nu am iesit din curte iar fetele mi-au pus un numme care ma reprezinta si imi place la nebunie.Cica mi-au pus numele asta pt ca seman cu un caine de politie si pare sa se potriveasca. Ba mi-au pus chiar si o porecla : Rexan , comisarul terzan.Le iebesc pe fetitele astea si le cunosc doar de 10 minute.

Cand sa iesim pe poarta stapana cea mare venii si spuse ca nu pot merge cu ele   si m-a luat din ladita pentru ca eu am fost promis ciobanului si trebuie sa fiu caine de stana.Fetele au inceput sa planga ,mi-au spus ,,Pa Rex!'' , m-au pupat in cap si au fugit plagand spre casa lor.

Eu m-am intristat tare incat am muscat-o pe stapana si am incepu a plange intr-un coltisor foarte retras.

A ajuns stapanul acasa si stapana ii povesti ce se intamplase . Stapanul spuse sa o sune imediat pe fata sa vina sa ma ia. Eram in culmea fericiri. Stapana o suna pe fata si il lua pe fratele meu si il puse in ladita . Mi se parea ciudat. Fata veni si stapana il dadu pe fratale meu si ii spuse ,, ti-l dau pe asta ca e mai frumos'' m-am uitat in ochii fetei si ea in ochii mei si fata a spus ,, Nu multumesc, eu il vrau pe Rexan ,comisarul meu terzan'' M-a luat i-a multumit stapaei si am plecat . Pana la ea acasa a plans de fericire si mi-aspus ca ma iubeste tare mult si ca o sa fim nedespartiti.

Jurnalul lui Rex...Where stories live. Discover now