Part 5

227 10 4
                                    

POV Sabine

De bel gaat. Ein-de-lijk. Anne was me de hele tijd aan het irriteren nadat Owen vroeg of we samen naar huis gingen lopen. Gelukkig was dit het laatste lesuur. Iedereen loopt het lokaal uit en Owen komt naar me toe. "Bij de poort?" Vraagt hij. "Ja isgoed!" En ik knuffel iedereen gedag, en ga naar mijn kluis. Ik pak al mijn spullen en loop naar buiten. Dan zie ik Owen met het meisje van uit de pauze staan. "Oh hey." Zeg ik. "Hey Sabine, dit is Mandy, mijn vriendin". "Hey". Zeg ik en Mandy geeft mij een hand. "Hey, maar ik ga maar eens, doei!" Zegt ze. En ze geeft Owen een kus. "Sorry haha.. Zullen we?" Zegt Owen met een rood hoofd.

"Is goed". Zeg ik. En we lopen naar huis. We komen langs een ijssalon. "We hebben geen huiswerk toch?" Vraagt Owen. "Nee gelukkig niet". Zeg ik. En Owen trekt me mee naar binnen. Als we ons ijsje hebben lopen we weer naar buiten en praten we over alles en nog wat. Als we langs mijn huis komen wisselen we nummers uit en Owen geeft me een knuffel. "Het was gezellig Sabine". Zegt hij en loopt verder. Als ik naar binnen wil stappen hoor ik Owen roepen. "Ik app je nog!".

Als ik binnen ben laat ik me vallen op de bank. Mijn eerste dag was echt leuk! Owen is ook zo lief. En Anne en de anderen zijn echt aardig tegen me. Gelukkig maar, het had ook anders kunnen gaan. Ik doe de tv aan en pak mijn mobiel. Ik zie dat Anne een groep heeft aangemaakt met de andere meiden. Ik app even met ze en dan begin ik een gesprek met Daan.

( D = Daan, S = Sabine )

S : Hey Daantje 😉

D : Sabientje 😊 Hoe was je eerste schooldag?

S : Leuk! Alleen ik mis jou met je droge humor. 😓

D : Haha, ik jou ook met je flauwe grapjes.

S : Mijn klas is best oke, ik heb al een vriendinnen groepje. En er is een jongen Owen die heel aardig is. En we zijn samen uit school naar huis gelopen en hebben een ijsje gegeten.

Ik zag dat Daan was aan het typen, maar hij is gestopt en is offline gegaan. Misschien zijn mobiel uitgevallen. Een kwartier later is Daan weer online. Ik vind het vreemd, ik zeg niks verkeerds? Ik besluit te vragen wat er is.

S : Is er iets?

Daan komt online en gaat weer offline. Wat heeft hij?

S : Daan? 😓 ..

POV Daan

Na een lange schooldag laat ik me neervallen op de bank en ga wat door mijn tl van Twitter. Als ik wat wil tweeten zie ik dat Sabine me appt. Ik ga online. Ik mis haar.. Ik vraag hoe haar eerste schooldag was, en dat ze een nieuw vriendinnen groep heeft. Maar dan begint ze over Owen.

Ik weet zeker dat het "de Owen" is. Ik zit namelijk in Mainstreet met Owen, Rein en Nils. Alleen Sabine weet dat niet.. Ze houdt niet zo van boybands. Ik heb het haar niet verteld, omdat ik onze vriendschap niet op het spel wil zetten.. Ik ga offline.

Even later appt mijn moeder me. Ik ga online. Fuck! Nu ziet Sabine me online!! Ik ga snel offline. Hoe moet ik het haar vertellen..

Hell's a lot like loveWhere stories live. Discover now